Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Lærke Andersen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Rasmus Vangshardt, Lærke Andersen & Jonas J. H. Christensen
    217,95 kr.

    With this collection of essays, we wish to pay our small homage to Christian Høgel’s academic ability and human qualities on the event of his sixtieth birthday, 5 February 2024. We present five papers detailing our current work, Christian Høgel’s influence on our scholarly pursuits—and a couple of anecdotes.Christian Høgel (born 1964) is a man of many trades: A master of several modern and ancient languages; author of the acclaimed Symeon Metaphrastes: Rewritingand Canonization (2002); co-founder of the Centre for Medieval Literature, University of Southern Denmark; professor ofGreek and Latin at Lund University, Sweden.Contents:ForewordLærke Andersen:Hvem kvæler hvem?Jonas J. H. Christensen:Hvad er op og ned i ikonoklasmen? Prolegomena til et forsøgpå formidlingChiara D’Agostini:Constructing Maps: On Three Geographical Illustrationsin a 13th-Century Byzantine ManuscriptChristian Etheridge:A Medieval Manuscript from Constantinople in the Collectionof the Nationalmuseum in StockholmRasmus Vangshardt:Fromme udskejelser? Thomas Manns muntre middelalderismer

  • af Lærke Andersen
    442,95 kr.

    Velkommen til en rejse gennem smagsnuancer, der forbinder fortiden med nutiden. "Palæo Gastronomi: Naturlig Smag i Moderne Tid" er en kogebog, der genopliver den oprindelige menneskelige kost og bringer den ind i det moderne køkken. Forfatteren Lærke Andersen tager dig med på en kulinarisk opdagelsesrejse, hvor naturens råvarer og autentiske smag er i centrum.Denne bog er mere end blot en samling af opskrifter - den er en hyldest til vores forfædres ernæring og en invitation til at genopdage de autentiske smage. Fra krydrede kødretter til forfriskende salater og lækre desserter, vil du finde en bred vifte af opskrifter, der hylder de naturlige ingredienser og den forbindelse, vi har til vores fortid.Lærke Andersen deler sin viden om paleo-kostens fordele og hvordan man kan tilpasse den til moderne livsstil. Hun præsenterer dig for en verden af næringsrige fødevarer, der understøtter din sundhed og velvære på en helt naturlig måde."Palæo Gastronomi: Naturlig Smag i Moderne Tid" er din vejledning til at skabe et køkken, der er fyldt med autentiske smagsoplevelser og naturlig vitalitet. Gør dig klar til at genopdage den sundeste vej til at nyde maden og forbinde dig med dine rødder gennem hvert måltid.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.