Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Hvad er stress egentlig? Hvordan fastholder jeg trivsel og undgår usund stress på arbejdspladsen? Hvordan får jeg øje på stress hos en medarbejder? Og hvad gør jeg så ved det?Det er nogle af de vigtige spørgsmål, som denne bog giver svar på.Som leder føler du dig måske ikke klædt på til at møde hverdagens udfordringer omkring stress. Det kan være, at du savner konkret viden eller effektive redskaber. Måske er du selv stressramt i større eller mindre grad og har svært ved at lede både dig selv og andre i den rigtige retning, når det gælder stress. Denne håndbog hjælper dig som leder på vej ved: - At præsentere en hjælpsom forståelsesramme, som rummer den kompleksitet, der kendetegner stress som fænomen i organisationer.- At inspirere til udvælgelse, udvikling og timing af indsatser rettet mod at fremme trivsel og forebygge stress, både på individ-, gruppe- og organisationsniveau.- At fokusere på din afgørende rolle og muligheder, når det gælder forebyggelse og håndtering af stress. Som leder er du på mange måder dit eget vigtigste værktøj, og bogen berører derfor også lederens egne udfordringer i og omkring stress og sætter fokus på det personlige lederskab som et vigtigt element i at lykkes med stressopgaven. Henvender sig til ledere – og især ledere med personaleansvar – HR-konsulenter, ledelseskonsulenter, og arbejdsmiljørådgivere.
Hvad er stress egentlig? Hvordan fastholder jeg trivsel og undgår usund stress på arbejdspladsen? Hvordan får jeg øje på stress hos en medarbejder? Og hvad gør jeg så ved det?Det er nogle af de vigtige spørgsmål, som denne bog giver svar på.Som leder føler du dig måske ikke klædt på til at møde hverdagens udfordringer omkring stress. Det kan være, at du savner konkret viden eller effektive redskaber. Måske er du selv stressramt i større eller mindre grad og har svært ved at lede både dig selv og andre i den rigtige retning, når det gælder stress. Denne håndbog hjælper dig som leder på vej ved: At præsentere en hjælpsom forståelsesramme, som rummer den kompleksitet, der kendetegner stress som fænomen i organisationer.At inspirere til udvælgelse, udvikling og timing af indsatser rettet mod at fremme trivsel og forebygge stress, både på individ-, gruppe- og organisationsniveau.At fokusere på din afgørende rolle og muligheder, når det gælder forebyggelse og håndtering af stress. Som leder er du på mange måder dit eget vigtigste værktøj, og bogen berører derfor også lederens egne udfordringer i og omkring stress og sætter fokus på det personlige lederskab som et vigtigt element i at lykkes med stressopgaven. "[Stress] er 'nice to do'. Lige indtil den dag, hvor en medarbejder må sygemelde sig med stress. Så melder denne udfordring sig for alvor på banen. For nu skal den håndteres, nu er der ikke noget valg. Min opfordring vil være - tag fat lidt før, og start gerne med denne bog."- Fra bogens forord af Signe Tønnesen Bergmann, chefkonsulent, LederneLederens stresshåndbog er målrettet ledere, men er også relevant for HR-konsulenter, ledelseskonsulenter og arbejdsmiljørådgivere.
At arbejde i team er organisationers forsøg på at styrke udvikling af faglige og personlige potentialer og kompetencer. Bogens formål er at give svar på, hvordan udvikling og læring i team kan blive en succes, fx om sporten er en passende metafor til at fremme teamudvikling og læring og forståelse af samarbejde samt om team på arbejdspladsen kan skabe nye fortællinger om medarbejdernes måde at se på samarbejde og gensidig udvikling. Forfattergruppen er sammensat af konsulenter og undervisere fra idrættens verden, pædagogikkens verden og erhvervslivet.
At arbejde i team er organisationers forsøg på at styrke udvikling af faglige og personlige potentialer og kompetencer. Bogens formål er at give svar på, hvordan udvikling og læring i team kan blive en succes, fx om sporten er en passende metafor til at fremme teamudvikling og læring og forståelse af samarbejde samt om team på arbejdspladsen kan skabe nye fortællinger om medarbejdernes måde at se på samarbejde og gensidig udvikling.Forfattergruppen er sammensat af konsulenter og undervisere fra idrættens verden. pædagogikkens verden og erhvervslivet.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.