Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Vilhelm Moberg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Vilhelm Moberg
  73,95 kr.

 • af Vilhelm Moberg
  73,95 kr.

  Vilhelm Moberg ønskede med bogserien "Min Sverigeshistorie" at fortælle om folket til folket. Det skulle ikke handle om konger og store krige, men om almuens historie, og i første bind fortæller Moberg om vikingetiden og middelalderen. Han afholdt sig dog ikke helt fra de kongelige, for første bind afsluttes med fortællingen om Margrethe 1. "Nordens største regent".Vilhelm Moberg (1898-1973) var en svensk forfatter, der i dag er bedst kendt for sin serie om "Udvandrerne", der blev til i årene 1949-59. I Vilhelm Mobergs forfatterskab var det ofte den lille mand, der var helten, og historien blev fortrinsvis fremstillet fra folkets perspektiv, hvilket af samme grund gjorde ham til en meget folkekær forfatter. Han var i øvrigt udtalt republikaner og var en af Olof Palmes største kritikere fra venstrefløjen. I 1973 tog Vilhelm Moberg sit eget liv som følge af en langvarig depression.

 • af Vilhelm Moberg
  63,94 - 138,95 kr.

  Romanen "Familien Rask" fra 1927 blev Vilhelm Mobergs gennembrudsværk. Den foregår i 1800-tallets Sverige ved Småland, hvor den fattige dreng Gustav vokser op. Som ung kommer Gustav i millitæret og får soldaternavnet Rask. Vi følger både hans tilværelse som soldat og hans forhold til kæresten Ida, der også kommer fra små kår. Ida og Gustav gifter sig, og sammen kæmper de for at få det bedste ud af dagliglivet og det lille stykke jord, de råder over. Det er svært at mætte de mange børn, de efterhånden får sammen.Det er både en gribende fortælling om mennesker, der kæmper for at få en bedre tilværelse, og et portræt af, hvordan livet faktisk var for mange i Sverige i 1800-tallet. I 1970'erne blev romanen fortolket i en populær svensk TV-serie.Tobindsværket om "Familien Rask" er historien om en soldaterfamilie i slutningen af 1800-tallet. Vilhelm Moberg fortæller med hjertevarme om årets gang på den lille soldaterlod, og beskriver den fattige families hverdag i både sorg og glæde, lyst og nød.Vilhelm Moberg (1898-1973) var en svensk forfatter, dramatiker og journalist. I dag er han bedst kendt for sin serie "Udvandrerne", der blev til i årene 1949-59. I Vilhelm Mobergs forfatterskab er den lille mand ofte helten, og Mobergs historier er typisk fortalt fra jævne menneskers perspektiv. Det var med til at gøre ham til en meget folkekær forfatter. I 1973 tog Vilhelm Moberg sit eget liv som følge af en langvarig depression.

 • af Vilhelm Moberg
  63,94 - 93,95 kr.

  Direktøren i den svenske provinsby Allmänninges sparekasse hedder A.P. Rossell. Han er den store mand i byen, og ud over arbejdet i sparekassen har han indtil flere kommunale hverv. På hans initiativ blomstrer byen og dens forretningsliv, og det er der mange – ikke mindst direktør A.P. Rossell selv – der nyder godt af.Men da A.P. Rossell bedrager banken for 120.000 kroner for at dække nogle aktietab, truer det hans magtposition, og afsløringen får katastrofale følger for hele Allmänninge."Direktør A.P. Rossell" er en både spændende og satirisk skildring af Sverige, som det så ud i 1930’erne.Vilhelm Moberg (1898-1973) var en svensk forfatter, der i dag er bedst kendt for sin serie om "Udvandrerne", der blev til i årene 1949-59. I Vilhelm Mobergs forfatterskab var det ofte den lille mand, der var helten, og historien blev fortrinsvis fremstillet fra folkets perspektiv, hvilket af samme grund gjorde ham til en meget folkekær forfatter. Han var i øvrigt udtalt republikaner og var en af Olof Palmes største kritikere fra venstrefløjen. I 1973 tog Vilhelm Moberg sit eget liv som følge af en langvarig depression.

