Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Troels Mylenberg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Troels Mylenberg, Henrik Dahl, Ole Sohn, mfl.
  227,95 kr.

  “Verden på flugt” samler på 360 sider en række dagsordensættende analyser, kommentarer og interviews fra nyhedsmagasinet RÆSON, bragt fra maj 2015 til og med april 2016. Om globale emner – som flygtningene, terrorismen, krigen i Syrien, EU, Rusland, USA, Kina og klimaet. Og om danske emner – herunder politik efter folketingsvalget, højre og venstre, magt og ideologi, folket og eliten.Med artikler af bl.a. Stine Bosse, Søren Espersen, Martin Lemberg-Pedersen, Peter Wivel, Mikkel Vedby Rasmussen, Vibeke Schou Tjalve, Naser Khader, Peter Viggo Jakobsen, Vera Rosenbeck, Ole Sohn, Dennis Kristensen, Troels Mylenberg, Henrik Dahl og Christian Nissen samt interviews med Uffe Ellemann-Jensen, Jan Øberg, Anders Krab-Johansen, Bjarne Corydon, Connie Hedegaard og Jørgen Ørstrøm Møller

 • - Politik og parløb
  af Troels Mylenberg
  218,95 kr.

  Troels Mylenberg har sat de to unge politikere Alex Vanopslagh (Liberal Alliance) og Jacob Mark (SF) sammen. De har  talt om politik, fremtid, håb, drømme, nederlag, familie, stress og alt det imellem. De er født med en dags mellemrum i oktober 1991, og både deres opvækst, ungdom og politiske karrierer har mange lighedstræk: De er vokset op i små provinsbyer i skilsmisseramte familier. De er storebrødre med stort ansvar. De havde en skoletid med udfordringer. Og så fik de pludselig et politisk engagement, der bragte dem til tops i et tempo, som de begge har betalt prisen for med voldsomme stressforløb.En af landets mest populære liberalister og en af landets mest populære socialister finder hinanden i opsigtsvækkende fælles svar på, hvordan fremtidens samfund bør indrettes. Der er meget, de er enige om.

 • - Figther for fællesskabet
  af Troels Mylenberg & Anders Bo Rasmussen
  91,95 - 137,95 kr.

  Jan Pytlick er kollektivets mand. En træner, der i 15 år har været synonym med Danmarks kvindelige håndboldlandshold, og en træner, der tror på sammenhold og plads til individet. En overbevisning, der har givet store oplevelser og til tider store skrammer. For bag håndboldpigernes søde og medieegnede smil gemmer der sig intense fortællinger om griskhed, benhård rivalisering og gambling med helbredet.Jan Pytlick fortæller her hele historien. Om opturene og nedturene. Om vejen til guldet og den guldglimtende berømmelse. Om fysisk nedbrud med stress. Om ledelse, mandskabspleje, motivation og mediehåndtering. Om GOG’s vej til både storhed og ydmygende fald med konkursen i 2010. Og ikke mindst fortæller Jan Pytlick om de menneskelige plusser og minusser, som et liv i forreste række i en af landets mest populære idrætsgrene fører med sig.Jan Pytlick – Fighter for fællesskabet er historien om en mand, der kaster sig ud på dybt vand igen og igen. Impulsivt og med store drømme. Men med benene solidt plantet i en dansk håndboldtradition, som han er en helt central del af. Eller måske rettere var en helt central del af. For den 28. december 2014 opsagde Dansk Håndbold Forbund samarbejdet med den rutinerede træner og chokerede samtidig den danske håndbold- og medieverden.

 • - En karriere i billeder og tekst
  af Troels Mylenberg
  43,94 kr.

  Michael Laudrup er den bedste fodboldspiller Danmark nogensinde har haft. Genial, elegant og konstruktiv. I 100 flotte fotos kortlægges karrieren sammen med knivskarpe tekster af Troels Mylenberg.

 • - Journalistikken under pres
  af Troels Mylenberg
  43,94 kr.

  En kritisk gennemgang af journalistens rolle i disse medieramte tider. Vi bliver bombarderet med nyheder, men er journalisten sin opgave voksen?

 • - Foghs Danmark 2001-2009
  af Bjarne Steensbeck & Troels Mylenberg
  73,95 kr.

  Flere af hans ministre kaldte ham for Præsidenten. De taler om den frygt, han spredte i regeringskredsen. Frygt for at fejle, frygt for at blive ydmyget. Andre mener, at Anders Fogh Rasmussens lederskab var af historiske dimensioner. Modigt, målrettet, mediebevist.Fogh var ikke nogen samler som statsminister i Danmark. Han skilte vandene med sin værdikamp, sin krigsdeltagelse og sin udvikling af velfærdsstaten. Nogen minimalstat blev det ikke til i hans tid. Ej heller en socialstat. Så hvilken forskel gjorde han?Præsidenten forsøger at finde frem til svarene. Det er historien om Anders Fogh Rasmussens tid i spidsen for Danmark. Om en statsminister, der hverken var folkelig, elskelig eller farverig. Som i syv et halvt år sad fuldstændig uantastet på statsministerposten. Aldrig i fare for at blive væltet, aldrig i nærheden af reelt at blive truet. Ikke af oppositionen og slet ikke af sine egne.   Troels Mylenberg, f. 1970. Journalist, senest på Berlingske Tidendes Christiansborg-redaktion. Tidligere leder af Journalistuddannelsen på Syddansk Universitet, forstander på Vallekilde Højskole og politisk journalist og redaktør på Dagen, Ekstra Bladet og Weekendavisen. Forfatter til en række bøger om politik, medier, journalistik og fodbold.   Bjarne Steensbeck, f. 1971. Politisk redaktør på Berlingske Tidende frem til sommeren 2009, i dag ansat i gravergruppen samme sted. Tidligere politisk journalist på Politiken. Nomineret til Cavling-prisen i 2008 sammen med den politiske redaktion. I 2009 indstillet til at repræsentere Danmark ved Europa-Parlamentets Journalistpris. Medforfatter til Borgen - Christiansborg 100 år.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.