Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Her er kogebogen, der gør det muligt selv at lave "rigtig" pizza. Tilgængelige opskrifter alle kan lave, blot man har en ovn, en bagesten og lysten til at fabrikere "the real thing" i sit eget køkken. Kun fantasien sætter grænserne. En kogebog med og af den unge og anmelderroste gourmetpizzabager Gorm Wisweh. Rigt illustreret. Ca. 35 opskrifter og forslag til snacks og tilbehør.
Alt i én gryde. Enkelt, nemt, velsmagende.Det er ikke så mærkeligt at one pot-konceptet brager frem. Travle familier, der værdsætter god og hjemmelavet mad, er der massevis af, men ofte kan tiden eller de truende bunker opvask sætte en stopper for madlavningen i de mange hjem.Med one pot-opskrifter bliver det fulde måltid tilberedt i én gryde, og med kokken Gorm Wiswehs opskrifter giver det ingen kulinariske begrænsninger. Tværtimod. Gorms ONE POT byder på opskrifter lige fra den gode gamle paprikagryde med cocktailpølser til marrokkansk kalvesteg, fra sønderjysk kartoffelgryde til kinesisk kyllingegryde og mange flere opskrifter med inspiration i klassiske danske retter og andre hentet fra den store verden. Prøv en ”kreolsk grissebasse med søde kartofler”!One pot er nemlig meget mere end hurtige pastaretter med tomat i Gorms univers. Men bare rolig, nemme, billige og lækre pastaretter er der naturligvis også opskrifter på.Der er opskrifter med brug af pasta, kartofler, linser, bønner og ris. Retter med gris, kalv, okse, lam, fisk, skaldyr og vegetarretter: en bog hvor alle kan være med, blot de ejer én god gryde.
Grøn grød er kogebogen til dig, der har fået øjnene op for den sunde grøntsagsgrød fra blenderen, der på en nem måde gør det muligt at spise den mængde grøntsager hver dag, som kroppen har brug for. Både vores fysiske helbred og mentale velbefindende er dybt afhængige af, hvordan mikrofloraen i tarmene har det, og det kræver et stort, dagligt indtag af grønt, som er langt nemmere at opnå med en blender i køkkenet. For at gøre den grønne grød til en langtidsholdbar livsændring til gavn for krop og sind og ikke lade det blive ved en hurtig dille, må man have sig et arsenal af opskrifter med spændende, varierede og især smagfulde varianter.Grøn grød af Gorm Wisweh er lige præcis det – 30 velsmagende opskrifter til hverdagsbrug på grøntsagsbaseret grød med variation af råvarer og indbydende toppings. Du får også Gorm Wiswehs bedste tips og tricks og gode råd til at opbygge dit basislager af tør- og frostvarer, så du altid kun er et tryk på blenderen fra en sund portion grøn grød.
Gorm Wisweh guider læseren gennem en forunderlig og smagfuld verden af sauce, sovs og lækker dyppelse.Alt det, der i andre kogebøger er tilbehør på tallerkenen og et pift til billedet, indtager i denne kogebog hovedrollen.Gorm Wisweh giver opskrifter på de franske klassikere, de danske mormorfavoritter, på de kolde og de varme, på de legerede, de opbagte og de jævnede.Når Gorm Wisweh siger hjemmelavet sovs, siger han også hjemmelavet fond, og i anledning af bogen har han også fundet de store suppegryder frem og giver sine bedste opskrifter på den grundfond, der løfter sovsen fra god til fremragende.Der er inspiration fra de store grundkøkkener og fra det klassiske danske, der er sovse, der kan laves i sidste øjeblik og sovse, hvor man skal i gang dagen før – mindst. Gorm Wisweh har med andre ord begået en grundbog til sovseelskeren.
I Suppe får læseren Gorm Wiswehs bedste opskrifter til den store gryde. Der er opskrifter på purerede supper til hverdagen, hvor travlhed ikke får lov at stå i vejen for store smagsoplevelser med gode råvarer. Der er opskrifter på danske klassikere som gule ærter, på den klassiske franske løgsuppe, på irsk kålsuppe og på en russisk borscht. Gullasch, minestrone og bouillabaise er naturligvis også med i bogen, det samme er kold gulerodssuppe, bønnesuppe, thaisuppe med kokosmælk og mange, mange flere.Nå ja, og så får læseren også Gorms mors fantastiske opskrift på den eksotiske ferskensuppe og på Røde Claus’ berømte brændenældesuppe – den har Gorm nemlig fået lov at viderebringe i sin bog.Kort og godt bevæger Gorm Wisweh sig som en fisk i gryden og kommer vidt og bredt omkring i en verden fyldt med smagfulde supper.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.