Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Den 42-årige skuespiller Toni har stor succes på og uden for scenen. Hun er en af de førende skikkelser på et københavnsk teater, og på hjemmefronten nyder hun livet med sin mand, Martin, og sin bonusdatter, Louise, der bor hos dem hver tredje uge.Da Louise beslutter sig for at bo fast hos parret, føler Toni for første gang, at hendes forhold med Martin blive truet. Inden situationen når at udvikle sig, vender en voldsom ulykke op og ned på alting.Fra at have haft styr på hele sit liv føler Toni sig nu kun tilpas, når hun er på scenen. Her ved hun, hvilken rolle hun skal spille, og hun ved, hvor hun har sine medskuespillere. Alt er forudsigeligt og trygt – stik modsat hendes liv uden for scenen.”Tæppefald” udkom første gang i 2010.Inge Lise Hornemann (f. 1961) er en dansk forfatter, der står bag en lang række romaner. Hun er født og opvokset i Vendsyssel, men har boet flere steder i både Grønland og Danmark. Hun har modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat og har været formand for Danske Skønlitterære Forfattere.
Andrea har altid haft nemt ved at følge med strømmen. Der skal da heller ikke meget overtalelse til, før hun går med på sin kæreste, Gerts idé om at forlade arbejdet som skolelærer i København og flytte til en lilleby på et gammelt husmandssted.Gert og Andrea bliver begge to ansat på den lokale folkeskole og falder hurtigt ind i en ensformig, men tryg daglig rytme. Andreas liv ændrer sig, da en elev betror hende en frygtelig hemmelighed. Gert opfordrer hende til ikke at blande sig, og det får fatale følger. Andrea må se i øjnene, at hun aldrig skulle have stolet på Gerts dømmekraft over sin egen, og nu bliver hun for første gang nødt til at rive sig fri af omverdenens forventninger og træffe sine egne valg.”Et personligt anliggende” udkom første gang i 2003.Inge Lise Hornemann (f. 1961) er en dansk forfatter, der står bag en lang række romaner. Hun er født og opvokset i Vendsyssel, men har boet flere steder i både Grønland og Danmark. Hun har modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat og har været formand for Danske Skønlitterære Forfattere.
Thomas er uddannet præst, men troen har ikke et så stærkt greb i ham, som den måske egentligt burde. Han har aldrig rigtig følt, at han hørte til noget sted, så da han får mulighed for at være vikar for en præst i en mellemstor provinsby, beslutter han at forsøge sig der. Det virker som den perfekte måde for ham at opleve livet som præst uden at skulle binde sig for længe ad gangen.Vikariatet får imidlertid Thomas til at indse, at der er noget, der slet ikke hænger sammen i hans liv og i ham selv. Han må forlade det efter nogle få måneder med følelsen af, at hans tro på Gud og kirken er svagere end nogensinde.Thomas står tilbage med følelsen af på alle måder at have ramt bunden. Nu gælder det om at finde den rigtige vej opad mod en tilværelse, han har svært ved at forestille sig.”Vikariatet” udkom første gang i 2010.Inge Lise Hornemann (f. 1961) er en dansk forfatter, der står bag en lang række romaner. Hun er født og opvokset i Vendsyssel, men har boet flere steder i både Grønland og Danmark. Hun har modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat og har været formand for Danske Skønlitterære Forfattere.
Det er sommeren 1945, og det unge ægtepar Hans og Edith forlader Aarhus for at tage til Oksbøl, hvor Danmarks største flygtningelejr er under etablering til mange af de 250.000 tyskere, der er strømmet ind i landet i krigens sidste tid. Edith er blevet tilbudt en ansvarsfuld stilling, mens Hans følger med som det tynde øl (som arbejdsmand), hvilket er bedre end at gå arbejdsløs i Aarhus, men Hans gruer for udsigten til at skulle gå op og ned ad fjenden. Edith derimod ser det som et medmenneskeligt kald og en personlig udfordring, efter at hun i al stilfærdighed har arbejdet i Jydsk Telefon.Men hverken Edith eller Hans er forberedt på, hvad der venter dem i Oksbøllejren: armoden, kummerligheden, horderne, tyskerhadet uden- og indenfor hegnet. De bliver begge to sat på prøve både i mødet med flygtningene og i deres forhold til hinanden, i takt med at tingene spidser til, og de hver især må sande, hvad de indeholder som mennesker.FOR DET BEDSTE er en skæbnefortælling om at klare skærene i svære tider og om, hvem vi er, når vi står overfor de store valg i livet. Det er en fortælling om køn og klasse og om at vriste sig fri af gamle strukturer og tage de første skridt hen mod en frigørelse, som vi står på skuldrene af i dag.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.