Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Mesterkokken Per Thøstesen udgiver kogebogen ”Glad Mad - til sportsfolk og deres familier”Ejeren af Bistro Boheme, tidligere kok for det danske herrelandshold i fodbold og vinder af prisen ”Kokkenes Kok”, udgiver nu en anderledes kogebog baseret på sine erfaringer som kok i over 30 år.
Denne bog handler om et år på Bistro Boheme. Fire sæsoner, tolv måneder. Jeg kan godt selv blive overrasket over, hvor meget der rent faktisk sker, og hvor mange minder vi er med til at skabe for så mange forskellige mennesker. Men det er sådan, en god restaurant skal være. Højt til loftet, varmt i køkkenet og liv ude ved bordene. Når du åbner døren og går ind på Bistro Boheme, er du et levende sted, der vil dig det bedste. Det må man aldrig tage for givet, og vi knokler og har hjertet med i det hver dag for vores gæster. Bogen er en kærlighedserklæring til det, vi laver, og til dem, vi laver det til. Per Thøstesen
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.