Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Faget hæmatologi har i de senere år gennemgået en rivende udvikling, og Hæmatologi i klinisk praksis møder behovet for opdateret viden og indsigt indenfor de enkelte hæmatologiske sygdommes patofysiologi og behandling. Bogen er skrevet for alle, som på en eller anden måde har kontakt med det hæmatologiske speciale og føler behov for at skaffe sig ekstra viden. Målgruppen er primært reservelæger, sygeplejersker og andet plejepersonale, som ansættes i hæmatologiske afdelinger, men også andre, der indirekte er i kontakt med specialet. Fx ansatte ved andre afdelinger og institutioner, som møder patienter med hæmatologiske sygdomme. Hæmatologi i klinisk praksis indeholder kapitler for hver af de mest almindelige hæmatologiske sygdomme. De enkelte kapitler indledes typisk med en karakteristisk sygehistorie og afsluttes med facit for sygehistorien, hvorved sygehistorien danner ramme om kapitlet ved først at vække nysgerrighed og interesse, og siden fungerer som en slags repetition, når svaret gennemgås af forfatteren. Bogen er rigt illustreret med gode histopatologiske billeder og pædagogiske stregtegninger ligesom der i videst muligt omfang er anvendt danske overlevelsesdata, hvor disse er tilgængelige.
Obstetrik - en grundbog er en helt ny lærebog i faget obstetrik. Den afløser den tidligere lærebog Obstetrik. Tekstens grundlag er dels målbeskrivelser fra de tre sundhedsvidenskabelige fakulteter, dels Sandbjerg guidelines og retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Hensigten har været at skabe en indlæringsvenlig og tidssvarende lærebog, der modsvarer et ønske om en afgrænset, men dækkende lærebog på dansk. Målgruppen er primært medicinstuderende, jordemoderstuderende og alment praktiserende læger.
Diagnostiske fag er en tværfaglig grundbog, som giver en systematisk introduktion til de parakliniske og diagnostiske fag. Fagene har på trods af de vidt forskellige emner mange berøringsflader og både fælles metoder og problemstillinger, og kapitlerne er så vidt muligt opbygget på en ensartet måde. Vinklen er praktisk og anvendelsesorienteret, og teksten suppleres af en række klinisk relevante og illustrative cases.De senere års hastige teknologiske udvikling har gjort de parakliniske og diagnostiske discipliner til en vigtig og nødvendig forudsætning for det kliniske arbejde. Diagnostiske fag giver, med den samlede indføring i alle fagene, en faglig baggrund for målrettet diagnostisk strategi. Bogen, som er en videreførelse af Basisbog i diagnostiske fag, er primært tænkt som en lærebog for medicinstuderende. Bogen har fokus på den viden, som alle basislæger bør være i besiddelse af, men andre ansatte i sundhedsvæsenet kan også med fordel læse bogen for at opnå indsigt i de forskellige specialer.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.