 • af Vilhelm Moberg
  93,95 - 297,95 kr.

  Kristina og hendes mand, Karl-Oskar, er med deres familie ankommet til det store ukendte Amerika for at skabe sig en bedre tilværelse end den, de opgav i Sverige. De forbløffes over den enorme teknologiske udvikling i den pulserende New York City og begiver sig vestpå for at finde et sted, hvor de kan slå sig ned som bønder. Undervejs rejser Karl-Oskars bror Robert og hans trofaste ven Arvid fra dem med kurs mod Californiens guldminer på jagt efter eventyr og rigdom. Livet i guldminerne byder imidlertid på lige så mange hårde prøver som det landliv, resten af familien efterstræber."Indvandrerne" er andet bind i Vilhelm Mobergs historiske romanserie "Udvandrersagaen". Bogen er oprindeligt udgivet i 1952. Vilhelm Mobergs historiske romanserie "Udvandrersagaen" fortæller den spændende historie om en svensk familie, der i midten af 1800-tallet rejser til Amerika for at få sig et bedre liv. Romanerne er filmatiseret flere gange, senest af Erik Poppe i 2021. Den svenske journalist, dramatiker og forfatter Vilhelm Moberg (1898-1973) er særligt kendt og elsket for serien "Udvandrersagaen" om de svenske udvandrere, der rejste til Amerika i midten af 1800-tallet. Vilhelm Moberg begik selvmord i 1973, men opnåede inden da stor anerkendelse både i sit hjemland og i udlandet, hvor hans bøger udkom i store oplag.

 • af Vilhelm Moberg
  93,95 - 297,95 kr.

  De svenske indvandrere Kristina og hendes mand, Karl-Oskar, ankommer til Minnesota, hvor nogle af deres landsmænd slår ring om dem og gør, hvad de kan for at byde den nye familie velkommen. Kristina og Karl-Oskar møder nye venner i det lille samfund, men nogle af de samme religiøse stridigheder, som familien lagde bag sig i Sverige, ulmer også her. Samtidig tager livet endnu en drejning, da Karl-Oskars lillebror Robert, vender tilbage fra Californiens guldminer med både en masse penge og spændende historier om sine bedrifter. Efterhånden går det op for Karl-Oskar og hans familie, at turen til Californien er gået helt anderledes, end Robert fortæller."Nybyggerne" er tredje bind i Vilhelm Mobergs historiske romanserie "Udvandrersagaen". Bogen er oprindeligt udgivet i 1956. Vilhelm Mobergs historiske romanserie "Udvandrersagaen" fortæller den spændende historie om en svensk familie, der i midten af 1800-tallet rejser til Amerika for at få sig et bedre liv. Romanerne er filmatiseret flere gange, senest af Erik Poppe i 2021. Den svenske journalist, dramatiker og forfatter Vilhelm Moberg (1898-1973) er særligt kendt og elsket for serien "Udvandrersagaen" om de svenske udvandrere, der rejste til Amerika i midten af 1800-tallet. Vilhelm Moberg begik selvmord i 1973, men opnåede inden da stor anerkendelse både i sit hjemland og i udlandet, hvor hans bøger udkom i store oplag.

 • af Vilhelm Moberg
  93,95 - 297,95 kr.

