Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jan Mogensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jan Mogensen
  36,95 kr.

 • af Jan Mogensen
  202,95 kr.

  Sange om kæmpestore elefanter. Sange om bittesmå mus. Sange om køer, heste, grise og får. Sange om fisk og grønne frøer. Sange om aber og giraffer. Sange om hunde, katte og farlige bjørne. I denne samling af de mest populære, danske børnesange er der masser af gode tekster til både store og små.Gå på opdagelse i de flotte illustrationer af Jan Mogensen, mens du nynner melodierne og lærer teksterne udenad.

 • af Jan Mogensen
  45,95 - 48,94 kr.

 • af Jan Mogensen
  58,95 kr.

  Billedbog. Der er nogen, der har spist af min grød! Der er nogen, der har siddet i min stol! Der er nogen, der har ligget i min seng! Guldlok og De Tre Bjørne - et populært og klassisk eventyr for de mindste.

 • af Jan Mogensen
  48,94 kr.

  - Nå, sagde bjørnemor, - nu skal vi snart i hi og sove hele vinteren. - Hvorfor skal vi det? spurgte Lillebjørn forundret. - Om vinteren dækker sneen alting med et stort hvidt tæppe, og så er der ikke andet for os bjørne at gøre end at sove, sagde bjørnemor. - Jamen, jeg er slet ikke spor søvnig, sagde Lillebjørn.

 • af Jan Mogensen
  45,95 kr.

  Lær tallene 0-9 med disse ti sjove og farvefulde Pixi-bøger, hvor vi blandt andet møder et spøgelse, en pirat og en fe, der allesammen er beboere på Nummervejen. Pixi-bøgerne er kendt og elsket af store som små. Med sin lille størrelse, kan bøgerne medbringes overalt, og de over 800 titler byder på historier for enhver smag. Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H. C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • af H.C. Andersen, Kim Fupz Aakeson, Jan Mogensen, mfl.
  45,95 kr.

  God stemning og masser af hyggelig underholdning. "Carlsens godnathistorier" indeholder velkendte eventyr og populære nyklassikere – alle velegnede til at lytte til inden sengetid.H.C. Andersen: FyrtøjetBrødrene Grimm: RødhættePer Sanderhage: Rasmus Klump og tudeprinsenJan Mogensen: Victor BananKim Fupz Aakeson: Meget mærkelig morgenKim Fupz Aakeson: De grimme børnDen selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H. C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • af Jan Mogensen
  36,95 kr.

  Historien om en bondemand, hvis kone og børn larmer så frygteligt meget, at han en dag får nok.Denne e-bog indeholder oplæsning og er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • af Jan Mogensen
  127,95 kr.

  Otte søde godnathistorier med dyrene fra Zoo! Skrevet og illustreret af Jan Mogensen.Det er aftentid i Zoo, og alle dyreungerne skal sove ...Men først skal de alle sammen lige lege færdig, have deres aftenbad, hente lidt honning eller hjælpe en lille ven i nøden ...Vær med til at putte alle dyrene i Zoo, når dagen går på hæld.

 • af Jan Mogensen
  58,95 kr.

  Malermester Klat maler sin nye stol rød, men hov - en klat maling har plettet gulvet, så det må også males. Sådan går det også med væggen, døren, trappen, huset ... Hvornår holder det op? En herlig billedbog af Jan Mogensen. Fra 3 år.EPUB, fixed layout.

 • af Jan Mogensen
  36,95 kr.

  Om Gud, der skaber verden. Først er alting mørkt, men da Gud siger "Lad der blive lys!", begynder den første dag nogensinde. Han bruger 7 dage på at skabe vores verden. Han skaber himmel og hav, land med træer og blomster, sol og måne, fisk og fugle, tamme og vilde dyr, og på den sidste dag skaber han menneskene.Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H. C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • af Jan Mogensen
  58,95 kr.

  Bamse redder en fugl fra døden, og som tak hjælper denne Bamse med at opfylde Maries største ønske.En klassisk billedbog med Jan Mogensens Bamse – nu som e-bog (epub3) til tablet!

 • af Jan Mogensen
  36,95 kr.

  En lille bitte historie om den lille bitte kone, der boede i et lille bitte hus på landet sammen med sin lille bitte ko og sin lille bitte kat.Denne e-bog indeholder oplæsning og er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide.

 • af Jan Mogensen
  12,95 - 45,95 kr.

  Nisse Per skal hente juletræ sammen med Nissefar. Nisse Per glæder sig rigtig meget. Men det er ikke så nemt at finde et træ, og pludselig begynder det at sne - nu får Nisse Per og Nissefar virkelig brug for hjælp, hvis de vil finde hjem til jul.Pixi-bøgerne er kendt og elsket af store som små. Med sin lille størrelse, kan bøgerne medbringes overalt, og de over 800 titler byder på historier for enhver smag. Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H. C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • af Jan Mogensen
  12,95 - 36,95 kr.

