Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Vikingedrengen Ulfs liv ændrer sig brat, da hans far bliver slået ihjel på et plyndringstogt. Pludselig skal han være manden i huset, og han skal også tilkæmpe sig en position i landsbyen! Udfordringerne er mange, især da Ulf forelsker sig i pigen Gwen, der er blevet bragt med hjem til landsbyen som træl. Efterhånden går det op for Ulf, at hans mor også gemmer på en hemmelighed – en, der i høj grad påvirker Ulf. I "Ulf og tordengudens sværd" tager den prisbelønnede forfatter til "Ulven" Sophie Swerts Knudsen os med til vikingetiden, hvor drabelige plyndringstogter er hverdag og guderne altid har en finger med i spillet.Sophie Swerts Knudsen er født i Belgien og er uddannet fra universitetet i Antwerpen. Hun er dansk gift og bor i dag i en forstad til København med sin mand og sine børn.
På sin tiårs fødselsdag får Sebastian at vide, at han har en kræftknude i knæet. Nu bliver kammerater, skole og fodbold skiftet ud med læger, indlæggelse og operation. Sebastian er ked af det – ikke kun fordi han har smerter, men også fordi ingen af hans venner kommer og besøger ham. Han ville meget hellere snakke med dem end med sygeplejersken Katinka, som han af en eller anden grund ikke kan slippe af med. Hun påstår, at hendes oldefar var indianer, men det giver Sebastian ikke meget for. Alligevel synes han, at den indianerbog, han har fået, er ret spændende. Måske har han også selv et totemdyr?"Ulven" har solgt over 50.000 eksemplarer i Belgien, hvor den også har vundet prisen for bedste børnebog i aldersgruppen 8-12 år."Først og fremmest formår Sophie Swerts Knudsen at inspirere til viljestyrke hos børn, der er på vej gennem en hård tid." – Lydia Adriaensen i Leeswelp 7"En fantastsik lille bog, der helt sikkert vil indgyde mod hos sygdomsramte børn." – Wendy Benoy, biliotekar og boganmelder.Sophie Swerts Knudsen skrev børnebogen "Ulven", efter hun så en dokumentar på DR1 om kræftramte børn. Bogen er oprindeligt skrevet på Sophie Swerts Knudsens modersmål, flamsk, men er sidenhen blevet oversat til dansk. Alt overskuddet går til Børnecancerfonden.
Nu var Vølven så tæt på Ulf, at han kunne mærke ildelugten fra hendes tandløse mund. Hun hævede langsomt sin arm og pegede på langskibet med en beskidt, klo-lignende finger. ”Død!” hvæsede hun. ”Død sejler ind i vores fjord! Tag dig i agt, knægt! Din skæbne nærmer sig!” Vikingedrengen Ulfs liv ændrer sig brat, da hans far bliver slået ihjel på et plyndringstogt. Pludselig skal han være manden i huset, og han skal også tilkæmpe sig en position i landsbyen! Udfordringerne er mange, især da Ulf forelsker sig i pigen Gwen, der er blevet bragt med hjem til landsbyen som træl. Efterhånden går det op for Ulf, at hans mor også gemmer på en hemmelighed – en, der i høj grad påvirker Ulf. I en ny hæsblæsende serie om vikingedrengen Ulf tager den prisbelønnede forfatter til Ulven Sophie Swerts Knudsen os med til vikingetiden, hvor drabelige plyndringstogter er hverdag og guderne altid har en finger med i spillet.
”Jeres søn har en ondartet svulst, som skal fjernes så hurtig som muligt. Først skal han opereres og bagefter vil vi behandle med kemoterapi.” Ulven er en helt igennem vidunderlig og livsbekræftende børnebog, hvor vi følger 10-årige Sebastian, der på sin fødselsdag bliver indlagt på Rigshospitalets børnecancerafdeling med kræft i knæet. Sebastian er vred og isolerer sig, men en bog om Sioux indianerne ændrer alt for ham. Fra nu er han en farlig kriger, der kæmper over og besejrer sin fjende kræften med hjælp fra sit totemdyr, Ulven. Fra lektørudtalelsen: Hele overskuddet fra salget af bogen går ubeskåret til Børnecancerfonden. Ulven har solgt 50.000 eksemplarer i forfatterens hjemland Belgien, hvor den også har vundet konkurrencen om den bedste bog til børn i alderen 8-12 år.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.