  Der er udbrudt krig mellem nordstaterne og sydstaterne, og det store indianeroprør spreder skræk og rædsel – også i de svenske nybyggeres små hjem. Kristina dør som følge af for mange børnefødsler, og endelig må det allersidste brev hjem skrives. "Amerikanerne" er ottende og afsluttende del i Vilhelm Mobergs udvandrersaga.Vilhelm Mobergs udvandrersaga handler om Karl Oskar og Kristina Nilsson, der sammen med andre småfolk fra Småland forlader Sverige for at slå sig ned i Minnesota i midten af 1800-tallet. Serien består af fire bøger; "Udvandrerne", "Indvandrerne", "Nybyggerne ved Ki-Chi-Saga" og "Sidste brev hjem". Hver af de fire bøger er yderligere delt i to, så serien bliver på i alt otte bind.Vilhelm Moberg (1898-1973) var en svensk forfatter, der i dag er bedst kendt for sin serie om "Udvandrerne", der blev til i årene 1949-59. I Vilhelm Mobergs forfatterskab var det ofte den lille mand, der var helten, og historien blev fortrinsvis fremstillet fra folkets perspektiv, hvilket af samme grund gjorde ham til en meget folkekær forfatter. Han var i øvrigt udtalt republikaner og var en af Olof Palmes største kritikere fra venstrefløjen. I 1973 tog Vilhelm Moberg sit eget liv som følge af en langvarig depression.

 • af Vilhelm Moberg
  93,95 - 297,95 kr.

  I 1840’erne slår høsten fejl i Sverige i flere år i træk, og livet i de små landsbyer bliver stadig hårdere. Også i Småland mærker familierne hungersnøden, og Karl-Oskar forsøger ihærdigt at overtale sin kone, Kristina, til at forlade sit hjemland og sin familie og rejse til Amerika for at starte på en frisk. Kristina er modvillig, for hun ved, at hvis hun rejser, vil hun aldrig se sin hjemstavn igen. Da deres ældste barn dør, går det imidlertid op for hende, hvor farlig og dyster fremtiden er i Sverige. Sammen med en række bekendte og slægtninge begiver familien sig ud på den farlige rejse mod det store ukendte land."Udvandrerne" er første bind i Vilhelm Mobergs historiske romanserie "Udvandrersagaen". Bogen er oprindeligt udgivet i 1949. Vilhelm Mobergs historiske romanserie "Udvandrersagaen" fortæller den spændende historie om en svensk familie, der i midten af 1800-tallet rejser til Amerika for at få sig et bedre liv. Romanerne er filmatiseret flere gange, senest af Erik Poppe i 2021. Den svenske journalist, dramatiker og forfatter Vilhelm Moberg (1898-1973) er særligt kendt og elsket for serien "Udvandrersagaen" om de svenske udvandrere, der rejste til Amerika i midten af 1800-tallet. Vilhelm Moberg begik selvmord i 1973, men opnåede inden da stor anerkendelse både i sit hjemland og i udlandet, hvor hans bøger udkom i store oplag.

 • af Vilhelm Moberg
  212,95 kr.

 • af Vilhelm Moberg
  292,95 kr.

 • af Vilhelm Moberg
  297,95 kr.

 • af Vilhelm Moberg
  1.836,95 kr.

  De svenske nybyggere Kristina og Karl-Oskar har efterhånden slået rødder i Minnesota, og deres børn, som var små, da de ankom til Amerika, har glemt både hjemlandet og det svenske sprog. Kun Kristina længes stadig hjem. Som rigtige amerikanere tager de også del i den blodige amerikanske borgerkrig og Sioux-opstanden i 1862, der får fatale konsekvenser for både nybyggerne og de indfødte. ”Amerikanerne” er fjerde og sidste bind i Vilhelm Mobergs historiske romanserie ”Udvandrersagaen”. Romanerne er filmatiseret flere gange, senest af Erik Poppe i 2021. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Vilhelm Moberg
  1.836,95 kr.

  Da de svenske indvandrere Kristina og hendes mand, Karl-Oskar, ankommer til Minnesota, indleder de et kapløb med tiden for at få bygget et solidt hus, inden vinteren sætter ind. De får hjælp af nogle andre svenske nybyggere, der gør alt, hvad de kan for at byde den nye familie velkommen. De får nye venner, men nogle af de samme religiøse stridigheder, som familien lagde bag sig i Sverige, ulmer. Samtidig tager livet endnu en drejning, da Karl-Oskars lillebror Robert vender tilbage fra Californien med et stort bundt pengesedler og en masse spændende historier om sine bedrifter. Efterhånden går det dog op for Karl-Oskar og hans familie, at turen til Californien er gået helt anderledes, end Robert fortæller. ”Nybyggerne” er tredje bind i Vilhelm Mobergs historiske romanserie ”Udvandrersagaen”. Romanerne er filmatiseret flere gange, senest af Erik Poppe i 2021. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Vilhelm Moberg
  1.836,95 kr.

