Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jan Mogensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jan Mogensen
  185,95 kr.

  BEMÆRK: Bestiller du andre bøger/produkter med denne julekalender, bliver julekalenderen sendt i en pakke for sig selv. Dette grundet størrelsen på julekalenderen.Årets mest elskede julekalender er uden tvivl en PIXI-julekalender! PIXI-julekalenderen  indholder 24 indpakkede pixibøger fyldt med julehygge, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Så er julehyggen sikret! Læs en historie om dagen og kom med til byen Vorby, og oplev hvordan alle nisser, katte og børn sammen tager affære, da julefreden i byen bliver alvorligt truet! Så gælder det nemlig om at stå sammen for, at sikre julefreden! PIXI-julekalenderen er i et stort format, som selv kan stå på børnenes værelse, og danne julehygge hele december! 

 • af Jan Mogensen
  58,95 kr.

  Billedbog. Der er nogen, der har spist af min grød! Der er nogen, der har siddet i min stol! Der er nogen, der har ligget i min seng! Guldlok og De Tre Bjørne - et populært og klassisk eventyr for de mindste.

 • af Jan Mogensen
  47,95 kr.

  - Nå, sagde bjørnemor, - nu skal vi snart i hi og sove hele vinteren. - Hvorfor skal vi det? spurgte Lillebjørn forundret. - Om vinteren dækker sneen alting med et stort hvidt tæppe, og så er der ikke andet for os bjørne at gøre end at sove, sagde bjørnemor. - Jamen, jeg er slet ikke spor søvnig, sagde Lillebjørn.

 • af Jan Mogensen
  46,95 - 51,95 kr.

 • af Jan Mogensen
  46,95 kr.

  Lær tallene 0-9 med disse ti sjove og farvefulde Pixi-bøger, hvor vi blandt andet møder et spøgelse, en pirat og en fe, der allesammen er beboere på Nummervejen. Pixi-bøgerne er kendt og elsket af store som små. Med sin lille størrelse, kan bøgerne medbringes overalt, og de over 800 titler byder på historier for enhver smag. Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H. C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • af H.C. Andersen, Kim Fupz Aakeson, Jan Mogensen, mfl.
  46,95 kr.

  God stemning og masser af hyggelig underholdning. "Carlsens godnathistorier" indeholder velkendte eventyr og populære nyklassikere – alle velegnede til at lytte til inden sengetid.H.C. Andersen: FyrtøjetBrødrene Grimm: RødhættePer Sanderhage: Rasmus Klump og tudeprinsenJan Mogensen: Victor BananKim Fupz Aakeson: Meget mærkelig morgenKim Fupz Aakeson: De grimme børnDen selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H. C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • af Jan Mogensen
  9,95 kr.

  Historien om en bondemand, hvis kone og børn larmer så frygteligt meget, at han en dag får nok.

 • af Jan Mogensen
  125,95 kr.

  Otte søde godnathistorier med dyrene fra Zoo! Skrevet og illustreret af Jan Mogensen.Det er aftentid i Zoo, og alle dyreungerne skal sove ...Men først skal de alle sammen lige lege færdig, have deres aftenbad, hente lidt honning eller hjælpe en lille ven i nøden ...Vær med til at putte alle dyrene i Zoo, når dagen går på hæld.

 • af Jan Mogensen
  58,95 kr.

  Malermester Klat maler sin nye stol rød, men hov - en klat maling har plettet gulvet, så det må også males. Sådan går det også med væggen, døren, trappen, huset ... Hvornår holder det op? En herlig billedbog af Jan Mogensen. Fra 3 år.EPUB, fixed layout.

 • af Jan Mogensen
  19,95 kr.

  Om Gud, der skaber verden. Først er alting mørkt, men da Gud siger "Lad der blive lys!", begynder den første dag nogensinde. Han bruger 7 dage på at skabe vores verden. Han skaber himmel og hav, land med træer og blomster, sol og måne, fisk og fugle, tamme og vilde dyr, og på den sidste dag skaber han menneskene.Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H. C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • af Jan Mogensen
  58,95 kr.

  Bamse redder en fugl fra døden, og som tak hjælper denne Bamse med at opfylde Maries største ønske.En klassisk billedbog med Jan Mogensens Bamse – nu som e-bog (epub3) til tablet!

 • af Jan Mogensen
  9,95 kr.

