Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
BASISBOG I FYSIOTERAPI er den første samlede danske fremstilling af de temaer, der tegner fysioterapi som fag og profession. Bogen er skrevet af en bred vifte af forfattere, og den er inddelt i fire hovedtemaer: grundlag for fysioterapifaget, grundlag for kvalitet i klinisk praksis, den fysioterapeutiske arbejdsproces og samfund og perspektiver. Inden for hvert af de fire områder præsenteres de nødvendige teorier og kundskaber, som ligger til grund for udøvelsen af fysioterapi. Den primære målgruppe er studerende på fysioterapeutuddannelsen, men også fysioterapeuter i efter- og videreuddannelsesforløb vil have stor glæde af en samlet fremstilling af fysioterapiens teoretiske og praktiske grundlag. Alle andre fysioterapeuter, som ønsker en opdateret gennemgang af fagets redskaber og udvikling, kan også have god gavn af bogen. Gennem beskrivelser af både det praktiske, det teoretiske og det videnskabelige grundlag præsenterer BASISBOG I FYSIOTERAPI en sammenhængende ramme for fysioterapiprofessions virke og understøtter således udviklingen af den faglige identitet.
Denne nye, gennemarbejdede fjerdeudgave (udk. 8.11.22) af den allerede klassiske Kierkegaard-bog fra 1994 adskiller sig fra sine forgængere ved at være gået mere radikalt til værks mht. forkortelser (to kap. helt udeladt), opstramninger og præciseringer, der kan styrke en nutidig læsning. Substansen - og den gode formidling - er naturligvis uforandret, og der er kommet et nyt, lille kap. til om Kierkegaards kristne engagement. Hovedvægten er dog stadig lagt på det filosofiske - eksistensen, valget, det etiske, angst, fortvivlelse, kærlighed - og på den biografiske skildring. I omfang slanket med ca. 20% siden sidst, i bogladepris desværre øget en smule pga. tidens omkostninger. Allerede oversat til flere sprog og solgt i 92.000 eksemplarer.
De antikke mindesmærker i denne by giver et svimlende perspektiv af et spændende historisk forløb, men man kan få stor fornøjelse af også at bevæge sig uden for de navnkundige steder, for det er dér, man oftest finder den græske sjæl og gæstfrihed, møder grækerne i deres egne omgivelser, i deres egen hverdag. Et liv, der leves på gaderne, på balkoner, i parker og på pladser. Med et smil og et kaliméra sas får man kontakt og en ekstra spændende dimension af et besøg i et land, der på mange punkter ligner de andre middelhavslande, men alligevel er helt sit eget.
Peter Thielsts indføring i NIETZSCHES FILOSOFI genopstår i 3. reviderede udgave med nyt format og layout. Det er fortsat en præsentation af værker og indføring i tanker, som - efter et overblikskap. om biografi, forfatterskab og filosofisk baggrund - følger forfatterskabet kronologisk fra 'Tragediens fødsel' (1872) til 'Ecce Homo' (1888). Værkerne er således rammen om filosofiformidlingen, det være sig det dionysiske vs. det apollinske, historiesynet, moralkritikken, Guds død/opgøret med kristendommen, overmennesket, viljen til magt, den forestående 'omvurdering af alle værdier' - og en hel del mere.
Ny og pædagogisk klar filosofihistorie - fra Heraklit og antikken til Foucault og '68'. Enhver, der beskæftiger sig med filosofi og læser et filosofisk værk, har brug for en filosofihistorisk grundbog for at få en solid introduktion - forudsætninger for forståelse - og for at kende den sammenhæng, værket/filosoffen indgår i. Filosofien er som et hus, hvor fundamentet og de første stokværk er mindst lige så vigtige som tagryggen og vejrhanen. Med denne nye filosofihistorie tilbydes nye læsere en overskuelig, overkommelig og meget fokuseret indføring i 2500 års tænkning. Rig på relevante værktitler, årstal og citater; med fyldigt register.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.