Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Magnus Rahbæk Finderup Andersen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Individer, grupper og processer
    af Jakob Nørlem, Magnus Rahbæk Finderup Andersen & Nikolaj Klee
    378,95 kr.

    Organisatorisk læring og forandring – Individer, grupper og processer præsenterer perspektiver på, hvordan man som leder kan fremme læring og forandringer i organisationer. Bogen er opdelt i fire dele og består af følgende kapitler:Første del fokuserer på teoretiske perspektiver på organisatorisk læring.Kapitel 1, Organisatorisk læring – en introduktion, af Magnus Rahbæk Finderup Andersen, Nikolaj Klee og Jakob NørlemKapitel 2, Organisatorisk læring i et relationelt perspektiv, af Lone HerstedKapitel 3, Intersubjektivitet og læring i en organisatorisk kontekst, af Mogens Sparre og Magnus Rahbæk Finderup AndersenAnden del giver en række praksiseksempler.Kapitel 4, Social kapital på arbejdspladsen som ramme for organisatorisk læring, af Louise Møller PedersenKapitel 5, Organisatorisk læring gennem aktionsforskning, af Søren Frimann, Lone Hersted og Anne SøbyeKapitel 6, Dynamisk onboarding og newcomer innovation, af Line RevsbækKapitel 7, Organisatorisk læring som emergerende meningsskabelse i komplekse strømme af samtaler, af Karina Solsø og Jannie RasmussenTredje del handler om, hvordan data og information som grundlag for organisatorisk læring.Kapitel 8, Datafantasi: Fra styring til læring i en verden af vilde problemer, af Anders Koed Madsen, Johan Irving Søltoft og Ann-Sofie KlitgaardKapitel 9, Organisatorisk læring og liv med varme data, af Marianne Gottschalk Zeuthen, Jakob Nørlem og Nora BatesonKapitel 10, Den sociale kontekst og forholdet mellem information, læring og viden, af Mia Thyregod Rasmussen og Peter KastbergFjerde del handler om, hvordan fortællinger og narrativer kan danne grundlag for organisatorisk læring.Kapitel 11, Autoetnografi i arbejdet med organisatorisk læring indefra, af Karina Solsø, Lone Hersted og Søren FrimannKapitel 12, På rejse med organisatorisk læring: Hvordan jeg blev den, jeg er, af Kenneth Mølbjerg JørgensenAntologien er først og fremmest skrevet som en lærebog til bachelor-, diplom- og masterstuderende på uddannelser, som fokuserer på organisationer, ledelse og forandring. Ydermere indeholder antologien en række bidrag henvendt til praktikeren eller konsulenten, som har brug for nye værktøjer.

  • Spar 10%
    - 15 bud på nødvendig organisatorisk forandring
    af Søren Frimann, Lone Hersted, Steen Hildebrandt, mfl.
    314,50 kr.

    Når organisationer udfordres af foranderlighed, usikkerhed og kompleksitet, er der behov for nye forståelsesrammer at lede ud fra.NYE TENDENSER I ORGANISATION OG LEDELSE rummer 15 kapitler, der belyser og beskriver en række aktuelle tendenser og deres ledelsesmæssige og organisatoriske implikationer, herunder frisættelse, samskabelse, vilde problemer, bæredygtighed, globalt forvalterskab, resonansfællesskaber, regenerative organiseringer og meget mere.Hvilket nyt lederskab er nødvendigt, når man skal arbejde med frisættelse? Hvordan organiseres det nødvendige samarbejde på tværs af afdelinger og fagligheder, når komplekse problemer skal håndteres? Hvordan leder man i det hele taget en bæredygtig organisationsudvikling?Det er bare nogle af de perspektiver, du får relevante og inspirerende bud på i denne antologi, der er skrevet af forskere fra bl.a. universiteter og professionshøjskoler. NYE TENDENSER I ORGANISATION OG LEDELSE er målrettet ledelsesuddannelserne, især grundmodulet ’Organisation, udvikling og samskabelse’ på diplomuddannelsen i ledelse, men henvender sig til alle, der beskæftiger sig med ledelse både i praksis og i forsknings- og uddannelsesverdenen.

  • af Elisabeth Plum, Karsten Mellon, Peter Henrik Raae, mfl.
    393,95 kr.

    Psykologisk tryghed er blevet et vigtigt begreb i mange sociale sammenhænge, f.eks. i arbejdslivet. Det giver god mening, eftersom frygt og angst selvsagt ikke giver et godt grundlag for at løse sine arbejdsopgaver. De stadigt mere komplekse udfordringer i organisationerne kræver, at vi prøver os frem på en kvalificeret og systematisk måde. Når vi skal lykkes med dette sammen, kræver det psykologisk tryghed.Denne antologi præsenterer psykologisk tryghed i blandt andet ledelses- og professionsmæssige kontekster. Bogens kapitler udbreder forskningsbaseret og -informeret viden om begrebet psykologisk tryghed. Kapitlerne rummer perspektiver på, hvad man skal være opmærksom på, når man arbejder med at bringe psykologisk tryghed i spil i virksomheder og organisationer. De giver blik for udvalgte perspektiver på, hvad psykologisk tryghed kan handle om og bidrage til.Perspektiver på psykologisk tryghed henvender sig til ledere og medarbejdere i den offentlige og private sektor og kan både bruges til at reflektere over egen praksis og i forbindelse med grund-, efter- og videreuddannelse. Det kan f.eks. være som studerende på diplom- og masteruddannelse i ledelse, på læreruddannelsen, pædagoguddan-nelsen eller sygeplejerskeuddannelsen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.