Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
”Pandekager!” råber børnene altid, hvis vi skal lave noget lækkert i køkkenet, og det er klart en af favoritterne i det søde køkken, hvis man spørger børnene selv.Denne bog indeholder 67 lækre opskrifter på alverdens lækkerier og søde sager, som alle børn elsker, og som får tænderne til at løbe i vand. Bogen byder bl.a. på børnenes personlige favoritopskrifter og små personlige historier.Med denne bog ønsker vi at skabe glæde og motivation, så børn kommer mere med i køkkenet og får interesse for at bage og kaste sig ud i det søde køkkens mange muligheder. Vi ønsker at sætte fokus på, at børn sagtens kan være med og selv fremstille søde lækkerier til familie og venner, hvis de får muligheden. Vi ved, at øvelse gør mester, og vi ønsker, at børnene bliver udfordret og udvikler sig i køkkenet og dermed opnår at kunne mestre mange forskellige teknikker indenfor det søde køkken.Vi håber, at I vil nyde opskrifterne og de historier, der ledsager dem, når I sammen står i køkkenet og leger med chokolade, dej, krymmel og glasur.
I denne kogebog deler kok Mikkel Klintmann ud af sine opskrifter fra det professionelle køkken samt personlige historier fra barndommen til nu.Mad fra hjertet byder på mere end 50 smukke retter, hvor respekt for råvaren og de rene smage er i fokus."I min barndom var jeg vældigt god til at tjene lommepenge på alle mulige forskellige småjobs. Da jeg var i 5-årsalderen arbejdede min mor nogle gange hjemme med kvindegrupper. Jeg øjnede mulighed for at tjene en skilling ved at lave pandekager til dem. Jeg var så ivrig, at jeg glemte, jeg i al hast havde taget forklæde på og intet andet. Jeg bankede på annekset og serverede stolt en stor stak Rasmus Klump-pandekager, vendte rundt for at gå ud, hørte latter fra 8 kvinder og bemærkede først da, at jeg var nøgen under klædet, og min numse stak ud …Læs om min personlige rejse fra dengang til nu. Fra dreng til chefkok."
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.