Udvidet returret til d. 31. januar 2023
Louise Voller

Bøger af Louise Voller

Louise Voller er en dansk journalist, som har masser af erfaring og anerkendelse inden for journalisme verden. Hun har specialiseret sig inden for undersøgende journalistik, hvor hun kigger på verdenskriser og andet lignende.

Hun er derudover en forfatter, som har fået sin bog ‘Drømmefangeren’ udgivet af forlaget, Ordstrøm. Det er hendes første bog, som omhandler hendes oplevelser inden for journalisme. Hun har skrevet bogen baseret på virkelige hændelser, som giver dens unikke læseoplevelse. Louise Voller bog ‘Drømmefangeren’ har fået stor ros af Thomas Rydahl, forfatteren til Eremitten og Forførerens klub. Fra 2014 til 2019 var Louise Voller en chefredaktør hos Danwatch. I dag arbejder hun med at undersøge staten og virksomheders effekt på menneskerettigheder. Hun arbejder også med undersøgende journalistik indenfor miljøet, herunder i udviklingslande.

Hun underviser også journalister i Palæstina og Cambodia i undersøgende journalistik og fungere som en rådgiver for International Media Support til arabiske journalister i undersøgende journalistik i Jordan. Hun har vundet prisen for ‘Investigative Journalism in Developing Countries’ i 2015.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Louise Voller
    116,95 - 239,95 kr.

    Drømmefangeren, en fortælling skrevet af Louise Voller, med en spændende og begavet historie, en ægte tåreperser ifølge Thomas Rydahl, forfatter til Eremitten og den anmelderroste Forførernes Klub. Bogen er udgivet af forlaget Ordstrøm den 6. september 2021 og historien er derudover baseret på en virkelig hændelse.Det handler om en træt graverjournalist ved navn Astrid, der får brug for at tage et afbræk i sit liv. Hun vælger derfor at rejse til Nepal for at undervise børnehjemsbørn, og på samme tid undgå sin troløse kæreste. Til hendes overraskelse, da hun kommer til børnehjemmet, finder hun det helt tomt. Ingen er i Kathmandu, hvor børnehjemmet ligger, selv ikke engang børnene. En hemmelighed som skal afdækkes? Det ser Astrid det ihverfald som, så hun vælger at blive i Nepal for at finde årsagen til denne mystiske forsvinden af alle. Hjemme i Danmark venter ægteparret Thomas og Caroline spændte på at adoptere et barn, men det er nu igen der opstår et problem, noget så stort, at det får Thomas og Carolines forhold til at falde fra hinanden. Den tynde is, de har levet deres forhold på, er smeltet. En chef i justistministeret sidder med et dilemma, der har en massiv og fatal betydning for 34 mennesker uden børn, samt hans egen karriere!

  • af Louise Voller
    191,95 kr.

    I 2020 raser Covid-19, og 6 unge mænd dør efter en fest. I deres blod finder manpirat-medicin, der kan spores til Indien. Da journalisten Astrid Pedersen skriver den tragiske historie, får hun et anonymt tip: Sagen trækker tråde til en endnu større tragedie i Indien.På vej til lufthavnen får Astrid et opkald. Hendes far er forulykket og ligger i koma. Alligevel går hun om bord på flyet til Pune, hvor direktøren for verdens største vaccinevirksomhed giver hende endnu et tip, der fører til byen Bhopal.Nu 40 år efter giftgasudslippet, der dræbte tusindvis af indere, er situationen i byen igen desperat. Covid-19 forværrer den dybe fattigdom og for at overlevemelder mange sig til medicinske forsøg, der giver penge her og nu.Astrid stiger ind i en tuk-tuk, der tilhører den unge mand, Ajay, der drømmer om noget andet og mere end at være chauffør. Snart er de begge involveret i undersøgelsen af de mystiske omstændigheder ved et dødsfald i byens slumkvarter. En undersøgelse, der fører til alvorlige trusler mod Astrids sikkerhed.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.