  Kristina og hendes mand, Karl-Oskar, er med deres familie ankommet til det store ukendte Amerika for at skabe sig en bedre tilværelse end den, de opgav i Sverige. De forbløffes over den enorme teknologiske udvikling i den pulserende New York City og begiver sig vestpå for at finde et sted, hvor de kan slå sig ned som bønder. Undervejs rejser Karl-Oskars bror Robert og hans trofaste ven Arvid fra dem med kurs mod Californiens guldminer på jagt efter eventyr og rigdom. Livet i guldminerne byder imidlertid på lige så mange hårde prøver som det landliv, resten af familien efterstræber. ”Indvandrerne” er andet bind i Vilhelm Mobergs historiske romanserie ”Udvandrersagaen”. Romanerne er filmatiseret flere gange, senest af Erik Poppe i 2021. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Vilhelm Moberg
  1.836,95 kr.

  I 1840’erne slår høsten fejl i Sverige flere år i træk, og livet i de små landsbyer bliver stadig hårdere. Også i Småland mærker familierne hungersnøden, og Karl-Oskar forsøger ihærdigt at overtale sin kone, Kristina, til at forlade sit hjemland og sin familie og rejse til Amerika for at starte på en frisk. Kristina er modvillig, for hun ved, at hvis hun rejser, vil hun aldrig se sin hjemstavn igen. Da deres ældste barn dør, går det imidlertid op for hende, hvor farlig og dyster fremtiden er i Sverige, og sammen med en række bekendte og slægtninge begiver de sig ud på den farlige rejse mod det store ukendte land. ”Udvandrerne” er første bind i Vilhelm Mobergs historiske romanserie ”Udvandrersagaen”. Romanerne er filmatiseret flere gange, senest af Erik Poppe i 2021. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Vilhelm Moberg
  197,95 kr.

 • af Vilhelm Moberg
  186,95 kr.

 • af Vilhelm Moberg
  63,94 kr.

  Gennem årtusinder er menneskene kommet til Brudekilden ved midsommer, hvor spillemændene spiller op til dans. Fire spillemænd af samme slægt præsenterer midsommerfesten, som den så ud i oldtiden, i middelalderen, under pesten og i dag. Menneskenes skikke forandres som årene går, men kilden består, og den får også et ord med på vejen.Vilhelm Moberg (1898-1973) var en svensk forfatter, der i dag er bedst kendt for sin serie om "Udvandrerne", der blev til i årene 1949-59. I Vilhelm Mobergs forfatterskab var det ofte den lille mand, der var helten, og historien blev fortrinsvis fremstillet fra folkets perspektiv, hvilket af samme grund gjorde ham til en meget folkekær forfatter. Han var i øvrigt udtalt republikaner og var en af Olof Palmes største kritikere fra venstrefløjen. I 1973 tog Vilhelm Moberg sit eget liv som følge af en langvarig depression.

 • af Vilhelm Moberg
  73,95 - 92,95 kr.

  Hovedpersonen i "Soldat uden våben" hedder Valter Sträng, men det er i virkeligheden sin egen opvækst og ungdom, Vilhelm Moberg tager under behandling i denne selvbiografiske roman. Han kommer dog også ind på mange af tidens vigtigste hændelser, personer og debatter og gør på den måde sin fortælling til en almengyldig beretning om livet i det tidlige 1900-tals Sverige.I tredje bind, "Sandheds erkendelse", følger vi Valter Sträng fra 1915 til 1918, mens krigen raser i Europa.Vilhelm Moberg (1898-1973) var en svensk forfatter, der i dag er bedst kendt for sin serie om "Udvandrerne", der blev til i årene 1949-59. I Vilhelm Mobergs forfatterskab var det ofte den lille mand, der var helten, og historien blev fortrinsvis fremstillet fra folkets perspektiv, hvilket af samme grund gjorde ham til en meget folkekær forfatter. Han var i øvrigt udtalt republikaner og var en af Olof Palmes største kritikere fra venstrefløjen. I 1973 tog Vilhelm Moberg sit eget liv som følge af en langvarig depression.

