Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Her er historien om en institution i mellemkrigstiden, som tog sig af de 16-19 årige drenge, som ingen andre ville tage imod. De kunne få et godt ophold og overskud, så de bedre kunne klare sig bagefter. Bogen fortæller om en leder, der brugte erfaringerne fra sin egen opvækst, til at skabe en institution, som var et lille samfund med unge, lærere og deres familier. Jeg har været kritisk og haft adgang til materiale, som aldrig før har været offentliggjort, så jeg kan beskrive de problemer og dilemmaer, der trods alt har været. Beretningen er aktuel for pædagoger og andre, der arbejder med unge. Den kan bruges som en sammenligning og et modstykke til, hvordan vi driver institutioner i dag. Jeg bruger teorien om selvbestemmelse på en let forståelig måde, så bogen kan inspirere til at arbejde med unge på en anden måde.Det er mere spændende at læse om noget som er gået godt, end en debatbog som fortæller hvordan det burde være, og det er mere spændende at læse om historie, når vi kan bruge det til noget. Vi kan se, at tankerne og målene for hundrede år siden ikke var så forskellige fra i dag, og måske gøre noget anderledes.
"Lav dit eget firma" giver en spændende og realistisk gennemgang af de udfordringer, en nystartet virksomhed kan komme ud for. Uanset om man satser det hele på en enestående idé eller bare vil supplere sin indtægt med en selvstændig bibeskæftigelse, så er "Lav dit eget firma" en uvurderlig hjælp til at forudse eventuelle faldgruber og til at håndtere de situationer, man som iværksætter står over for.Note fra forfatteren:"Denne bog blev oprindelig udgivet i 1998, og er nu genudgivet elektronisk. Der er mange, som har haft glæde af bogen siden, men bogens alder gør, at der er to forbehold.En række af de love og regler som er omtalt i bogen, kan være blevet ændret, siden den blev udgivet første gang. Her skal læseren selv kontrollere, hvilke aktuelle regler der gælder.Der står ikke noget i bogen om markedsføring over internettet, nethandel eller sociale medier. Da bogen blev udgivet første gang, fandtes digitale medier knap nok. Til gengæld gør de, at det i dag kan være lettere at starte sit eget firma og få det til at vokse, end da bogen første gang blev udgivet."Georg Strøm er HD og Ph.D. og har mange års erfaring som produktchef i et internationalt firma. Endvidere har Georg Strøm i en årrække drevet selvstændig virksomhed og har udgivet bogen "Lav dit eget firma", som er en hjælp til alle spirende iværksættere.
Maria Geraldin fra Filippinerne fortæller om livet i landsbyen, hun kommer fra, om arbejdet i millionbyen Manila, om mødet med en dansk mand og om de forventninger og problemer, der opstår, når to mennesker med forskellige kulturelle baggrunde beslutter at skabe en fælles tilværelse."Jeg er ingen rose" giver et billede på kærligheden til familien og viljen til at tage chancer. Den giver også et humoristisk indblik i det danske integrationssystem og i de konflikter og følelser, der er forbundet med Marias gensyn med familien på Filippinerne.Georg Strøm er uddannet civilingeniør, og har senere taget en Ph.D ved Datalogisk Institut. Han er gift med Maria Geraldin fra Filippinerne, og på baggrund af hendes fortælling har han skrevet bogen "Jeg er ingen rose".
Konflikter er opslidende og tærer på følelserne. Ikke mindst når det er svært at overskue hvad der foregår, og hvordan man skal håndtere dem. Det gælder uanset om man er leder eller almindelig projektdeltager. Samtidig er IT-projekter ofte komplekse, under tidspres og med deltagere som kun har begrænset overskud, så der er risiko for konflikter, som i værste fald kan betyde at projektet mislykkes.Denne bog beskriver hvordan man gennem planlægning kan mindske risikoen for konflikter i IT-projekter. Den gør det muligt at forstå hvordan en konflikt udvikler sig, og deltagernes reaktioner ud fra psykologiske faktorer og deres indbyrdes kommunikation. Den beskriver, hvad man selv kan gøre som deltager i en konflikt, blandt andet når man skal redde stumperne af et projekt som er ved at gå galt. Bogen er skrevet, så den kan læses af projektledere, jurister eller forretningsudviklere uden særlig teknisk baggrund, og den er skrevet så både de og tekniske specialister kan få nogle umiddelbare praktiske forslag til hvordan de forstår og håndterer en konflikt i et IT-projekt.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.