Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Samlet udgave af Lars Frosts banebrydende romaner om den danske velfærdsstat i fortid, nutid og fremtid - Smukke biler efter krigen, Ubevidst rødgang og Skønvirke.
Lars Frost har forladt den polemiske dagsorden fra de seneste romaner.Hans nye bog er en fantasi. En rejse ud over Havet, ud i det ukendte.Skibet er ladet med triste skæbner, skønne ord og en tønde med sild.
Lasse kommer til Island med en kuvert fuld af tusindkronesedler for at være gæst ved en vens bryllupsfest. Efter festen kører han ud i den islandske natur i en firhjulstrukken udlejningsbil sammen med en bittertysk pige, en liderlig polsk-amerikansk pige, to kvidrende spanierinder og en canadisk dreng med et kørekort. Der er et eller andet sært ved den måde canadieren læser i vejkortet på - og så begynder det at gå galt. Smukke biler efter krigen er en højstemt samtidsroman og et luksuriøst portræt af det 20. århundrede i stærke farver, en pyntet road-story i store biler og en indbydende rejseroman på kanten af det vidunderlige. "Nærværende, tæt. Humor og alvor, letflydende lykke og melankoli i en boblende cocktail." Mai Misfeldt i Berlingske Tidende "En mærkværdig og bemærkelsesværdig og herligt betagende bog...en rejseskildring fyldt med dramatik, men også et intelligent kunstnerisk eksperiment og en tæt engageret politisk og moralsk samtidskommentar" Erik Skyum-Nielsen i Information
I Cris & Guldmanns FADERSKABS-ANTOLOGI undersøger forfatterne hvilke udtryk, der blomstrer op, når faderskabet konfronteres med skriften, og når skriften konfronterer faderen med faderskabet. De på mange måder uudtalte erfaringer spændes op i poesiens, prosaens, dagbogens og forbandelsens net.Bobbi-Johanne Østervang illustrerer antologien med farverige og nuttede tegninger, der både forløser den litterære tyngde og komplimenterer nærværet og humoren i teksterne.Tue Michael Hansen, der for første gang udkommer i bogformat, inviterer læseren ind i et mørke af fødselseftervirkninger. Skrivehandlingen bliver her et omsorgsritual, der sætter jeget i forbindelse med barnet og verden.Duncan Wieses både hverdagsnære og surrealistiske digte udtrykker faderskabets forandringer af identiteten gennem et poetisk naivt begær efter at beskytte og forsørge barnet. Wieses bidrag er et uddrag af hans seneste digtsamling Kirsebærplukkerne, Gutkind Forlag. Lars Frost skildrer parforholdets virkning på barnet og barnet som rundkørsel for parforholdets cirkulære skænderier. Frosts bidrag er en omskrivning af et mindre uddrag af hans seneste roman De forenede, Gyldendal.Kristina Nya Glaffeys forbandelse over den moderne far er placeret midt mellem de seks tekster som antologiens trojanske hest. Glaffey tager tonen fra hendes seneste bog To the modern man, Gyldendal, med ind i faderskabets verden.Mikas Lang parrer egne digte om faderskabets nærvær og den gentagende hverdag med udsnit fra den afrikanske diaspora-litteratur. Bidraget lader litteratur komplimentere litteratur, så ordknap og opløsende poesi om bleskiftning og faderens identitet blandes med sorgen af et folkefærd.Jonas Okholm Jensen afrunder antologien med faderens mangfoldige dagbogslignende fortællinger skildret i et ofte komisk og ironisk, men også altid omsorgsfuldt sprog, hvilket alt sammen munder ud i funderinger over Faderskabet med stort F.
DE FORENDE handler om kvinder og mænd, der forsøger at leve som mand og kone. Og om kvinder og mænd, der forsøger at være forældre. Det er ikke let. Det viser sig at være meget svært. Kvinden og manden i DE FORENEDE søger til udlandet, men indhentes af pesten og deres gamle, dårlige vaner. Under en varm, sydlig sol bliver deres mangler som mennesker og forældre ulideligt tydelige. Fortælleren søger svar i litteraturen og historien, men finder kun et endnu større, geologisk ældre mørke.DE FORENEDE afslutter en serie af bøger, der startede med ALLERMEST UNDRER DET MIG AT VI KAN GLEMME, 2001, om ungdommens vage bekymringer, og fortsatte med KONGSKILDE NS5100, 2013, om en midaldrende mands tåbelige fortrydelser og HAVET, 2020, en fantasi om skæbnefællesskaber og liv og død. En kvartet, der samlet danner en skitse af et liv levet efter årtusindeskiftet.
Pelle kan ikke rigtigt få hold på tilværelsen i København, hvor han er havnet med begge ben i et trekantsdrama. Han forsøger at overtale sin sambo Lene og hendes søskende til at rejse med til Wien. Men er det nu også en god idé?Novellesamlingen "Og så af sted til Wien" er Lars Frosts litterære debut. Bogen udkom første gang i 2000.Lars Frost (f. 1973) er uddannet fra Forfatterskolen i 1998 og debuterede i 2000 med novellesamlingen "Og så af sted til Wien". Hans forfatterskab er kendetegnet ved en legende tilgang til prosaformen og til romanen som litterær genre. Lars Frost har modtaget flere priser for sit litterære arbejde.
En række digte om byer, kunst og kvinder af forfatteren til Smukke biler efter krigen. Digtene er bygget op som suiter om forskellige lokaliteter: Skagen, Berlin, Paris, Boston, Californien.
Pocket-udgave af Lars Frosts første rejseroman, Allermest undrer det mig at vi kan glemme, der første gang udkom på Lindhardt & Ringhof i 2001.
Om sex, køn, samliv, litteratur, virkeligheden og den slags. 'Kongekilde NCS 5100' diskuterer litteratur, identitet, seksualitet og biografisme i dialog med Freuds '3 afhandlinger om seksualteorien'.Bogen forsøger at besvare en lang række spørgsmål: Hvorfor er så mange SÅ interesserede i køn, som de tilsyneladende er? I politik, samfundsdebat og litteraturen - især mange helt unge debuttanter. Hvorfor er det så svært, at være sammen med et andet menneske? Hvad er sex? Hvor har linie 5A endestation? Er Århus en by? Havde Giordano Bruno noget at komme med? Har Paven en fjollet hat? Hvad drikker Møller?
Kolding Krøniken er et skønlitterært værk der spejler de sidste 100 år i Kolding – og verden.Kolding Krøniken er skrevet af: Simon Fruelund, Pablo Llambías, Maria Helleberg, Merete Pryds Helle, Lars Frost, Thorstein Thomsen, Louis Jensen, Gretelise Holm, Jeppe Brixvold, Mette Winge og Marianne Gade på Kolding Bibliotek i perioden august 2008 – juni 2009.
En bog om dem, der byggede det Danmark, vi bor i i dag. Om ingeniøren, igangsætteren, forretningsmanden, hustruen, landmanden, den studerende, politikeren, de visionære - i begyndelsen af 1970'erne. En tid, hvor man fik øjnene op for fremtidens muligheder og det gode i mennesket, en tid med hævngerrige, rastløse, bevæbnede, midaldrende frihedskæmpere i gaderne og kærlighed.
Skønvirke foregår i en ikke så fjern fremtid. Det er en historie om en politikvinde, morderen, hun jager, og deres familier. Deres hverdag og den mørke side af den hverdag. Et bud på en fremtid for demokratiet. En fabel over fremtidens frihedsbegreber.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.