 • af Vilhelm Moberg
  73,95 - 92,95 kr.

  Hovedpersonen i "Soldat uden våben" hedder Valter Sträng, men det er i virkeligheden sin egen opvækst og ungdom, Vilhelm Moberg tager under behandling i denne selvbiografiske roman. Han kommer dog også ind på mange af tidens vigtigste hændelser, personer og debatter og gør på den måde sin fortælling til en almengyldig beretning om livet i det tidlige 1900-tals Sverige.I fjerde bind, "Det frie ords tjener" følger vi Valter Sträng gennem de første år som journalist fra 1919 til 1921.Vilhelm Moberg (1898-1973) var en svensk forfatter, der i dag er bedst kendt for sin serie om "Udvandrerne", der blev til i årene 1949-59. I Vilhelm Mobergs forfatterskab var det ofte den lille mand, der var helten, og historien blev fortrinsvis fremstillet fra folkets perspektiv, hvilket af samme grund gjorde ham til en meget folkekær forfatter. Han var i øvrigt udtalt republikaner og var en af Olof Palmes største kritikere fra venstrefløjen. I 1973 tog Vilhelm Moberg sit eget liv som følge af en langvarig depression.

 • af Vilhelm Moberg
  73,95 - 92,95 kr.

  Hovedpersonen i "Soldat uden våben" hedder Valter Sträng, men det er i virkeligheden sin egen opvækst og ungdom, Vilhelm Moberg tager under behandling i denne selvbiografiske roman. Han kommer dog også ind på mange af tidens vigtigste hændelser, personer og debatter og gør på den måde sin fortælling til en almengyldig beretning om livet i det tidlige 1900-tals Sverige.I andet bind, "Det måtte være hans eget værk" følger vi Valter Sträng fra farens død i 1910 og frem til 1915, hvor han er blevet en ung mand.Vilhelm Moberg (1898-1973) var en svensk forfatter, der i dag er bedst kendt for sin serie om "Udvandrerne", der blev til i årene 1949-59. I Vilhelm Mobergs forfatterskab var det ofte den lille mand, der var helten, og historien blev fortrinsvis fremstillet fra folkets perspektiv, hvilket af samme grund gjorde ham til en meget folkekær forfatter. Han var i øvrigt udtalt republikaner og var en af Olof Palmes største kritikere fra venstrefløjen. I 1973 tog Vilhelm Moberg sit eget liv som følge af en langvarig depression.

 • af Vilhelm Moberg
  73,95 - 92,95 kr.

  Hovedpersonen i "Soldat uden våben" hedder Valter Sträng, men det er i virkeligheden sin egen opvækst og ungdom, Vilhelm Moberg tager under behandling i denne selvbiografiske roman. Han kommer dog også ind på mange af tidens vigtigste hændelser, personer og debatter og gør på den måde sin fortælling til en almengyldig beretning om livet i det tidlige 1900-tals Sverige.I første bind, "Soldatens Valter", følger vi Valter Sträng i de tidligste barneår fra 1897 til 1909.Vilhelm Moberg (1898-1973) var en svensk forfatter, der i dag er bedst kendt for sin serie om "Udvandrerne", der blev til i årene 1949-59. I Vilhelm Mobergs forfatterskab var det ofte den lille mand, der var helten, og historien blev fortrinsvis fremstillet fra folkets perspektiv, hvilket af samme grund gjorde ham til en meget folkekær forfatter. Han var i øvrigt udtalt republikaner og var en af Olof Palmes største kritikere fra venstrefløjen. I 1973 tog Vilhelm Moberg sit eget liv som følge af en langvarig depression.

