Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Peter Friis Møller

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Peter Friis Møller & Henrik Staun
    237,95 kr.

    KEND TRÆERNE I SKOVEN OG LANDSKABETDANMARKS TRÆER OG BUSKE af skovrider Henrik Staun og forstkandidat Peter Friis Møller er en omfattende bog om skovens og det åbne lands træer og buske. Her er spændende historier om træer og skovhistorie krydret med botaniske fakta, oprindelse, brug og forekomst. De mange vellignende fotos – flere af hver art - gør bogen utrolig brugbar og uundværlig for enhver, der er natur- og haveinteresseret samt for den professionelle bruger.Udførlige beskrivelser af danske træer og buske med gennemgang af kendetegn, økologi og anvendelse, navnets oprindelse, forvekslingsmuligheder og forekomst Illustreret med 40 kort og 600 fotos Træernes og buskenes bygning, deres udviklingshistorie og forekomst i Danmark, deres udnyttelse og voksesteder, navngivning og systematik. Illustreret nøgle over træer og buskes kendetegn gør det muligt at finde frem til den rigtige art eller slægt.Oversigt over de omtalte vedplanters navne på dansk, latin, svensk, norsk, engelsk og tysk.En bog for den seriøst interesserede. 2. opdateret udgave. 1. udgave udkom som Politikens Håndbøger.336 sider med 40 kort og 600 fotos, indbundet.

  • - Skovene
    af Kaj Sand-Jensen & Peter Friis Møller
    542,95 - 547,95 kr.

    Det store overblik og den detaljerede indsigt i den danske skov: Naturen, mennesket og skovene, De økologiske sammenhænge, Skovens levende organismer, Skovtyper i Danmark og Skovens betydning og fremtid 1 million bogstaver, ca. 200 tegninger og ca. 400 fotografier. ”Stort, ambitiøst og indsigtsfuldt” ” andet og mere end opregning af talrige naturfænomener, det er et værk der peger fremad ved hele tiden at tænke i konsekvenser ...”

  • - Velsmag på flasker
    af Peter Friis Møller
    92,95 kr.

    Kryddersnaps er essensen af anvendt botanik; natur- og kulturhistorie tilsat sol og fine naturoplevelser. Tilmed er det let og ret enkelt at opnå gode resultater. Der skal hverken koges, steges eller brases. Man tager blot nogle velegnede plantedele og lader dem trække i alkohol i passende tid, inden man på ny adskiller planter og væske Forbløffende mange arter i natur og have egner sig til virkelig gode kryddersnapse – og der er forskellige muligheder i rødder, blade, stængler, knopper, rakler, blomster, frø og frugter. Samtidig kan man bruge snapsene som et alternativt herbarium, og hver gang man tager sig en dram, huske man, hvor man plukkede den pågældende plante.Peter Friis Møller har gennem livet opbygget et stort ´flaske-herbarium´ og i denne bog giver han sine bedste opskrifter videre. Forfatteren er forstkandidat og naturhistoriker. Han arbejder som deltidsansat på GEUS og som selvstændig konsulent med bl.a. vegetationshistorie, naturlig skovdynamik og naturforvaltning. Skriver hver uge om have og natur i Weekendavisen og er forfatter og medforfatter til en række bøger, bl.a. Danmarks insekter, Danmarks træer og buske, Danmarks Skove og Skovene (Naturen i Danmark).Susanne Weitemeyer har tegnet de smukke planter.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.