Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Lisbeth Tordendahl

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Lisbeth Tordendahl
    236,95 kr.

    Kål og Kærlighed inspirerer til at lave den dejligste grønne mad med kål. Den præsenterer kålopskrifter til hele året, og viser nye og spændende måder at bruge kål på. Prisvindende kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl har i denne bog samlet 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter, som kan indgå i mange typer måltider. Alle opskrifterne er veganske eller vegetariske og kan laves uden gluten.Lisbeth Tordendahl går udenom de klassiske kålsalater og viser at kål kan så meget mere end dét. Hun byder på kolde og varme retter: supper, lette såvel som fyldige salater, småretter, gryde- og ovnretter, tærter, pandekager, smoothies mm.Det er smuk og lækker mad, lavet af sunde, nærende råvarer. Bogen giver gode ideer til at bruge mange forskellige kål: blomkål, broccoli, glaskål, hvidkål, kinakål, pak choi, palmekål, romanesco, rødkål, savoykål og spidskål, så kålrepertoiret kan udvides på alle årstider.Lisbeth Tordendahl giver masser af konkrete tips og inspiration til, hvordan opskrifterne kan varieres, kålen gøres uimodståelig, rester bruges, så madspild undgås.Bogen giver desuden dybtgående viden om de mange veldokumenterede sundhedsfremmende egenskaber kål har, og hvorfor kål kan øge sundhed og vitalitet og styrke kroppens selvhelbredende kræfter. Kål er fyldt med god smag, saft og kraft, vitaminer, mineraler, antioxidanter, fibre og nogle helt særlige plantestoffer, der kun findes i kål og de få andre grøntsager i korsblomstfamilien. Kål virker antiinflammatorisk, blodsukkerstabiliserende, hormonbalancerende, afgiftende, immunstyrkende og bredt forebyggende. Det er ovenikøbet billig, farverig, klimavenlig og bæredygtig mad.Bogen afspejler Lisbeth Tordendahls passion for og erfaring med grøn, bæredygtig mad, hvor sundhed og nydelse går hånd i hånd. Hun er specialist i holistisk sundhed med et bankende hjerte for smuk, livgivende mad, naturlig nydelse og bæredygtig livsstil og er forfatter til flere kogebøger, heriblandt den prisvindende og populære Grønne proteiner - sundhed & nydelse. Lisbeth er bl.a. uddannet biopat/naturopath og har privat praksis.

  • - sundhed & nydelse
    af Lisbeth Tordendahl
    180,95 kr.

    Bogen Grønne proteiner kombinerer nydelse, sundhed og klimahensyn. Bogen byder dig velkommen til et mangfoldigt univers af fristende retter og lækkert tilbehør. Den lærer dig at lave vellykket, skøn og sund mad med proteinrige bønner, linser, ærter og sojaprodukterne tofu og tempeh – grønne proteiner. Så det for altid er farvel til kedelige bønneretter !Bogen er kåret som bedste danske kogebog 2009 indenfor sundhed og ernæring !De fantastiske bælgfrugter er spækket med vitaminer, mineraler og antioxidanter, gode proteiner og mange sundhedsfremmende fibre. Bælgfrugter virker bl.a. blodsukkerstabiliserende og forebyggende på en række livsstilssygdomme.Desuden mætter de godt og er tilmed billig mad. Og så er det ovenikøbet klimavenlig mad, i modsætning til kød og mælkeprodukter, der koster særdeles dyrt på planetens klimakonto. Så meget godt på een gang – samtidig med masser af tilfredsstillende velsmag og masser af kulinariske muligheder !Grønne proteiner – sundhed og nydelse - er fyldt med viden, inspiration, konkrete råd og ikke mindst over 100 nemme opskrifter på super sund, lækker grøn mad, der giver dig energi og tilfører kroppen masser af næring. Smukt illustreret med appetitvækkende fotos.Lisbeth Tordendahl viser dig hvordan grønne proteiner kan bruges på et hav af måder, i supper, varme retter, salater, tærter osv. og hvordan de kan være proteinkilde i sig selv eller bruges som supplement til kød efter smag og behag.

  • - sundhed & nydelse
    af Lisbeth Tordendahl
    203,95 kr.

    Tænk dig at kunne spise kager, desserter og andet godt sødt - uden at gå på kompromis med din sundhed. Det kan du med DET SØDE, der lærer dig at tilfredsstille din søde trang på en nærende, sund og naturlig måde.Lisbeths filosofi er, at trangen til sødt ikke skal bekæmpes, men derimod imødekommes med lækre, sunde, nærende alternativer. Nydelse er vigtigt for din sundhed. DET SØDE er de bedste af Lisbeths opskrifter på søde fristelser. Opskrifter der viser, hvor nemt det er at lave lækre kager, desserter og slik af sunde ingredienser, der giver dig vitaminer, mineraler, fibre, sunde fedtstoffer, proteiner og andre gode sager. Uden sukker, uden mælk, uden hvede. Kager bagt med fuldkorn og masser af kager helt uden gluten. Søde sager som viser dig vejen til at skabe et sundt, naturligt balanceret forhold til søde sager. Bogen giver dig alt fra hverdagsdesserter, nemt guf, muffins, fastelavnsboller, cupcakes, farvestrålende pynt og julebag, til is, tærter, smukke lagkager og skærekager til forskellige lejligheder. Du får masser af muligheder for at forkæle dig selv og dem du holder af med omsorgsfuld sødme og til at tilfredsstille lysten til sødt på en god måde. Der er nytænkning, kreativitet og masser af inspiration.”Vi har brug for sødt. Trangen til det søde skal derfor ikke bekæmpes men derimod imødekommes. Imødekommes med lækkerier, der bidrager med noget positivt til din krop i stedet for at dræne og belaste den.” Udover alle de gode opskrifter får du viden om sukker, følelser og kropskemi og du får også konkrete metoder til at skabe et naturligt og afbalanceret forhold til sukker og til at få din nydelse på en sund måde. Nydelse er nemlig need to have ikke bare nice to have, hvis du vil være sund.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.