 • af Vilhelm Moberg
  73,95 - 92,95 kr.

  Albert Carlsson udvandrede som kun 16-årig fattig bondedreng fra Sverige til USA. Det var i begyndelsen af 1900-tallet. Nu er der gået 50 år, og Albert har slået sig ned på et hotel ved Stillehavet, hvorfra han ser tilbage på sit liv. Særligt storebroren Sigfrids meningsløse død efter den sygdom, han pådrog sig i hæren fylder meget hos Albert.Vilhelm Moberg (1898-1973) var en svensk forfatter, der i dag er bedst kendt for sin serie om "Udvandrerne", der blev til i årene 1949-59. I Vilhelm Mobergs forfatterskab var det ofte den lille mand, der var helten, og historien blev fortrinsvis fremstillet fra folkets perspektiv, hvilket af samme grund gjorde ham til en meget folkekær forfatter. Han var i øvrigt udtalt republikaner og var en af Olof Palmes største kritikere fra venstrefløjen. I 1973 tog Vilhelm Moberg sit eget liv som følge af en langvarig depression."… et ægte temperamentsfyldt mobergsk angreb på systemet, statens og militærets stupiditet. Man kender et par stykker, der burde tvinges til at læse denne bog." – Ole Storm, Politiken"Det er helt enkelt en stor, værdifuld roman for mennesker, som har fået tildelt deres stund på jorden. Sådan skriver den store epiker om det søgende menneske." – Henning Ipsen, Jyllandsposten

 • af Vilhelm Moberg
  63,94 - 92,95 kr.

  Direktøren i den svenske provinsby Allmänninges sparekasse hedder A.P. Rossell. Han er den store mand i byen, og ud over arbejdet i sparekassen har han indtil flere kommunale hverv. På hans initiativ blomstrer byen og dens forretningsliv, og det er der mange – ikke mindst direktør A.P. Rossell selv – der nyder godt af.Men da direktøren bedrager banken for 120.000 kroner for at dække nogle aktietab, truer det hans magtposition, og en afsløring vil få katastrofale følger for hele Allmänninge."Direktør A.P. Rossell" er en ironisk skildring af Sverige, som det så ud i 1930‘erne.Vilhelm Moberg (1898-1973) var en svensk forfatter, der i dag er bedst kendt for sin serie om "Udvandrerne", der blev til i årene 1949-59. I Vilhelm Mobergs forfatterskab var det ofte den lille mand, der var helten, og historien blev fortrinsvis fremstillet fra folkets perspektiv, hvilket af samme grund gjorde ham til en meget folkekær forfatter. Han var i øvrigt udtalt republikaner og var en af Olof Palmes største kritikere fra venstrefløjen. I 1973 tog Vilhelm Moberg sit eget liv som følge af en langvarig depression.

 • af Vilhelm Moberg
  63,94 kr.

  Romanen "Familien Rask" fra 1927 blev Vilhelm Mobergs gennembrudsværk. Den foregår i 1800-tallets Sverige ved Småland, hvor den fattige dreng Gustav vokser op. Som ung kommer Gustav i millitæret og får soldaternavnet Rask. Vi følger både hans tilværelse som soldat og hans forhold til kæresten Ida, der også kommer fra små kår. Ida og Gustav gifter sig, og sammen kæmper de for at få det bedste ud af dagliglivet og det lille stykke jord, de råder over. Det er svært at mætte de mange børn, de efterhånden får sammen.Det er både en gribende fortælling om mennesker, der kæmper for at få en bedre tilværelse, og et portræt af, hvordan livet faktisk var for mange i Sverige i 1800-tallet. I 1970'erne blev romanen fortolket i en populær svensk TV-serie.Tobindsværket om "Familien Rask" er historien om en soldaterfamilie i slutningen af 1800-tallet. Vilhelm Moberg fortæller med hjertevarme om årets gang på den lille soldaterlod, og beskriver den fattige families hverdag i både sorg og glæde, lyst og nød.Vilhelm Moberg (1898-1973) var en svensk forfatter, dramatiker og journalist. I dag er han bedst kendt for sin serie "Udvandrerne", der blev til i årene 1949-59. I Vilhelm Mobergs forfatterskab er den lille mand ofte helten, og Mobergs historier er typisk fortalt fra jævne menneskers perspektiv. Det var med til at gøre ham til en meget folkekær forfatter. I 1973 tog Vilhelm Moberg sit eget liv som følge af en langvarig depression.

