Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
An inspiring manual that shows you how to brew beers at home using wild fermentation techniques.
Vildt bryg indeholder tips, tricks og ølopskrifter fra en af Storbritanniens bedste bryggere. Jaega Wise nøjes ikke med at forklare, hvordan man laver øl, men viser også, hvordan man får mest ud af sin ølgær, sin vildgær og sine bakterier og producerer fadlagrede lækkerier fra old ale til gose, fra saison til berliner weisse. Hvis du har lyst til at lave fantastisk øl derhjemme, kan du læse alt, du har brug for at vide, i denne bog.Jaega Wise er chefbrygger på Wild Card Brewery i det østlige London, en kompetent kemiker og en ølsommelier og tv-vært. Hun har tidligere været kåret som årets brygger af British Guild of Beer Writers og var vært for Channel 5’s The Wine Show, BBC R4’s The Food Programme og Amazon Primes Beer Masters.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.