Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Sommer året rundt. I et drivhus kan man dyrke masser af herlige økologiske grøntsager, og så er huset skønt at dase i under grønne ranker når vinden blæser, og temperaturen begynder at falde udenfor. Bogen fortæller om, hvordan man vælger den rigtige type drivhus også til altanen og den lille grund og om, hvordan man indretter huset, så det er rart at være i året rundt, til glæde for både planter og mennesker. Placering Indretning og tilbehør Vedligeholdelse Plantevalg og -dyrkning Biologisk bekæmpelse Bogen er skrevet af havejournalist Lars Lund, der i mere end 30 år har bidraget med havestof til landets største aviser. Han har derudover produceret en række haveprogrammer for tv. Hovedparten af bogens smukke fotos er taget af forfatteren, og de instruktive tegninger er skabt af landskabsarkitekt Lulu Jacobsen.
Nogle mennesker har deres drivhus fyldt med gamle cykler, brænde eller havemøbler, andre mistede lysten, dengang drivhuset blæste omkuld i en storm, eller dyrkningen bare ikke lykkedes. Nogle vil ikke længere være bekendt at bede naboen passe biksen, når de tager på ferie, og nogle andre igen savner bare inspiration til at indrette drivhuset anderledes. Det er det denne bog tager fat på - at grave drivhusglæden frem på ny. Lars Lund er Haveselskabets drivhusekspert, og i bogen øser han af sin viden om dyrkningsmåder, gødning, vandingsanlæg, indretning, stormsikring og meget andet. Bogen er gennemillustreret.
Bogen retter fokus på de økonomiske problemer i Grønland, hvor levestandarden er meget afhængig af bloktilskuddet. Grønlands lille befolkning og de små bysamfund gør det vanskeligt at få gang i en produktion af nye eksportvarer. Hvad kunne en bedre udnyttelse af fiskefarvandene betyde for indkomst og beskæftigelse - og en evt. udnyttelse af de stor vandkraftreserver? Den stærke placering af personer født udenfor Grønland skaber disharmoni på det grønlandske arbejdsmarked. Hvor stor en arbejdsstyrke er der plads til i Grønland, og kan grønlænderne efterhånden få en mere tilfredsstillende placering blandt de beskæftigede? Bogen stiller skarpt på disse temaer.Forfatteren Lars Lund er cand. polit. og har været lektor i nationaløkonomi på Copenhagen Business School. I perioden 2002 til 2006 var Lars Lund knyttet til det samfundsfaglige studium ved Grønlands Universitet i Nuuk.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.