 • - Lette klassikere
  af Vilhelm Moberg
  77,95 kr.

  Dette er historien om en lille flok bønder, der kom fra små kår i Sverige. De udvandrede som de første til Nordamerika fra deres hjem i Sverige. Bog 1 beskriver forholdene i Sverige og bog 2 beretter om den lange sejltur over Atlanten. I bog 3 fortsætter de til Minnesota. En lang tur med overraskelser, glæder og dødsfald. Mobergs Udvandrersaga hører med blandt klassikerne i svensk litteratur, og det er en fortælling, der griber én om hjertet – også i denne bearbejdede udgave.I den fjerde og sidste bog går de i gang med at skabe sig et nyt liv. De bygger deres første hus og gør klar til den lange, strenge vinter. Både mødet med deres nærmeste naboer – indianerne – og den kolde vinter overrasker dem. Det bliver som altid forår og med solen og varmen stiger optimismen og troen på en fremtid i det nye land.Udvandrerne 4 – Nybyggere er indtalt i moderat læsehastighed af Morten Thunbo.Samlet spilletid 255 minutter.

 • - Lette Klassikere
  af Vilhelm Moberg
  67,95 kr.

  Dette er historien om en lille flok bønder, der udvandrede til Nordamerika fra deres hjem i Sverige.De var de første, der udvandrede fra deres egn. De var bønder, og de kom fra små kår. Det var jordens folk. Deres slægt havde dyrket jorden i flere tusinde år. Men omkring 1850 blev det anderledes. Et land langt borte fristede.I det nye land var der jord, men der var ingen bønder. Landet kaldte på bønder, der ikke havde nogen jord. Det åbnede sig for dem, der ønskede den frihed, de ikke havde i hjemlandet. Andre udvandrede, fordi de var i store vanskeligheder og ville flygte fra det gamle land.De første udvandrere vidste kun lidt om det nye land, der ventede dem. Og de kunne ikke vide, at mere end en million mennesker skulle følge efter dem fra hjemlandet. De mænd og kvinder, som denne historie handler om, er døde for længe siden. På den egn, hvor de blev født, er deres navne glemt. Men eventyret om deres udvandring vil snart blive fortalt.Udvandrerne 1 – Afrejsen fra Sverige er indtalt i moderat læsehastighed af Morten Thunbo.Samlet spilletid 166 minutter.

 • - Lette klassikere
  af Vilhelm Moberg
  67,95 kr.

  Dette er historien om en lille flok bønder, der kom fra små kår i Sverige. De udvandrede som de første til Nordamerika fra deres hjem i Sverige. Bog 1 beskriver forholdene i Sverige og bog 2 beretter om den lange sejltur over Atlanten. Mobergs Udvandrersaga hører med blandt klassikerne i svensk litteratur, og det er en fortælling, der griber én om hjertet – også i denne bearbejdede udgave.I den tredje bog afslutter den lille gruppe svenskere deres 10 uger lange rejse mod Amerika. De fortsætter ad floder og med tog til Minnesota, hvor de vil starte deres nye liv. En lang og anstrengende tur fuld af overraskelser, glæder og sorg, da selskabets yngste dør af kolera.Udvandrerne 3 – Mod nye hjem er indtalt i moderat læsehastighed af Morten Thunbo.Samlet spilletid 142 minutter.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.