  Det er juleaften, og Julemanden er ved at gøre sin kane klar. For at flyve skal han bruge sine rensdyr, men lille Lotte kan ikke flyve endnu, så hun må ikke komme med. Men så må Lotte jo bare lærer at flyve!Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H. C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • af Jan Mogensen
  12,95 kr.

  Arnold og den lille kat lever et stille liv, men en dag møder den lille kat deres naboer. Måske behøver det ikke være så stille alligevel. Pixi-bøgerne er kendt og elsket af store som små. Med sin lille størrelse, kan bøgerne medbringes overalt, og de over 800 titler byder på historier for enhver smag. Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H. C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • af Jan Mogensen
  36,95 - 57,95 kr.

  Da den lille pige går en tur i skoven for at plukke bær, møder hun en rar, gammel kone, der giver hende en gryde med grød. Men gryden viser sig at være magisk!Denne e-bog indeholder oplæsning og er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • af Jan Mogensen
  36,95 kr.

  Hvem er det, der piber? tænker alle dyrene. Det er såmænd bare mariehønen, der har spist for mange bladlus.Denne e-bog indeholder oplæsning og er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • af Jan Mogensen
  73,95 kr.

  Professor P og Mortensen har fundet en flaskepost med et brev til professor P fra hans gamle ven professor Hvidskæg, som længe har været forsvundet! Han har brug for hjælp. Af sære omveje når professor P og Mortensen frem til kæmpevæksternes år, som kun med lange mellemrum stiger op ad havet. Øren er beboet af velkendte dyr, som alle har anseelige størrelser! De er rent ud sagt kæmpestore. Der finder de Hvidskæg og hans besætning, som længe har levet lykkelig på Milau, som øen hedder. Men nu er der optræk til ballade mellem de dyr, som Hvidskæg og hans hjælper har lært at tale og leve civiliseret sammen. Gamle stridigheder er blusset op, og professors Ps flair for problemløsning er nu Hvidskægs eneste håb. Spørgsmålet er om det ikke er for sent, for den alle aftaler om fred udløber samme aften! Jan Mogensen har skrevet flere vidunderlige højlæsningsbøger for den yngre målgruppe, og han beherker sprog og virkemidler på en sjældent indlevende måde, hvor han altid er i øjenhøjde med sine læsere.

 • af Jan Mogensen
  36,95 kr.

  Historien om den lille røde høne, der en dag finder en håndfuld hvedekorn på jorden og beslutter sig for at så dem på marken. Men ingen af den lille røde hønes venner gider hjælpe, for de er nemlig alt for dovne ...Denne e-bog indeholder oplæsning og er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • af Jan Mogensen
  37,95 kr.

  Little Bear and his mother are about to go into hibernation, but there are just a thousand things Little Bear has to do before he can fall asleep. Maybe a story would help? Or some water? Or a trip through the snow? There's just so much to do, but Little Bear soon learns that a young bear also needs a good Winter's sleep.Jan Mogensen is a Danish illustrator and author who has mainly illustrated books for children and young people. He always wanted to be an illustrator, and when he had young children of his own, he became aware that an alternative to the social realism that characterised virtually all new children’s literature at the time, even for the very young, was needed. Introducing children to that alternative was so important, he felt, that it inspired him to become a writer and illustrator.

 • af Jan Mogensen
  35,95 kr.

  Ihana iltasatu Pikkukarhusta, joka ei malta nukahtaa talviunille.Pikkukarhu ja hänen äitinsä ovat menossa talviunille. Pikkukarhulla on kuitenkin niin paljon tehtävää, ettei hän millään malta mennä nukkumaan. Sitten hän ei saa unta. Edes äidin kertoma tarina ei auta Pikkukarhua nukahtamaan. Lopulta Pikkukarhu väsyy tarpeeksi ja nukkuu äitinsä kanssa läpi koko talven. Jan Mogensen on tanskalainen kuvittaja ja kirjailija. Hän on voittanut useita palkintoja lastenkirjoistaan ja kuvittanut myös klassikoita kuten H. C. Andersenin satukirjoja.

 • af Jan Mogensen
  35,95 kr.

  Suuressa viidakossa asuu virahepoperhe: Frede ja hänen vanhempansa, sekä Freden suuri ja vihainen täti. Tädin mielestä Frede tekee aina väärin. Toruista hermostunut Frede-parka saa kerran mahaansa hirveän paljon ilmaa ja piereskelee niin, että kaikki tyrmistyvät. Frede juoksee häpeissään pois, mutta onneksi viidakon velho osaa auttaa Fredeä ratkaisemaan tilanteen parhain päin!Jan Mogensen on tanskalainen kuvittaja ja kirjailija. Hän on voittanut useita palkintoja lastenkirjoistaan ja kuvittanut myös klassikoita kuten H. C. Andersenin satukirjoja.

