Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Thomas C. Krohn

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Thomas C. Krohn, Axel Kornerup Hansen, Klas Abelson, mfl.
  257,95 kr.

  Denne bog er en lærebog for personer, som skal uddannes i arbejdet med forsøgsdyr i Danmark og Europa. Bogen omhandler alle relevante emner såsom dyreetik og dyreadfærd, forsøgsdyrlovgivningen i Danmark, arbejdsmiljø og håndtering af forsøgsdyr og dyrenes avl, brug, fodring og sygdomme. Også anæstesi, smertebehandling og aflivning af forsøgsdyr gennemgås. Bogen er rettet mod veterinære bachelor studerende samt personer, som deltager i forsøgsdyrkurser i Danmark på EU function ad niveau.

 • af Thomas C. Krohn
  58,95 - 97,95 kr.

  Med alle midler - en psykologisk thriller​’Med alle midler’ er en psykologisk thriller om en forskers ambitiøse, men manipulerende og egoistiske skyggeside, hvor midler som sex, løgn, bedrag og mord tages i brug for at nå målet.Beskrivelse:Hun er ikke morder. Hun er problemløser.Sådan opfatter den unge ambitiøse forsker, Sara Neuville, sig selv.Indtil for ganske nylig så alt lyst ud og formede sig, som hun havde planlagt det. Forskningsresultaterne så lovende ud, hun var gift med sin drømmemand, og hun kunne nyde anerkendelsens blændende rampelys.Men hendes forsøg gik ikke, som hun havde forudset, og privat udviklede det sig heller ikke, som hun ønskede det.Hun skulle handle for ikke at miste kontrollen og for at tage hånd om sin egen fremtid. Hun måtte finde løsninger på problemerne. Med alle midler.Uddrag af bogen:Sprøjten blev gjort klar. Rutineret fangede hun en rotte og holdt den fast, så hun kunne komme til venen i halen. Herefter injicerede hun væsken i rotten. Sara kiggede på den, for at se hvad der skete. Rotten sad stille, men pludseligt gispede den et par gange, hvorefter den faldt sammen. Sara mærkede efter dens hjerteslag. Der var ikke noget at mærke. Den var død. Hun gentog det med den anden rotte med samme resultat. Det virkede. Hvis det kunne slå rotterne ihjel, burde det også kunne tage livet af ....

 • af Thomas C. Krohn
  88,95 - 166,95 kr.

  En kvinde ligger i vandkanten. Hun er ilde tilredt og uden personlige papirer.Markus, en tysk forretningsmand, finder hende. Han tager hende med hjem og plejer hende.Da hun vågner, kan hun intet huske. Hun ved ikke, hvem hun er, eller hvorfor hun var havnet i vandet.Hun undrer sig over, hvad Markus vil med hende. Hun er fanget. Samtidig med, at hun kæmper for at få sin hukommelse tilbage, skal hun finde en vej ud. Hun vil ikke bare lade sig kue. Hun vil ikke være fanget, men fri.Hun er ikke morder. Hun er problemløser.’Fanget, men fri’ er en psykologisk thriller og en selvstændig opfølger til ’Med alle midler’.

 • af Thomas C. Krohn
  36,95 - 67,95 kr.

  Mød ræven Sniff fra han bliver født, til han vokser op og bliver en stor ræv i den store skov. Sniff skal lære hele verden at kende. Han skal lære alt om skovens farer, og han skal lære at blive en stor jæger, der kan klare sig selv. Kort sagt skal Sniff lære at være en rigtig ræv.Fortællingen giver indblik i rævens liv fortalt gennem en ung rævs oplevelser og møde med livet som ræv. Bogen er desuden udstyret med små faktuelle oplysninger om den vilde rævs adfærd og levevis i den danske natur.Det er en ideel højtlæsningsbog for de mindre og en læs-selv-bog for de lidt større drenge og piger.

 • - En Jacob Detlev thriller
  af Thomas C. Krohn
  88,95 - 157,95 kr.