  En lille bitte historie om den lille bitte kone, der boede i et lille bitte hus på landet sammen med sin lille bitte ko og sin lille bitte kat.Denne e-bog indeholder oplæsning og er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide.

 • af Jan Mogensen
  46,95 kr.

  Da Kokodyret og Pungmulen hører om noget, der hedder tyngdekraften, undrer de sig over, hvad det mon er. Da de endelig finder ud af det, synes de, det er spændende. Så spændende, at de vil holde foredrag om det i Idas klasse.

 • af Jan Mogensen
  46,95 kr.

  Kokodyret og Pungmulen synes, det er sjovt at skrive breve. Når de giver dem til postbuddet, bliver de sendt til deres penneven, Pindvarpen. Pindvarpen bor lige på den anden side af bakken, men alligevel er det sjovt at få breve fra den. En dag får de et brev, der kommer helt fra Kina. Hvem mon det er fra?

 • af Jan Mogensen
  9,95 - 63,94 kr.

  Der er sket noget aldeles forfærdeligt. Julen nærmer sig, men sækken med ris er tom! Rotterne har ædt alle risene. Og ingen jul uden risengrød.Skovnisserne fra Nisseskoven søger råd i den store nissebog: "På grænsen til menneskelandet står der et tårn, hvorover der altid lyser en klar stjerne. Der bor en god fe, og hun opfylder alle ærlige nissebørns gode ønsker. Rejsen dertil er lang og farefuld. Den går over Ulvesletten, De Varme Kilders Sump og Troldebjerget.Nis er meget modig, så han og Nisseline drager af sted for at redde julen – spørgsmålet er bare, hvem det er, der i virkeligheden er modigst, Nis eller Nisseline?

 • af Jan Mogensen
  9,95 kr.

  Da far siger, at Rita skal tage sine klapbukser på, hvis hun skal ud at lege, bliver Rita rasende. Så rasende, at hun går lige gennem væggen og ud i den store mørke skov, hvor troldende bor. Men hun er så gal i skralden, at selv troldene bliver bange for hende. Der er vist kun én i hele den store skov, der er mere rasende, end hun er. Hvem kan det mon være?Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H.C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • - Fnis og ballade til alle ugens dage
  af Alberte Winding, Kim Fupz Aakeson, Jan Mogensen, mfl.
  170,95 kr.

  7 sjove historier - fnis og ballade til alle ugens dage er en samling af supersjove historier af populære danske forfattere og stærke brands. Her er nok at grine af med bl.a. Sallys far, Anker, Ringo, Rasmus Klump og mange andre morsomme karakterer. Samlebindet indeholder:Kim Fupz Aakeson: Tante TThomas Brunstrøm: Dengang Sallys far var drengAlberte Winding: Anker og råbemandenMattias Hundebøll: En løve i zebraklæderMartin Sommer: Ringo må ikke få firkantede øjneRasmus Klump i hoplaJan Mogensen: Kamilla Kamæleon Fra ca. 3 år.

 • af Jan Mogensen
  17,95 kr.

  Viktor är en liten apa som bor ute i djungeln. Viktor tycker bara om apelsiner och han vill absolut inte smaka något nytt. Men en dag har alla apelsinerna tagit slut! Nu måste Viktor ge sig ut i djungeln och leta efter något annat att äta."Den självlärde illustratören och författaren Jan Mogensen debuterade 1981 med bilderboken "Har du sovit gott, Nalle?". Därefter har han illustrerat en lång rad klassiker, från H. C. Andersen till Bjarne Reuter.Han är också känd för Pixi-samlingar som "Pixi Alfabetet" (2011) och "Pixi julekalender" (2012). År 1982 mottog Jan Mogensen Burg-Wissem-priset för sin debutbok. Senare har han tilldelats danska Kulturministeriets Illustratorpris 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie 1986 och 1988 samt Fortællafantordenen 2001."

 • af Jan Mogensen
  46,95 kr.

  Professor P og hans ven hr. Mortensen sejler ud for at lede efter doktor Hvidskæg, der er forsvundet. Rejsen bringer dem til en hemmelig ø, men da de går i land, bliver de noget forskrækkede, for den er befolket af kæmpemæssige planter ... og gigantstore dyr!Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H.C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • af Jan Mogensen
  13,95 kr.

