Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Heine Bakkeid

Heine Bakkeid er født i 1974 og er en norsk forfatter. Han har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger og debuterer som krimiforfatter med 'Jeg vil savne dig i morgen'.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Heine Bakkeid
  93,95 - 1.380,95 kr.

  Den forhenværende forhørsleder Thorkild Aske er netop blevet løsladt efter at have afsonet tre år for manddrab, da han tynget af skyldfølelse og stærke fysiske smerter lader sig overtale til at rejse til et nedlagt fyr i Nordnorge for at efterforske en sag om en forsvundet ung mand. Kraftige efterårsstorme hærger i området, og den mørke tid nærmer sig med hastige skridt. Og snart går det op for Aske, at han ikke er alene på fyrholmen.Jeg vil savne dig i morgen er første bog i serien om Thorkild Aske.Krimidebutant med litterært talent. - Bergens TidendeHeine Bakkeid ( f. 1974) er vokset op i den nordnorske natur, hvilket afspejler sig i hans krimiunivers. Han har skrevet en lang række børne-og ungdomsbøger og debuterer som krimiforfatter med Jeg vil savne dig i morgen.

 • af Heine Bakkeid
  63,94 - 138,95 kr.

  Den tidligere forhørsleder Thorkild Aske bliver nødt til at vende tilbage til sine rødder på Island, hvor hans far, den karismatiske miljøaktivist Ulfur, er uhelbredeligt syg af kræft. Desuden sidder Ulfur i fængsel, dømt for drabet på sin unge kæreste. Thorkild og søsteren Liz tager turen til sagaøen for at tage afsked med deres far. Faren hævder, at han er uskyldig dømt, og Thorkild og Liz vikles snart ind i sagen, som afslører nye sandheder om deres egen familiehistorie og klimaforkæmpernes mørke hemmeligheder. For at trænge tilbunds i sagen, tager Thorkild og Liz rundt på øen og deres rejse bliver en farlig og dramatisk færd, både for dem, men også for de mennesker, den involverer. 

 • af Heine Bakkeid
  137,95 - 172,95 kr.

  "Den norske krimidebutant Heine Bakkeid har taget hjemlandets læsere og kritikere med snestorm. Hans skrivestil er blevet sammenlignet med krimistjernen Jo Nesbøs, hvilket nu er helt forkert. For Bakkeid skriver bedre." - Ekstra Bladet // 5 stjerner Thorkild Aske har afsonet en fængslesdom i Stavanger og bærer rundt med både fysiske og psykiske ar fra fortiden og et misbrug af psykofarmaka. Meget modvilligt indvilliger han i at hjælpe den berømte krimiforfatter Milla Lind med research til hendes næste bog. Den bygger på en virkelig hændelse, hvor to piger på mystisk vis forsvandt fra et børnehjem. Milla Linds forrige konsulent, som også var politimand, blev dræbt under sin research for forfatteren, og der går ikke lang tid, før Aske fornemmer, at der ligger noget helt andet bag historien om de to piger, Milla Linds rolle og hans forgængers død, end han oprindeligt antog. Mød mig i paradis er anden bog i serien om den tidligere forhørsleder Thorkild Aske. Om første bog Jeg vil savne dig i morgen skrev de danske anmeldere blandt andet: ***** "En særlig stemning af forrevet ensomhed står frem i Heine Bakkeids "Jeg vil savne dig i morgen" og tilfører bogen i den ellers velkendte krimigenre noget helt nyt og ekstremt læseværdigt." - Femina ***** "Den norske krimidebutant Heine Bakkeid har taget hjemlandets læsere og kritikere med snestorm. Hans skrivestil er blevet sammenlignet med krimistjernen Jo Nesbøs, hvilket nu er helt forkert. For Bakkeid skriver bedre." - Ekstra Bladet ***** "Fremragende" - Søndag

 • af Heine Bakkeid
  91,95 kr.

  Früher war Thorkild Aske interner Ermittler bei der norwegischen Polizei, doch dann lief etwas entsetzlich schief ... Nun, nach der Entlassung aus dem Gefängnis, steht Thorkild vor dem Nichts. Von Schuldgefühlen und Schmerzen geplagt, lässt er sich von seinem Freund und Psychologen Ulf überreden, nach einem jungen Mann zu suchen: Rasmus Moritzen, der auf einer verlassenen Leuchtturmwärterinsel gearbeitet hat, aber inzwischen spurlos verschwunden ist. Ein Tauchunfall, vermutet die örtliche Polizei – doch damit wollen sich Rasmus' Eltern nicht zufriedengeben. Thorkild macht sich auf den Weg in den Norden. Dort angekommen, bemerkt er bald, dass er nicht allein auf der kargen Felseninsel ist. Als kurz darauf eine Leiche angeschwemmt wird, erwacht Thorkilds alter Spürsinn.Heine Bakkeid, Jahrgang 1974, ist in Norwegen ein renommierter Jugendbuchautor. Er wuchs auf in Kvæfjord bei Harstad und lebte viele Jahre in Stavanger. "... und morgen werde ich dich vermissen" ist sein erster Kriminalroman und der Auftakt einer Reihe, die in 11 Ländern erscheint.

 • af Heine Bakkeid
  107,95 kr.

 • af Heine Bakkeid
  117,95 kr.

 • af Heine Bakkeid
  1.380,95 kr.

  "Den norske krimidebutant Heine Bakkeid har taget hjemlandets læsere og kritikere med snestorm. Hans skrivestil er blevet sammenlignet med krimistjernen Jo Nesbøs, hvilket nu er helt forkert. For Bakkeid skriver bedre." - Ekstra Bladet // 5 stjerner Thorkild Aske har afsonet en fængslesdom i Stavanger og bærer rundt med både fysiske og psykiske ar fra fortiden og et misbrug af psykofarmaka. Meget modvilligt indvilliger han i at hjælpe den berømte krimiforfatter Milla Lind med research til hendes næste bog. Den bygger på en virkelig hændelse, hvor to piger på mystisk vis forsvandt fra et børnehjem. Milla Linds forrige konsulent, som også var politimand, blev dræbt under sin research for forfatteren, og der går ikke lang tid, før Aske fornemmer, at der ligger noget helt andet bag historien om de to piger, Milla Linds rolle og hans forgængers død, end han oprindeligt antog. Mød mig i paradis er anden bog i serien om den tidligere forhørsleder Thorkild Aske. Om første bog Jeg vil savne dig i morgen skrev de danske anmeldere blandt andet:Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i to bind i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.