Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Henrik Yde

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Asiatiske opskrifter
    af Henrik Yde
    277,95 kr.

    Fantastiske og smagsfyldte opskrifter til hjemmekokken og familien. Asiatiske krydrede opskrifter De hjemsendte kokke fra kiin kiin bruger corona nedlukningen på at lave en skøn kogebog. 40 kokke 40 yndlingsretter til hjemmekøkkenet.Restauranten har lagt golden tickets i 5 af bøgerne hvor de heldige får en aften for fuld skrue på kiin kiin.Bogen samles og trykkes i december 2020 og leveres fra 21/1

  • - Vin og mad
    af Søren Frank & Henrik Yde
    287,95 kr.

    Det Perfekte MatchVinmatch af Søren Frank og opskrifter af Henrik YdeKunsten af sammensætte mad og vinStatistikken fortæller os, at vinen har vundet kampen om middagsbordet herhjemme. Ikke desto mindre har de fleste oplevet, at det langt fra er hver gang, at ægteskabet mellem mad og vin er lige lykkeligt – enhver der har børstet tænder og bagefter drukket et glas juice ved, hvor galt det kan gå.Det er synd, mener bogens forfattere, for med et par enkle færdselsregler kan alle lære at navigere efter de bedst mulige kombinationer – og undgå de værste sammenstød.Bogen er en rejse gennem 27 forskellige vine og tilhørende eksempler på netop den mad, der bedst bringer vinens særlige træk frem. Du vil møde både klassiske og mere uortodokse matches, afstemt efter danskernes moderne og vinmæssigt ofte udfordrende køkkenvaner – fra thailandsk curry til bøffer og grillmad, gedeost og syrlige desserter.Så tag med på rejsen og find – Det perfekte match.

  • - A Criminal Investigation - The Cookbook Noir
    af Henrik Yde & Steven Achiam
    371,95 kr.

    The book features photos by acclaimed Danish-Hong Kong photographer Steven Achiam. He was granted full access to all the restaurants and have captured a rare glimpse of daily life in professional Asian kitchens. The inspiration for the book was the original photo crime investigation photographed by Japanese photographer Watabe Yukichi in 1958. “Fermentation as it being kimchi or fish sauce holds so many flavours and brings out the others, as a catalyst. The book brings recipe to do it yourself soy sauce, how to make real oyster sauce and fermented prawn crackers.”

  • af Henrik Yde
    138,95 - 148,95 kr.

    Ny gennemillustreret biografi fra Danmarks førende Nexø-forsker. Martin Andersen Nexø voksede op under små kår i København og på Bornholm, hvor han blev udlært skomager og siden hen lærer. Allerede midt i livet blev han kendt som forfatter til den internationale succes Pelle Erobreren. Da han senere i livet måtte drage i landflygtighed på grund af sit politiske virke på venstrefløjen, bidrog det kun til myten om proletardigteren. Men hvem var Martin Andersen Nexø egentlig, og hvordan skal vi læse hans værker i dag? I denne rigt illustrerede litterære biografi fra Henrik Yde når vi hele vejen rundt om både mennesket og forfatteren Nexø. Yde nyfortolker forfatterskabet og giver et unikt indblik i Nexøs sammensatte person og det spektakulære liv, han levede i en turbulent periode af Europas historie.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.