Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
En passioneret jæger og kok laver sammen med en inkarneret lystfisker og fotograf lækker og moderne mad med ingredienser fra naturen. Sammen kaster de sig ud i de vilde teknikker, som kan bringe den friskfangede fisk og det nyligt nedlagte vildt til helt nye smagshøjder. De dykker ned i traditionelle og ældgamle teknikker, for at bruge dem på nye måder, der bringer vilde spiser ind på spisebordene. Mad over bål, kold- og vamrøgning, saltning og tørring. ”Vi har brugt de sidste par år på at fiske og jage, og være ude i naturen så meget som muligt. Vi har lavet mad i det fri, ofte direkte i gløderne. Vi har sovet under åben himmel, og duften af bål og eventyr hænger stadig i vores tøj”.”Take a walk on the wild side” – i naturen og derhjemme i køkkenet.
En passioneret jæger og kok gør sammen med en ligeså ivrig lystfikser og fotograf op med myten om, at det er svært at lave mad med vildt, fisk og vilde ingredienser. En bog ikke kun til jægere og lystfiskere, men til dig som bare elsker god mad. Take a walk on the wild side - og så ud i køkkenet. Ambitionen er, at bogen skal gøre madlavning med vilde råvarer mere moderne og tilgængelig for alle. Forfatterne vil inspirere til at gå i køkkenet og bringe vild mad ind i stuerne. De vil afmystificere madlavning med vildt og vilde råvarer. Bogen taler til jægerne, fiskerne og madelskerne i øjenhøjde på en uprætentiøs og ligefrem facon.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.