  Stjålne biologiske våben fra Syrien. Et forsvundet passagerfly i Malaysia. Dødsfald blandt unge på et diskotek i København. Og en religiøs sekt på Sjælland. Hvordan hænger det sammen?Det bliver eksperten i biologiske våben, Jacob Detlev, sat til at finde ud af i et hæsblæsende opklaringsarbejde i samarbejde med både internationale myndigheder og det danske terrorberedskab.​Svarene forgrener sig, og det hele kommer meget tæt på. Pludselig er det for Jacob både et spørgsmål om at forhindre biologiske terror i Danmark, og også om at redde sin egen familie.​Hvis du er til realistiske thrillers, hvor du sidder med følelsen af, at det kunne godt ske i virkeligheden, og kan du lide kombinationen af fiktion, virkelige begivenheder og spænding, så er 'Døden fra Syrien' helt sikkert noget for dig.​'Døden fra Syrien' er den første selvstændige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen mod biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden.Læs også mini-thrilleren 'Truslen fra Kina', som er en optakt til serien.

 • - En Jacob Detlev thriller
  af Thomas C. Krohn
  36,95 - 73,95 kr.

  Jacob Detlevs gode ven og kollega Hong Zhang bliver dræbt.Med sin særlige baggrund bliver Jacob involveret i opklaringen af mordet, som viser sig at være en del af en større terrorsag, som truer sikkerheden i Danmark og Kina. Jacob Detlev har en central rolle i jagten på terroristerne og kommer pludselig i livsfare under indsatsen for at forhindre brugen af biologiske våben mod udvalgte mål i København.’Truslen fra Kina’ er en selvstændig mini-thriller i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab indenfor biologisk og kemisk terrorbekæmpelse.Serien er fyldt med gruopvækkende og uhyggelige angreb med biologiske våben på uskyldige. Du følger Jacobs hektiske opklaringsarbejde, både nationalt og internationalt, for at komme foran terroristerne og stoppe dem, før de får held med at slå tusinder ihjel.

 • af Thomas C. Krohn
  58,95 - 142,95 kr.

  En aggressiv og dødelig virus rammer beboerne i en landsby i den demokratiske republik Congo. I biotekvirksomheden VirusGene leder forskerne efter en kur mod alverdens vira, hvor den unge forsker Anders Berggreen får job og arbejder på at få vaccinen til at virke.Men noget er helt galt.Hvorfor er udviklingen af vaccinen stoppet flere gange og har skiftet retning? Hvad har dødfaldene i Congo med VirusGene at gøre? Hvorfor forsvinder forskningschefen pludselig? Grufulde hemmeligheder gemmer sig i den nordsjællandske idyl.Følg Anders i jagten på sandheden - og den universale vaccine. Han må arbejde hurtigt, tænke utraditionelt og bryde loven flere gange for at finde hoved og hale i, hvad der foregår.’Kampen om DRAGON’ er en højaktuel biologiske thriller om liv og død, forskningsidealer og en mands kamp for at gøre det rigtige, før det er for sent.'Kampen om DRAGON' har tidligere været udgivet under titlen 'DRAGON' fra forlaget mellemgaard, men er nu blevet om- og gennemskrevet på ny under den nye titel og udgives på forlaget RosenHill.

 • - En Jacob Detlev thriller
  af Thomas C. Krohn
  126,95 - 144,95 kr.

  Mange døde efter et angreb på et fodboldstadium. En række gamle voldtægtssager i Irland. En kendt animationsfigur og en flygtet livstidsfange på hævntogt. Det er centrale begivenheder, som politiet og efterretningstjenesten beder Jacob Detlev om hjælp til at opklare i sin egenskab af ekspert i biologiske våben.Det viser sig hurtigt, at det er alt andet end en enkeltstående terrorsag, og hævngerningerne kommer uhyggeligt tæt på Jacob og hans familie. Konstante farer lurer, og hævnen bliver personlig.Hvem gemmer sin hævngerrighed bag karakteren ’det ikoniske røde lyn’, McQueen, fra animationsfilmen ’Biler’? Hvorfor er fodboldverdenen pludselig et mål for dødbringende terror? Og hvilken rolle spiller den tidligere sektleder Søren fra ’Guds Sande Genfødte’?’Hævnen fra Irland’ er foreløbigt sidste bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen mod biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden. Læs også den forudgående mini thriller ’Truslen fra Kina’ og bøgerne ’Døden fra Syrien’ og ’Virussen fra Svalbard’.Plottet i bøgerne er skruet sådan sammen, at læseren sidder med en følelse af, at det godt kunne ske i virkeligheden.

