Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Balancegang er en personlig beretning om at få og leve med en alvorlig hjerneskade og dens konsekvenser. På trods af lammelser af venstre arm og ben samt udtalt hjernetræthed efter hjerneskaden har jeg personen fokus på håb, glæde og optimisme i hele beretningen. Fra familie, venner og jeg personens store netværk strømmer omsorg og hjælp ind, hvilket er med til at holde humøret oppe i den meget vanskelige situation.Det er femogtyve år siden jeg personen fik sin hjerneskade ( i 1997) det er rejsen fra dengang til nu, læseren følger på godt og ondt. Som bevidstheden om konsekvenserne af hjerneskaden melder sig hos jeg personen, får vi som læsere også indblik i dem. Det er en stor og hård omvæltning til en ny virkelighed for jeg personen, men alligevel formår hun ved en målrettet indsats at holde fokus på det positive og glædelige ved tilværelsen.
Denne bog handler om sygdommen kræft: Den beskriver arbejdet som uddannet sygeplejerske og rollen som patient, erfaringerne som datter til en kræftsyg mor og som mor til en søn med kræft. Derudover de tætte relationer til venner med kræft.Den handler om livet og døden, kriser, sejre, håb og tab og strækker sig tiden fra først i 1970’erne til i dag.Uddrag af bogenPoul”Er den her sygdom noget. man kan dø af?” Vi ligger begge to lysvågne i mørket.”Ja, Poul, det er det, det er en sygdom, man kan dø af, men det tror jeg bestemt ikke, at du gør.” Jeg holder forsigtigt på min 13-årige søn. Ikke noget med alt muligt udenomssnak. Kort og kontant svar, tak.IdaVores samvær bliver i den næste tid meget intenst, ofte kommer Ida grædende ned til mig. Jeg forholder mig lyttende og støttende, men også realistisk og optimistisk. Sender min gode uddannelse en kærlig tanke, det er brugbare erfaringer, jeg har dels fra mit eget liv, dels fra min læretid som professionel sygeplejerske.Om forfatterenLisbeth Seierøe Mortensen er født i 1946 i Nyboder og bor i Farum. Hun er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og tekstilformidler fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium. Hun har tidligere skrevet avisartikler om “Sund familie” i Frederiksborg Amtsavis. Denne bog er hendes første og er egne erfaringer med kræft gennem et langt og aktivt liv.
Denne bog handler om sygdommen kræft. Den beskriver arbejdet som uddannet sygeplejerske, erfaringerne som datter til en kræftsyg mor, som mor til en søn med kræft og rollen som patient med kræft. Derudover de tætte relationer til venner med kræft. Den handler om livet og døden, kriser, sejre, håb og tab og strækker sig tiden fra først i 1970’erne til i dag. Uddrag af bogen Poul ”Er den her sygdom noget. man kan dø af?” Vi ligger begge to lysvågne i mørket. ”Ja, Poul, det er det, det er en sygdom, man kan dø af, men det tror jeg bestemt ikke, at du gør.” Jeg holder forsigtigt på min 13-årige søn. Ikke noget med alt muligt udenomssnak. Kort og kontant svar, tak. Ida Vores samvær bliver i den næste tid meget intenst, ofte kommer Ida grædende ned til mig. Jeg forholder mig lyttende og støttende, men også realistisk og optimistisk. Sender min gode uddannelse en kærlig tanke, det er brugbare erfaringer, jeg har dels fra mit eget liv, dels fra min læretid som professionel sygeplejerske. Om forfatteren Lisbeth Seierøe Mortensen Født 1946 i Nyboder, bor i Farum. Uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og tekstilformidler fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium. Har tidligere skrevet avisartikler om “Sund familie” i Frederiksborg Amtsavis Denne bog er hendes første og er egne erfaringer med kræft gennem et langt og aktivt liv.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.