Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Super-simple and incredibly tasty recipes from chef and youtuber Gaz Oakley, aka Avant-Garde Vegan
Er du fristet til at prøve vegansk mad, men ved ikke, hvordan du kommer igang? Eller vil du bare gerne gøre kødfri mandag til en ugentlig begivenhed? Så er der hjælp at hente i Gaz Oakleys nye bog, hvor maden er smagfuld, modig og fuld af smukke farver.Hovedsagen i Gaz Oakleys 100 lækre veganske opskrifter er først og fremmest masser af SMAG. Fra kokosgryde med stegte melbananer til Kentucky Fried Chick’n og sommerruller med sød chilidip, fra matcha-is til saltkaramel-barer med mandler og kakao. Det er alt sammen super velsmagende mad, der bare tilfældigvis også er vegansk. Smagfuld, smuk og pakket med lækre opskrifter er Gaz Oakleys Vegansk mad en kogebog, som ingen andre på det veganske marked.
An explosive debut cookbook from vegan food's new star - the book he wishes he'd had when he went vegan
Plantekøkkenet tilbyder en eksplosion af smage med mere end 70 veganske opskrifter, der tager udgangspunkt i din hverdag og livsstil.Ved hjælp af små symboler, der viser, hvornår en opskrift er rig på proteiner, tager mindre end 15 minutter at lave eller kan lette din madlavning resten af ugen, er Plantekøkkenet beregnet til at få en vegansk kost til at fungere bedst muligt for dig. Ingen udenomssnak, ingen smarte ingredienser – bare fantastisk mad lavet af planter.Gaz Oakley (aka@avantgardevegan) har samlet flere end en million følgere på sociale medier med sine spændende veganske retter, der sætter en fed streg under, at en plantebaseret kost ikke betyder, at man må gå på kompromis med smagen. I Plantekøkkenet er Gaz’ opskrifter nemmere end nogensinde. Hvis man følger hans instruktioner trin for trin og læser hans gode råd og tips, kan alle og enhver lave skøn vegansk mad.
With Gaz Oakley’s fantastic alternatives to the traditional turkey and trimmings, you can enjoy delicious plant-based recipes throughout the holiday season. Gaz talks you through the menus and the planning, from Christmas breakfast through to show-stopping lunches with the likes of Cauliflower Wellington, Slow-roasted Mushroom Fillet, Festive Nut Roast Wreath, or the perfect Thanksgiving centrepiece Pumpkin Mac and Cheese. And these are all rounded off with spectacular dairy-free desserts, including boozy Tiramisu and Crème Brûlée Tartlets. And it’s not just about the big celebrations: Gaz offers ideas for delicious leftovers, including the Ultimate Christmas Burger and Sweet Chilli Crispy “Beef” Stir Fry. Packed with ideas and inspiration, Plants Only Holidays offers fresh and flavorsome vegan dishes perfect for the festive table. Text is extracted and updated from Vegan Christmas: Over 70 Amazing Vegan Recipes for the Festive Season and Holidays by Gaz Oakley.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.