Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Helle Birkholm Antczak

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - At balancere mellem relation og myndighed
    af Signe Steensbæk & Helle Birkholm Antczak
    277,95 kr.

    Formidlingen er meget praksisnær med mange cases, og som læser føler man sig taget i hånden. En positiv relation er afgørende for udfaldet af en samtale.- Sygeplejersken 2021 Samtaler med unge er en praktisk guide til, hvordan socialrådgivere kan afholde samtaler, der sikrer, at unge bliver inddraget i beslutninger om deres egen sag. Guiden er udarbejdet på grundlag af analyser af over 300 videooptagelser af autentiske samtaler mellem socialrådgivere og unge samt aktuel forskning.Den praktiske guide bliver suppleret af observationsguider, som studerende og praktikere kan bruge til at udvikle deres samtaleteknikker. Disse guider kan også anvendes i forbindelse med supervision.Foruden guiderne udfolder og diskuterer bogen nogle af de udfordringer, der knytter sig til udsatte unges livsvilkår, deres deltagelse i myndighedssamtaler og myndighedssamtalens organisatoriske omgivelser.Ud over socialrådgivere og socialrådgiverstuderende kan Samtaler med unge benyttes af alle professionelle, der arbejder med udsatte unge, for eksempel kontaktpersoner, ansatte i ungerådgivninger, ansatte på døgninstitutioner, pædagoger og lærere på specialskoler m.fl.

  • - En grundbog
    af Helle Nørrelykke, Helle Antczak, Helle Fehmerling, mfl.
    587,95 kr.

    Socialrådgivning og socialt arbejdeSocialrådgivning og socialt arbejde er redigeret af Rikke Posborg, socialrådgiver og leder af Settlementets Rådgivning, Helle Nørrelykke, cand.scient.soc., lektor i socialt arbejde og socionom, og Helle Antczak, lektor i socialt arbejde og socionom.

  • - En grundbog
    af Helle Schjellerup Nielsen, Helle Birkholm Antczak & Ann-Karina Henriksen
    403,95 kr.

    Socialfagligt arbejde med anbringelser er en gedigen grundbog, der kommer rundt om alle de mange forhold, der skal håndteres for at sikre kvalitet i anbringelser. Den tilbyder praksisnær viden og belyser det lovgivningsmæssige grundlag, organisatoriske forhold, etiske udfordringer og præmisser for faglige skøn og vurderinger.Bogens kapitler følger alle aspekter ved et anbringelsesforløb og er inddelt i fem hoveddele:Baggrund og viden om anbringelserSocialfaglig sagsbehandlingSamarbejde og kommunikationBørnene og de ungeAnbringelsesformer og efterværnSocialfagligt arbejde med anbringelserBogen er skrevet af førende eksperter på anbringelsesområdet. Den er oplagt som grundbog til alle studerende ved socialrådgiveruddannelsen, socialrådgivere på børne- og ungeområdet, pædagoger på døgnområdet og til studerende på professionshøjskolernes tværprofessionelle modul (TPI).

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.