dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag
Louise Voller

Bøger af Louise Voller

Louise Voller er en dansk journalist, som har masser af erfaring og anerkendelse inden for journalisme verden. Hun har specialiseret sig inden for undersøgende journalistik, hvor hun kigger på verdenskriser og andet lignende.

Hun er derudover en forfatter, som har fået sin bog ‘Drømmefangeren’ udgivet af forlaget, Ordstrøm. Det er hendes første bog, som omhandler hendes oplevelser inden for journalisme. Hun har skrevet bogen baseret på virkelige hændelser, som giver dens unikke læseoplevelse. Louise Voller bog ‘Drømmefangeren’ har fået stor ros af Thomas Rydahl, forfatteren til Eremitten og Forførerens klub. Fra 2014 til 2019 var Louise Voller en chefredaktør hos Danwatch. I dag arbejder hun med at undersøge staten og virksomheders effekt på menneskerettigheder. Hun arbejder også med undersøgende journalistik indenfor miljøet, herunder i udviklingslande.

Hun underviser også journalister i Palæstina og Cambodia i undersøgende journalistik og fungere som en rådgiver for International Media Support til arabiske journalister i undersøgende journalistik i Jordan. Hun har vundet prisen for ‘Investigative Journalism in Developing Countries’ i 2015.
Show more
Filter
Filter
Genre
 • ()
Type
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Format
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sprog
 • (1)
Pris
DKK
Sorter efterSorter Populære
 • af Louise Voller
  117,00 - 242,95 kr.

  Drømmefangeren, en fortælling skrevet af Louise Voller, med en spændende og begavet historie, en ægte tåreperser ifølge Thomas Rydahl, forfatter til Eremitten og den anmelderroste Forførernes Klub. Bogen er udgivet af forlaget Ordstrøm den 6. september 2021 og historien er derudover baseret på en virkelig hændelse.Det handler om en træt graverjournalist ved navn Astrid, der får brug for at tage et afbræk i sit liv. Hun vælger derfor at rejse til Nepal for at undervise børnehjemsbørn, og på samme tid undgå sin troløse kæreste. Til hendes overraskelse, da hun kommer til børnehjemmet, finder hun det helt tomt. Ingen er i Kathmandu, hvor børnehjemmet ligger, selv ikke engang børnene. En hemmelighed som skal afdækkes? Det ser Astrid det ihverfald som, så hun vælger at blive i Nepal for at finde årsagen til denne mystiske forsvinden af alle. Hjemme i Danmark venter ægteparret Thomas og Caroline spændte på at adoptere et barn, men det er nu igen der opstår et problem, noget så stort, at det får Thomas og Carolines forhold til at falde fra hinanden. Den tynde is, de har levet deres forhold på, er smeltet. En chef i justistministeret sidder med et dilemma, der har en massiv og fatal betydning for 34 mennesker uden børn, samt hans egen karriere!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.