Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af liv.Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de sociale, kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser, samt hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger om ernæring, der gives.Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle.Bogens kapitler er skrevet af en række førende fagpersoner og forskere inden for deres respektive felt og inddrager nyeste nationale og internationale forskning.Menneskets ernæring, 4. udgave er gennemgribende revideret, opdateret i forhold til nyeste anbefalinger og forskning samt suppleret med en række nye kapitler om bl.a. kost og hjernens præstationsevne samt populære slankediæter og kostformer.Bogen er en grundbog inden for ernæring og sundhed og har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række mellemlange og videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår. Den kan desuden anvendes af fagprofessionelle, der ønsker opdateret viden på området.
Fra det øjeblik vi bliver født gennemgår vi som mennesker en kontinuerlig udvikling og ældning. Disse fysiologiske forandringer er en hel naturlig del af livscyklussen, og de har stor betydning for vores ernæringsmæssige behov. Kosten spiller således en central rolle for udvikling og sundhed gennem hele livet.Hensigten med denne bog er at give en grundlæggende indføring i livscyklusernæring med udgangspunkt i både national og international forskning samt gældende anbefalinger.Bogen er i høj grad tænkt som grundbog på uddannelsen til Professionsbachelor i Ernæring og sundhed, men den kan også være relevant på diplomuddannelser indenfor ernæring og sundhed samt på uddannelser, hvor der undervises i ernæring til forskellige målgrupper.
En indisk bydel, præget af hårdt arbejde, håndværk, markeder, boder med kød, frugt, grønsager og blomster. Trods fattigdom sprudler gaderne af liv med legende børn og familier. Bogen er med helsides-fotos i både sort/hvid og farver og skildrer den menneskelige dynamik på gaderne, oplevet og fastholdt gennem et halvt århundrede.George Town er et af de ældste kvarterer i den indiske by Chennai, tidligere kendt som Madras.Efter studentereksamen i 1969 tog Kim Fleischer Michaelsen ud på en dengang klassisk rejse for at opdage verden: Med tog og bus gennem Tyrkiet, Iran, Afghanistan og Pakistan til Syd-Indien, hvor han blev fascineret af byen Madras, som han har besøgt ti gange siden da, senest i 2019.
Kim Fleischer Michaelsen har gennem de seneste 20 år besøgt Anholt - en vedvarende fascination af roen, af stilheden fjernt fra verdens rummel og iltre tempo. Med sans for helheder og detaljer, når han står stille for med kameraet at fastholde oplevelsen og betagelsen. Ikke bygninger - bortset fra fyret. Ingen af de ca 140 fastboende eller 60.000 årlige turister. Men havet, sandet, himlen, solens glitren, fuglene, sælerne, væksterne i Ørkenen, der udgør 80% af øen. Alt det, der får de mange mennesker til at komme fra Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og flere.De 100 helsides fotos i farver og stort format får følgeskab af enkelte tekster på både dansk, tysk og engelsk.Rabat: 1-2 bøger: 25%; 3-5 bøger: 35%; 6 bøger og derover: 40%
Klinisk ernæring fokuserer på ernæring til syge mennesker. Det er velkendt, at mange sygdomme påvirker patienternes evne til at spise og drikke, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sygdommens forløb og for den enkelte.Forskning har bragt ny viden om ernæringsterapi, hvordan og hvornår intervention er hensigtsmæssig og nødvendig.Klinisk ernæring henvender sig til læger, medicinstuderende, kliniske diætister og sygeplejersker. Bogen er inddelt i overskuelige kapitler og udformet, så den både kan anvendes som lærebog og som håndbog i det daglige kliniske arbejde.4. udgave er revideret og ajourført, og der er tilføjet et nyt kapitel om specielle ernæringsmæssige problemer hos gamle mennesker.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.