 • - En Tanja Storm thriller
  af Thomas C. Krohn
  157,95 - 186,95 kr.

  Hvor langt vil Tanja gå i jagten på sandheden, når livet i forvejen er ved at gå i opløsning? Officer Tanja Storm troede, hun havde oplevet de værste kampe under sine udsendelser til Irak og Afghanistan. Men en tragisk bilulykke river hendes liv fra hinanden. Hjemme i Danmark trækker et sort slør af sorg og tab hende ned mod en mørk afgrund af selvdestruktion. I ruinerne af tragedien bliver hun rekrutteret af PET til en undercover operation. Hendes mission er at infiltrere Brøns Chemicals A/S, en dansk international virksomhed, der ledes af den karismatiske, men farlige Lars Brøns.I jagten på at afsløre de kriminelle aktiviteter, som virksomheden er mistænkt for, kommer Tanja ud på en farefuld rejse mod sandheden. Tanja må kæmpe mod pirater i Guineabugten, og hun ender med at afsløre mørke hemmeligheder inden for Danmarks elite og bliver fanget i et dødbringende spil, hvor lovgivere er lovovertrædere, og Lars Brøns’ mørke personlighed kommer op til overfladen.'Opløsning' er en intens thriller, der holder læseren på kanten af stolen. Tanja Storms kamp mod kriminalitet, korruption, og sine egne dæmoner vil ryste dig langt efter, du har vendt den sidste side. For tænk, hvis denne nervepirrende historie ikke kun var fiktion?

 • - En Jacob Detlev thriller
  af Thomas C. Krohn
  88,95 - 147,95 kr.

  Et folketingsvalg i Danmark. En virusudvikler fra Rusland. En forladt mineby på Svalbard. Og en kompromisløs højreekstremist i København. Alt i alt en dødelig cocktail.Da et muligt biologisk angreb på det danske Folketing bliver opdaget, sættes virologen og eksperten i biologiske våben, Jacob Detlev, på sagen for at hjælpe politiet med opklaringen.​Flere angreb med biologiske våben følger efter i et forsøg på at sætte dagsordenen for den kommende valgkamp. Det danske demokrati er under angreb og kræver mange uskyldige ofre.Efterforskningen forgrener sig, og en af grenene fører tilbage til Den Spanske Syge i 1918, mens en anden peger i retning af nutidens Svalbard.Det er en hæsblæsende, men uhyggelig thriller, som giver læseren en følelse af, at det godt kunne ske i virkeligheden. Plottet bygger på en kombination af fiktion, virkelige hændelser og spænding.​’Virussen fra Svalbard’ er den anden selvstændige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen mod biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden.

 • af Thomas C. Krohn
  132,95 kr.

  Har du overvejet, hvordan din hverdag ser ud i 2035? Er du nysgerrig på fremtiden, kan du i bogen ’Her er dit liv – år 2035’ få et bud på, hvordan hverdagen bliver for den helt almindelige dansker.Du kan f.eks. tage med Trine på indkøb for at købe kunstig dyrket kød og tang, eller du kan følge William på forretningsrejse til Rom og finde ud af, hvordan han klarer sig på italiensk og finder vej i storbyen. Du kan også, komme indenfor hjemme hos Alfred og ’se’, hvordan han bor, og hvordan teknikken hjælper ham i hverdagen.Der er ikke tale om ønsketænkning eller science fiction, da alle forudsigelser i bogen er baseret på en analyse af den teknologiske modenhed af forskellige teknologier i dagens Danmark. På den baggrund er udviklingen af teknologien fremskrevet til 2035. Tag en med en tur til 2035, og få et kig ind i fremtidens hverdag. Fremtiden ser helt sikkert anderledes ud end i dag.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.