Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
BIKVA er et akronym for ”brugerinvolvering i kvalitetsudvikling” og henviser til en konkret model, der involverer brugerne af den offentlige sektor i evaluering og udvikling. BIKVA-modellen har vundet betydelig udbredelse og anvendelse i særligt de nordiske lande.I denne bog beskriver forfatterne brugernes nye rolle i sammenhæng med co-produktion i offentlig forvaltning. De dokumenterer BIKVA-modellens anvendelighed i en collaborative governance-sammenhæng, og de præsenterer en række relevante metodeovervejelser, der vedrører brugerinvolvering mere generelt.Bogen henvender sig til bachelor-, kandidat- og masterstuderende, som i deres arbejde vælger et brugerperspektiv, hvad enten det drejer sig om evaluering eller udvikling af den offentlige sektor. Desuden er bogen relevant for praktikere, der arbejder med udgangspunkt i et collaborative governance-perspektiv og herunder co-produktion med brugerne.
NU GLEMTE VI INNOVATIONEN IGEN... giver en grundlæggende indføring i, hvordan du som leder gør din virksomhed klar til at arbejde med innovation, samtidig med at du også opbygger en innovationskultur.Logikken er, at hvis din virksomhed skal have succes med innovationen igen og igen, så er det vigtigt at have et fælles sprog om innovation, fælles innovationsformål, at få skabt de rigtige organisatoriske og ledelsesmæssige rammer og naturligvis at få den rigtige kultur på plads.Denne bog giver derfor som en af de første en grundlæggende introduktion til disse perspektiver og tilbyder ny viden om opbygning af innovationskultur. Alternativet til at opbygge en innovationskultur er nemlig, at innovationen nemt bliver glemt i en travl hverdag, hvor driften og andre aktiviteter stjæler opmærksomheden.Bogen henvender sig primært til HA-, cand.merc.-, cand.polyt.- og MBA-uddannelserne samt Master i Læreprocesser og diplomuddannelsen i ledelse. Bogen er også tænkt som inspiration til organisations-, udviklings- og innovations- konsulenter samt til virksomhedsledere, der er nysgerrige på, hvordan de kan opbygge innovationskultur i praksis.JACOB BRIX er professor i innovation og ledelse ved Aalborg University Business School. Han har en dobbelt ph.d.-grad fra Aarhus Universitet og Teknologisk Institut, og han har været gæsteprofessor ved bl.a. Royal Melbourne Institute of Technology i Australien, NTNU i Norge og Rensselaer Polytechnic Institute i USA.
NU GLEMTE VI INNOVATIONEN IGEN… giver en grundlæggendeindføring i, hvordan du som leder gør din virksomhedklar til at arbejde med innovation, samtidig med at du ogsåopbygger en innovationskultur.Logikken er, at hvis din virksomhed skal have succes medinnovationen igen og igen, så er det vigtigt at have et fællessprog om innovation, fælles innovationsformål, at få skabtde rigtige organisatoriske og ledelsesmæssige rammer ognaturligvis at få den rigtige kultur på plads.Denne bog giver derfor som en af de første en grundlæggendeintroduktion til disse perspektiver og tilbyder ny viden omopbygning af innovationskultur. Alternativet til at opbyggeen innovationskultur er nemlig, at innovationen nemt bliverglemt i en travl hverdag, hvor driften og andre aktiviteterstjæler opmærksomheden.Bogen henvender sig primært til HA-, cand.merc.-, cand.polyt.-og MBA-uddannelserne samt Master i Læreprocesser ogdiplomuddannelsen i ledelse. Bogen er også tænkt sominspiration til organisations-, udviklings- og innovationskonsulentersamt til virksomhedsledere, der er nysgerrige på,hvordan de kan opbygge innovationskultur i praksis.JACOB BRIX er professor i innovation og ledelse ved AalborgUniversity Business School. Han har en dobbelt ph.d.-gradfra Aarhus Universitet og Teknologisk Institut, og han harværet gæsteprofessor ved bl.a. Royal Melbourne Instituteof Technology i Australien, NTNU i Norge og RensselaerPolytechnic Institute i USA.
Strategisk innovationsledelse bidrager med den første grundige, danske introduktion til, hvordan man som leder kan skabe balance mellem drift og udvikling.Bogen består af tre dele. Første del forklarer, hvordan du kan oversætte organisationens strategi til konkrete innovationsprioriteter og ud fra disse operationalisere specifikke udviklingsmål, der sikrer, at organisationen vil opretholde balancen over tid. Anden del introducerer forskningsbaseret viden om, hvordan innovationsprioriteterne og udviklingsmålene kan realiseres. Tredje del omhandler, hvordan konkrete udviklingsmål kan realiseres i praksis.Bogen afsluttes med 10 ledelsesanbefalinger, der opsummerer bogens væsentligste pointer.Strategisk innovationsledelse henvender sig til studerende på alle niveauer på professionshøjskolerne og universiteterne; lige fra (professions)bachelor- til ph.d.-niveau. Desuden er bogen tænkt som faglig inspiration til selvstændige rådgivere samt konsulenter og ledere i offentlige og private organisationer.Jacob Brix er ph.d., ErhvervsPhD og lektor inden for innovation og organisatorisk læring ved Aalborg Universitet. Han har mere end 10 års global forskningserfaring med bogens tema.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.