Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Det er vigtigt at spise godt når man lever med kræft.Denne banebrydende kulinariske guide fra Storbritanniens førende center for holistisk kræftpleje, tilbyder mere end 75 opskrifter, der er udviklet specielt til at øge tolerancen hos dem, der går igennem selv de mest aggressive behandlinger.Kræftpatienter har brug for god næring, da det har en væsentligt indvirkning - før - under - og efter behandling. Men alt for ofte ødelægger behandlingen patientens appetit, og man er for syg eller stresset til at lave et afbalanceret og nærende måltid, hvilket gør det svært at spise.Bogen indeholder blandt andet en kostvejledning og konkrete kostplaner, baseret på at du skal indtage seks små måltider om dagen. De enkelte retter indeholder nøgle ingredienser, kendt for at fremme genopretning, øge immuniteten, reducere inflammation og hjælpe helbredelse.Cancerkogebogen er udgivet i en lang række lande og er nu udkommet på dansk via Paludans forlag.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.