  En kall vinterdag tappar en liten pojke sin vante i skogen. Den förvandlas snabbt till ett varmt hus för skogens djur. Men hur många djur får egentligen plats i en enda vante?"Den självlärde illustratören och författaren Jan Mogensen debuterade 1981 med bilderboken "Har du sovit gott, Nalle?". Därefter har han illustrerat en lång rad klassiker, från H. C. Andersen till Bjarne Reuter.Han är också känd för Pixi-samlingar som "Pixi Alfabetet" (2011) och "Pixi julekalender" (2012). År 1982 mottog Jan Mogensen Burg-Wissem-priset för sin debutbok. Senare har han tilldelats danska Kulturministeriets Illustratorpris 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie 1986 och 1988 samt Fortællafantordenen 2001."

 • af Jan Mogensen
  18,95 kr.

  I den gamle gartners have vokser et æbletræ. Gartneren og æbletræet har været der så længe, som nogen kan huske, og alle kan lide ham. Hvert efterår laver han en udsøgt æblevin, og når den er færdig bliver den båret op på slottet. Men da der kommer en ny dronning på tronen, vil hun pludselig have mere vin, end gartneren kan levere. Og da hun ikke kan få det, smider hun gartneren i fængsel og ansætter en rigtig forretningsmand i stedet. Det viser sig dog snart, at det ikke kan betale sig ...

 • af Jan Mogensen
  8,95 kr.

  Eräänä kylmänä talvipäivänä pieni poika pudottaa lapasensa metsään. Se muuttuu nopeasti lämpimäksi taloksi metsän eläimille. Mutta kuinka monta eläintä mahtuu yhteen lapaseen?Itseoppinut kuvittaja ja kirjailija Jan Mogensen debytoi vuonna 1981 kuvakirjallaan "Har du sovet godt, Bamse?" ja on sen jälkeen kuvittanut useita klassikoita H. C. Andersenista Bjarne Reuteriin. Hänet tunnetaan myös Pixi-kokoelmista, kuten "Pixi Alfabetet" (2011) ja "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen sai esikoiskirjastaan Burg-Wissem-palkinnon vuonna 1982. Myöhemmin hänelle on myönnetty Kulturministeriets Illustratorpris -palkinto vuonna 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie -palkinto vuosina 1986 ja 1988 sekä Fortællefantordenen vuonna 2001.

 • af Jan Mogensen
  18,95 kr.

  "En dag kom en mand med en høj grå hat og en lang skygge. 'Den fugl,' sagde manden og pegede på fuglen, 'den støjer for meget. Den skal stoppe sin tåbelige kvidren og være stille.'"Fuglen er den lille drengs bedste ven, og der er intet, han elsker mere end at høre den synge. Alligevel bliver han nødt til at bede den tie stille, da en mand kommer og siger, at den støjer for meget. Fuglen forsøger at lade være, men til sidst kan den ikke holde sig tilbage mere. Den giver sig igen til at synge så lystigt, at drengen bliver lykkelig igen. Så en dag kommer den sure mand tilbage, og denne gang har han taget en endnu ledere ven med...Hvem er de uhyggelige mænd, og hvorfor vil de have den glade fugl til at tie stille? Kan drengen overhovedet være lykkelig, hvis han ikke kan høre sin glade sangfugls stemme?"Fuglen i hjertet" er et fint lille eventyr skrevet til børn fra 10 år og opefter. Bogen udkom første gang i 1982.

 • af Jan Mogensen
  14,95 kr.

  Vihtori on pieni apina, joka asuu viidakossa. Vihtori tykkää vain appelsiineista, eikä hän halua maistaa mitään uutta. Mutta eräänä päivänä appelsiinit ovat loppu! Nyt Vihtorin pitää mennä yksin viidakkoon ja etsiä jotakin muuta syötävää.Itseoppinut kuvittaja ja kirjailija Jan Mogensen debytoi vuonna 1981 kuvakirjallaan "Har du sovet godt, Bamse?" ja on sen jälkeen kuvittanut useita klassikoita H. C. Andersenista Bjarne Reuteriin. Hänet tunnetaan myös Pixi-kokoelmista, kuten "Pixi Alfabetet" (2011) ja "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen sai esikoiskirjastaan Burg-Wissem-palkinnon vuonna 1982. Myöhemmin hänelle on myönnetty Kulturministeriets Illustratorpris -palkinto vuonna 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie -palkinto vuosina 1986 ja 1988 sekä Fortællefantordenen vuonna 2001.

