Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Lærebog i muskuloskeletal medicin er en bog, hvor fokus ligger på bevægeapparatets ikkeinflammatoriske lidelser - deres opståen, diagnostik og behandling samt den nødvendige genoptræning. Bogen har en traditionel opbygning med en almen del og en speciel del. Den almene del omfatter bl.a. vævsfysiologi og biomekanik samt diagnostiske og behandlingsmæssige principper. I den specielle del er omdrejningspunktet en regional beskrivelse af hyppigst forekommende muskuloskeletale lidelser. Lærebog i muskuloskeletal medicin henvender sig primært til ergo- og fysioterapeutstuderende, men bogen kan med fordel også læses af medicinstuderende og færdiguddannede terapeuter og læger, som ønsker ny viden inden for feltet.
Psykiatrisk & psykosocial rehabilitering - en recoveryorienteret tilgang beskriver rehabilitering til mennesker med sindslidelser. Udgangspunktet er en indsats med fokus på den enkeltes egne mål og ressourcer.Bogen bidrager bl.a. med metoder og teoretiske forudsætninger for en national psykiatrisk og psykosocial rehabiliteringspraksis og henvender sig især til fagfolk inden for behandlings- og socialpsykiatrien. Brugere og pårørende vil også have stor gavn at læse den.
Basisbog i ergoterapi - aktivitet og deltagelse i hverdagslivet giver en samlet dansk fremstilling af de temaer, der tegner ergoterapifaget og dets udvikling i dag. Her i 3. udgaven er der ud over en kraftig revision af bogens indhold med sammenlægning af kapitler, udgåede og nytilkomne kapitler, lagt vægt på, at stoffet skal være mere konkret og i højere grad afspejle aktuelle emner som aktivitetsvidenskab og evidensbaseret ergoterapi. De centrale begreber trækkes frem i bogen og defineres i faktabokse med vægt på danske begreber, så vidt det er muligt. Bogen er inddelt i fire dele. Del I: Aktivitet og deltagelse i hverdagslivet. Del II: Grundlæggende forståelsesrammer og tilgange i ergoterapi. Del III: Ergoterapeutisk intervention - at muliggøre aktivitet og deltagelse i hverdagslivet og del IV: Innovation, udvikling og forskning i ergoterapi. Basisbog i ergoterapi henvender sig primært til ergoterapeutstuderende, men også ergoterapeuter i praksis kan have stor gavn af bogen.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.