Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
I perioden 2003-2011 afholdtes en lang række litterære folkekøkkener på Det Danske Forfatter- og Oversættercenter på Hald Hovedgaard, og i 2012 samledes opskrifter fra 23 folkekøkkener, samt andre opskrifter på andre gode retter fra Hald i en kogebog.Det blev en anderledes kogebog, med knap 100 opskrifter fra danske forfattere, som har haft skriveophold på stedet, fx "Asparges, som Jussi laver dem", "Lene Kaaberbøls festlige snack" og "Ida Jessens hofdessert", dertil nogle små anekdoter om de enkelte forfatters forhold til retterne.Bogens forord er skrevet af forfatter og oversætter Niels Brunse.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.