Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Online-kokkeskolen Klub Vollmer, hvor man lærer at lave mad, er en stor succes. Nu kan man få opskrifterne og flere til i denne ordentlige moppedreng af en kogebog spækket med god mad og velsmag.Den populære abonnementsbaserede online-madklub er startet af kokken Jesper Vollmer, der i en årrække var køkkenchef i Kongehuset, og som siden blev kendt på tv, hvor han med stort lune lærte almindelige danskere at lave aftensmad.Mange kører i ring med de samme 7-10 retter, de kender til hudløshed, og tanken bag kokkeskolen er, at man her kan få inspiration til maden samt gode tips og teknikker. Som medlem af klubben modtager man hver uge en opskrift og en video, hvor man trin for trin kan følge Jesper Vollmer tilberede ugens ret.Nu kan både medlemmer og ikke-medlemmer få glæde af Jespers mange fantastiske mad i denne lækre kogebog, som han har lavet med sin makker, fotografen Columbus Leth. Det er retter, der ikke kræver lang tid i køkkenet i hverdagen, til dage uden kød, til når vennerne lige kommer forbi samt til weekenden med tid til at hygge ved komfuret eller lave simreretter, der står og passer sig selv. Det er opskrifter på fx vitello tonnato, jordskokkesuppe, tatar med pomfritter, butter chicken og hel kalveskank. Men der er også fundet plads til gamle klassikere som fx boller i karry, forloren hare, lasagne, frikadeller og pizza – vel at mærke i Jespers egne versioner. Endelig er der også opskrifter på bagværk som fx rugbrød, brød, koldhævede boller og kager.Som noget helt unikt vil der bagerst i bogen være QR-koder til videoerne, og på den måde vil der være direkte adgang ind til filmen fra klubben, så læseren får den ekstra dimension med i købet.Med køb af bogen får man adgang til Klub Vollmer-filmene til opskrifterne.
Hverdagsmad behøver ikke at være kedelig, og gæstemad behøver ikke at være dyr. Ud af den nøjagtig samme bunke gode, sunde råvarer kan du få både et lækkert hverdagsmåltid og moderne gæstemad med wauw-faktor. Det eneste, det kræver, er at du tænker lidt ud af boksen. Det har kokken Jesper Vollmer, der netop nu er aktuel på tv, gjort, og det er der kommet en utraditionel og meget inspirerende kogebog ud af. Jesper Vollmer, der i ti år har været køkkenchef i Kongehuset, viser hvor langt man kan komme med forholdsvist få råvarer på køkkenbordet. Og hvordan man ikke hver gang, man skal have gæster, behøver at tænke i at købe oksemørbrad eller andre dyre udskæringer og skulle supplere med en alenlang indkøbsliste. Bogen er bygget op omkring konceptet ”en ingrediensliste – to opskrifter” under samme overskrift. Det kunne fx være ”Kylling – græskar – mandler”, som han giver en rustik opskrift på med hel ovnstegt kylling med bagt græskar, sprød spinatsalat, mandler og wasabiyoughurt. Det er i den lidt finere udgave blevet til stegt kyllingebryst med puré af græskar, ristede mandler og yoghurt med dild-spinatolie. To vidt forskellige velsmagende retter til hver sin lejlighed. I alt indeholder kogebogen 75 opskrifter på forretter/frokostretter, hovedretter og desserter fra Jesper Vollmers personlige køkken, der bærer præg af, at han ikke alene hver dag laver mad til sin egen familie derhjemme med to voksne og to børn, men selvfølgelig også, at han i sine ti år i Kongehuset ikke bare har lavet mad til gæster fra hele verden, men også i hverdagen sammen med det yderst madinteresserede regentpar har haft fokus på enkel og sund mad med et grønt islæt og på at undgå madspild.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.