 • af Jan Mogensen
  36,95 kr.

  ”Tre små soldaterde vendte hjem fra krigen.Tre små soldaterde vendte hjem fra krige.Og bum-bumme-lum.De vendte hjem fra krigen.”Hvem der i sin tid skrev sangen ”Tre små soldater”, er ikke til at sige. Det er til gengæld blevet en klassiker inden for børnesange, og her er den fint illustreret af Jan Mogensen. Illustrationerne gør den perfekt som sangbog sammen med børnene.Bogen udkom første gang i 2006.Jan Mogensen er en dansk forfatter. Han har skrevet flere vidunderlige højtlæsningsbøger for de mindste, og han behersker sprog og virkemidler på en sjældent indlevende måde, hvor han altid er i øjenhøjde med sine læsere.

 • af Jan Mogensen
  367,95 kr.

  Læs om over 100 VILDE DYR I DANMAR - før, nu og i fremtidenDer lever masser af vilde dyr i Danmark - men er det de samme dyr, som altid har levet her?Kan det passe, at der engang har været skovelefanter, at der senere kom urfugle og antiloper?Og hvilke vilde dyr kommer der til at være i fremtiden?Billedbog med fakta om over 100 vilde dyr. Hvert opslag er rigt illustreret med masser af farver og spændende opslag af de meget forskellige dyr.

 • af Jan Mogensen
  65,95 kr.

  Der var engang en far og en mor, som havde to børn, der hed Jørgen og Jette. Jørgen og Jette var meget søde. De havde desværre bare nogle lidt uheldige vaner, og derfor gjorde de af og til deres far og mor ret kede af det. br br Hov, nej, vent nu lidt. br Det her er jo den forkerte historie. br Om igen.Kim Fupz Aakeson har skrevet et utal af populære børnebøger, filmmanuskripter og en del voksenbøger.

 • af Jan Mogensen
  27,95 - 35,95 kr.

  Victor ist ein kleiner Affe, der mit seinen Eltern, seinen Geschistern und seinem Opa im Dschungel lebt. Victor liebt Orangen! Etwas anderes will er nicht essen. Aber eines Tages sind die Orangen aus! Victor muss alleine in den weiten Dschungel hinaus und nach etwas Leckerem zu suchen.Der Illustrator und Schriftsteller Jan Morgensen feierte 1981 mit dem Bilderbuch „Hast du gut geschlafen, Teddy?" sein Debüt. Seither hat er unzählige Klassiker von H. C. Andersen bis Bjarne Reuter illustriert.Bekannt ist er zudem für Pixi-Sammlungen wie das „Pixi-Alphabet" (2011) und der „Pixi-Adventskalender" (2012).Jan Morgensen erhielt 1982 den Birg-Wissem-Preis für sein Debüt, 1985 den Illustratorenpreis des dänischen Kulturministeriums, 1986 und 1988 die Initiativprämie des dänischen Kulturministeriums sowie 2001 den Elefantenorden.

 • af Jan Mogensen
  77,95 kr.

  Bamse bliver vækket af Jens og Marie med fødselsdagssang og varm chokolade. – Til lykke, Bamse, siger Jens. – Og her er din fødselsdagsgave. Bamse kigger ned i æsken. Han har fået en ny flot trompet. Bamse glæder sig til at vise den til Missen, det søde tøjdyr han så i kældervinduet i gården forleden. Men da han kommer ned i gården er Missen væk! Og da Bamse vover sig ned i den mørke kælder, møder han både mus og bliver bortført af en dum, bjæffende ...En klassisk billedbog med Jan Mogensens Bamse – nu som e-bog.

 • af Jan Mogensen
  36,95 kr.

  Da far siger, at Rita skal tage sine klapbukser på, hvis hun skal ud at lege, bliver Rita rasende. Så rasende, at hun går lige gennem væggen og ud i den store mørke skov, hvor troldende bor. Men hun er så gal i skralden, at selv troldene bliver bange for hende. Der er vist kun én i hele den store skov, der er mere rasende, end hun er. Hvem kan det mon være?Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H.C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • - Fnis og ballade til alle ugens dage
  af Alberte Winding, Kim Fupz Aakeson, Jan Mogensen, mfl.
  189,95 kr.

  7 sjove historier - fnis og ballade til alle ugens dage er en samling af supersjove historier af populære danske forfattere og stærke brands. Her er nok at grine af med bl.a. Sallys far, Anker, Ringo, Rasmus Klump og mange andre morsomme karakterer. Samlebindet indeholder:Kim Fupz Aakeson: Tante TThomas Brunstrøm: Dengang Sallys far var drengAlberte Winding: Anker og råbemandenMattias Hundebøll: En løve i zebraklæderMartin Sommer: Ringo må ikke få firkantede øjneRasmus Klump i hoplaJan Mogensen: Kamilla Kamæleon Fra ca. 3 år.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.