 • af Jan Mogensen
  9,95 kr.

  Ude i den store ørken boede der engang en gammel mand, der hed Sulliman Ahmed Beduin. En dag kørte en jeep med turister fast i sandet lige uden for Sulliman Ahmed Beduins telt, og på den måde fik Sulliman Ahmed Beduin sig nogle nye venner fra Danmark.En dag besluttede Sulliman Ahmed Beduin sig for at rejse til Danmark og besøge sine venner. Men det gik ikke helt så nemt, som gamle Sulliman Ahmed Beduin havde troet ...Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H.C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • af Jan Mogensen
  63,94 kr.

  Mahabharata er en af verdenslitteraturhistoriens store klassikere. Det indiske helteepos beskriver en skæbnesvanger familiefejde mellem to grene af Kurukongernes slægt, men den indeholder derudover i hundredvis af selvstændige historier om alt mellem himmel og jord.Med udgangspunkt i fortællingen om kong Pandus fem sønner har Jan Mogensen gendigtet en lille del af det indiske epos om en krig, der meget vel kunne have udslettet alt liv på Jorden.

 • af Jan Mogensen
  10,95 kr.

  Wiktor jest małą małpką, mieszkającą w dżungli. Jedyne, co lubi jeść, to pomarańcze – i w żadnym razie nie ma ochoty próbować niczego innego! Niestety pewnego dnia pomarańcze się kończą. Wiktor wybiera się sam w głąb dżungli w poszukiwaniu czegoś innego do jedzenia.Jan Mogensen, ilustrator-samouk i pisarz, zadebiutował w 1981 r. książką obrazkową „Dobrze spałeś, Misiu?". Od tego czasu wykonał ilustracje do książek wielu klasyków literatury, od Hansa Christiana Andersena po Bjarne Reutera. Znany również z serii Pixi, takich jak „Alfabet Pixi" (2011) i „Kalendarz Adwentowy Pixi" (2012).W 1982 r. Jan Mogensen otrzymał nagrodę Burg-Wissem za swój debiut, a w późniejszych latach przyznano mu duńską Nagrodę Ministerstwa Kultury dla Ilustratorów (1985), Nagrodę Ministerstwa Kultury za Inicjatywę (1986, 1988) oraz nagrodę Fortællefantordenen (2001).

 • af Jan Mogensen
  8,95 kr.

  Pewnego mroźnego zimowego dnia mały chłopiec gubi w lesie rękawiczkę. Leśne zwierzęta szybko zmieniają ją w ciepły domek. Ale ile zwierząt zmieści się w jednej rękawiczce?Jan Mogensen, ilustrator-samouk i pisarz, zadebiutował w 1981 r. książką obrazkową „Dobrze spałeś, Misiu?". Od tego czasu wykonał ilustracje do książek wielu klasyków literatury, od Hansa Christiana Andersena po Bjarne Reutera. Znany również z serii Pixi, takich jak „Alfabet Pixi" (2011) i „Kalendarz Adwentowy Pixi" (2012).W 1982 r. Jan Mogensen otrzymał nagrodę Burg-Wissem za swój debiut, a w późniejszych latach przyznano mu duńską Nagrodę Ministerstwa Kultury dla Ilustratorów (1985), Nagrodę Ministerstwa Kultury za Inicjatywę (1986, 1988) oraz nagrodę Fortællefantordenen (2001).

 • af Jan Mogensen
  8,95 kr.

  Vihtori on pieni apina, joka asuu viidakossa. Vihtori tykkää vain appelsiineista, eikä hän halua maistaa mitään uutta. Mutta eräänä päivänä appelsiinit ovat loppu! Nyt Vihtorin pitää mennä yksin viidakkoon ja etsiä jotakin muuta syötävää.Kirjan tarina herää henkiin musiikin ja ääniefektien elävöittämänä äänikirjana.

 • af Jan Mogensen
  11,95 kr.

  Viktor är en liten apa som bor ute i djungeln. Viktor tycker bara om apelsiner och han vill absolut inte smaka något nytt. Men en dag har alla apelsinerna tagit slut! Nu måste Viktor ge sig ut i djungeln och leta efter något annat att äta. En radiopjäs med musik och ljud för att fördjupa dig ännu mer i berättelsen!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.