Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes.Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fleste børn er fortrolige med pizza og pasta, chili con carne og curryretter fra Indien. Men hvad med det gamle danske køkken? Skal de ikke kende dem? De elskede retter, som dufter skønt af barndom og familiehøjtider, solfyldte somre og snedækkede vintre. Trine Gregorius har i sin charmerende og gennemillustrerede bog samlet en række af de mest traditionsrige og elskede retter - lige fra frikadeller og flæskesteg (med sprød svær) til citronfromage og stikkelsbærgrød. Der er forretter, hovedretter og desserter - og dertil opskrifter på tilbehøret, der sætter prikken over i'et.
"Den som tier" er en historie om tre piger, der vokser op i et provinsielt forstadsmiljø i begyndelsen af 1960‘erne. De kommer fra forskellige samfundslag og har umiddelbart ikke meget tilfælles. Alligevel binder deres skæbner sammen på overraskende vis. Det er en roman om stræbsomhed, om løgne og forstillelse.Trine Gregorius (f. 1957) er en dansk journalist og forfatter. Hun blev færdiguddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1989 og har siden da blandt andet været journalist på Politiken, DR, Radioavisen, B.T. og været studievært blandt andet for tv-programmet Det svageste led. I 1998 udgav hun romanen "Den som tier".
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.