Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Tapas er en spansk tradition, hvor man spiser delikate miniretter, der karakteriseres ved tre forhold: 1. Det er mad lavet i den spanske køkkentradition. 2. Det er mad, der serveres i små portioner, så man kan smage mange forskellige retter. 3. Det er mad, der er egnet til at deles om. - og så smager det fantastisk! Maria Gonzales viser her hvordan tapas kan tilberedes hjemme - enkelt og elegant. Her er ca. 25 opskrifter, nok til at komme i gang og komme videre. Tapas er perfekte til buffetter eller andre uformelle sammenkomster - stående såvel som siddende. Her er forslag til sammensætning af menuer og forslag til de ledsagende vine - spanske, naturligvis!
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.