Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Louise Voller

Bøger af Louise Voller

Louise Voller er en dansk journalist, som har masser af erfaring og anerkendelse inden for journalisme verden. Hun har specialiseret sig inden for undersøgende journalistik, hvor hun kigger på verdenskriser og andet lignende.

Hun er derudover en forfatter, som har fået sin bog ‘Drømmefangeren’ udgivet af forlaget, Ordstrøm. Det er hendes første bog, som omhandler hendes oplevelser inden for journalisme. Hun har skrevet bogen baseret på virkelige hændelser, som giver dens unikke læseoplevelse. Louise Voller bog ‘Drømmefangeren’ har fået stor ros af Thomas Rydahl, forfatteren til Eremitten og Forførerens klub. Fra 2014 til 2019 var Louise Voller en chefredaktør hos Danwatch. I dag arbejder hun med at undersøge staten og virksomheders effekt på menneskerettigheder. Hun arbejder også med undersøgende journalistik indenfor miljøet, herunder i udviklingslande.

Hun underviser også journalister i Palæstina og Cambodia i undersøgende journalistik og fungere som en rådgiver for International Media Support til arabiske journalister i undersøgende journalistik i Jordan. Hun har vundet prisen for ‘Investigative Journalism in Developing Countries’ i 2015.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Louise Voller
  127,95 - 137,95 kr.

  Drømmefangeren af Louise Voller er en fængslende roman om en chokerende afsløring i Nepal med tråde til både Danmark og resten af verden. Astrid rejser til Nepal for at undervise på en skole for børn fra børnehjem. Hun er udbrændt efter en hektisk tid som graverjournalist og efter bruddet med sin utro kæreste. Men i Kathmandu viser sig en hårrejsende virkelighed. Børnehjemmet er tomt, og børnene forsvundet. Astrid sætter sig nu for at afsløre den dystre sandhed, som har forbindelser til alle dele verden.I Danmark venter Thomas og Caroline på endelig at få lov til at adoptere. Men noget går galt, og fundamentet under deres ægteskab begynder at vakle. I Justitsministeriet sidder departementschefen med et umuligt dilemma, der kan få skelsættende betydning for 34 barnløse danskere og hans egen fremtid. Louise Vollers gribende og indsigtsfulde fortælling i Drømmefangeren er baseret på virkelige hændelser.

 • af Louise Voller
  128,95 - 214,95 kr.

  Et fly styrter ned i Nordgrønland, og en hemmelig last forsvinder under isen. 30 år senere ankommer et ungt par, Astrid og Peter. Han er embedsmand i Udenrigsministeriet og skal tilse oprydningen af USA's militære baser. Hun er journalist, men har lovet ham at holde fri fra sit job på Dagbladet i København. Ved ankomsten omdirigeres Peter til Sydgrønland. Et australsk mineselskab har fundet mineraler, der er afgørende for verdens omstilling fra sort til grøn energi, men nu truer fundet af flere skeletter, som politiet frygter stammer fra forbrydelser begået for mange år siden, med at lukke for mineprojektet. Det unge pars rejse skulle redde deres knagende kærlighed, men da efterforskningen mørklægges og Peter holder møder bag dobbeltlukkede døre, vokser hemmelighederne imellem dem. Det viser sig, at Peter er centralt placeret i et større coverup, tæt overvåget af verdens stormagter, og Astrid indser, da hun bryder sit løfte og går efter historien, hvor lidt hun egentlig ved om manden, hun elsker.

 • af Louise Voller
  132,95 kr.

  Serien om graverjournalisten Astrid Pedersen er inspireret af virkelige hændelser. Giften under isen (3) vil kunne læses som den første i rækken, eftersom den i tid går forud for både Drømmefangeren (1) og Sort blod (2).Drømmefangeren af Louise Voller er en fængslende roman om en chokerende afsløring i Nepal med tråde til både Danmark og resten af verden. Astrid rejser til Nepal for at undervise på en skole for børn fra børnehjem. Hun er udbrændt efter en hektisk tid som graverjournalist og efter bruddet med sin utro kæreste. Men i Kathmandu viser sig en hårrejsende virkelighed. Børnehjemmet er tomt, og børnene forsvundet. Astrid sætter sig nu for at afsløre den dystre sandhed, som har forbindelser til alle dele verden.I Danmark venter Thomas og Caroline på endelig at få lov til at adoptere. Men noget går galt, og fundamentet under deres ægteskab begynder at vakle. I Justitsministeriet sidder departementschefen med et umuligt dilemma, der kan få skelsættende betydning for 34 barnløse danskere og hans egen fremtid.

 • af Louise Voller
  132,95 kr.

  Serien om graverjournalisten Astrid Pedersen er inspireret af virkelige hændelser. Giften under isen (3) vil kunne læses som den første i rækken, eftersom den i tid går forud for både Drømmefangeren (1) og Sort blod (2).Sort Blod er en fængslende spændingsroman om en chokerende afsløring i Indien med tråde til Danmark, og en fortælling om, hvad man gør for sin familie, også når man ikke bryder sig om dem. Seks unge mænd dør efter en fest. I deres blod finder man pirat-medicin, der kan spores til Indien. Da journalisten Astrid Pedersen skriver den tragiske historie, får hun et anonymt tip, der sender hende til Indien. På vej til lufthavnen får Astrid et opkald. Hendes far, Ragn, er forulykket og ligger i koma. Alligevel går hun om bord på flyet til Pune, hvor direktøren for verdens største vaccinevirksomhed giver hende endnu et tip, der fører til byen Bhopal. Nu, 40 år efter giftgasudslippet, der dræbte tusindvis af indere, er situationen i byen igen desperat. Covid-19 forværrer den dybe fattigdom og for at overleve melder mange sig til medicinske forsøg, der giver penge her og nu. Astrid stiger ind i en tuk-tuk, som tilhører den unge mand, Ajay, der drømmer om noget andet og mere end at være chauffør. Snart jager de begge sandheden bag de mystiske omstændigheder ved et dødsfald i byens slumkvarter. En sandhed om en kynisk medicinalindustri, der fører til alvorlige trusler mod Astrids sikkerhed.

 • af Louise Voller
  157,95 - 212,95 kr.

  I 2020 raser Covid-19, og 6 unge mænd dør efter en fest. I deres blod finder man pirat-medicin, der kan spores til Indien. Da journalisten Astrid Pedersen skriver den tragiske historie, får hun et anonymt tip: Sagen trækker tråde til en endnu større tragedie i Indien.På vej til lufthavnen får Astrid et opkald. Hendes far er forulykket og ligger i koma. Alligevel går hun om bord på flyet til Pune, hvor direktøren for verdens største vaccinevirksomhed giver hende endnu et tip, der fører til byen Bhopal.Nu 40 år efter giftgasudslippet, der dræbte tusindvis af indere, er situationen i byen igen desperat. Covid-19 forværrer den dybe fattigdom og for at overlevemelder mange sig til medicinske forsøg, der giver penge her og nu.Astrid stiger ind i en tuk-tuk, der tilhører den unge mand, Ajay, der drømmer om noget andet og mere end at være chauffør. Snart er de begge involveret i undersøgelsen af de mystiske omstændigheder ved et dødsfald i byens slumkvarter. En undersøgelse, der fører til alvorlige trusler mod Astrids sikkerhed.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.