Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Bogoo

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Strik inspireret af gamle sømandstrøjer
  af Lotte Rahbek & Gitte Verner Jensen
  327,95 kr.

  Strikkebog med 23 opskrifter inspireret af gamle sømandstrøjer ET HAV AF MASKER er en ny dansk strikkebog af de danske designere Gitte Verner Jensen og Lotte Rahbek. Bogen er inspireret af mønstre og design fra de trøjer, som sømænd og fiskere bar, dengang der fandtes rigtige søfolk, vindblæste fiskere og fiskerkoner med røde ru hænder. Bogen indeholder opskrifter, der blandt andet bygger på historiske fotos fra arkivet i Museet for Søfart i Helsingør. Disse billeder er blevet fortolket og indgår som inspirationskilde til de mønstre, farver og design, der er vist i bogen. I bogen findes opskrifter til stilfulde trøjer, huer og andet tilbehør til voksne og børn af alle køn og aldre. I opskrifterne er der brugt farver, der igen refererer til historien og til havet, men læseren kan naturligvis slå sig løs med sine egne farver. Alle design er lavet, så man selv kan bygge videre på dem. Opskrifterne er nemme at følge og velegnede for både begyndere og øvede. Modellerne er designet køns- og aldersneutralt, så sømandsstrikket kan bruges af hele familien. Bogens smukke billeder er taget af fotograf Sibel Rønstrup. Der er brugt garn fra Isager, Sandnes, Rauma, Filcolana og Krea Deluxe.

 • af Kristin Wiola Ødegård
  337,95 kr.

  Den anerkendte norske strikdesigner Kristin Wiola Ødegård udkommer nu for første gang på dansk med bogen WIOLA: Strik og brug, som er en gave for dig, som elsker at strikke. Der er opskrifter for både nybegynderen og den erfarne strikker. Her får du mulighed for at strikkeflotte trøjer i flerfarvestrik eller med spændende strukturmønstre. Kort sagt er det striktøj, der glæder øjnene og varmer kroppen hele året. Bogen indeholder over 30 modeller til voksne, og der er opskrifter på bl.a. store dejlige trøjer, varme jakker og bløde veste. Ligger du inde med garnrester, finder du også opskrifter på sjaler, huer og smarte fingerløsevanter.Kristin Wiola Ødegårds stil er unik, og som ingen andre kombinerer hun farver med charmerende og overraskende detaljer. Opskrifterne i bogen er strikket med garn fra bl.a. Filcolana, Rauma, DROPS og Sandnes.

 • - Udvalgte opskrifter fra Rauma Garn
  af Rauma Garn
  327,95 kr.

  I denne smukke strikkebog finder du strikkeopskrifter til hele året og til alle anledninger – her udspændes hele spektret fra begyndervenlige huer og vanter til bløde bukser og stilfulde sommertoppe for de mere øvede. Bogen byder også på de mere avancerede opskrifter som mønstrede og strukturerede striktrøjer. Du bliver introduceret for smukke snit og teknikker, der alle er dybt forankret i den stolte, norske håndværkstradition. Bogen indeholder over 50 nøje udvalgte, tidløse opskrifter, der alle er med til at inspirere strikkelyst og skaberglæde. Bogen i sig selv er en værdig coffee table-book med billeder i Raumas sædvanlige æstetiske stil, og som en ekstra feature er bogen lavet, så den kan ligge fladt opslået. En rig og karakteristisk strikkebog – med det allerbedste fra Rauma Garn.

 • - En guide til håndbygget keramik
  af Lilly Maetzig
  327,95 kr.

  Skab 22 stilfulde brugsting i keramik med denne moderne guide til at arbejde med ler. Håndlavet – En guide til håndbygget keramik er en begyndervenlig guide til keramik, fyldt med betagende livsstilsbilleder og nemme trin for trinvejledninger – hvor der ikke kræves drejeskive. Keramiker Lilly Maetzig, der bor i London, giver dig de fundamentale byggesten til at arbejde med ler – her lærer du pølseteknik, pinchteknik og pladeteknik. Begyndende med det grundlæggende, fra æltning til det at tilføje tekstur og glasere, vil du lære, hvordan du laver en simpel kop og langsomt bygger op til mere komplekse projekter som en terrakottavase og en kaffekande. Få udviklet dine evner, mens du arbejder dig igennem de 22 projekter og lærer at lave dine egne kaffekopper, tepotte, middagstallerkner, lysestager og meget andet. Bogen er fyldt med gode råd, der kan hjælpe og inspirere dig, så du kan nyde kreationerne fra din egen håndlavede rejse. Her får du en ny tilgang til dette gamle håndværk.

 • - Teknikker til udskæring og dekoration
  af Hilda Carr
  227,95 kr.

  Med fokus på keramikkens overflade viser Keramik – Teknikker til udskæring og dekoration en bred vifte af dekorative udskæringsteknikker, lige fra indskæring, kæmning, indlægning af ler til sgraffito, facettering og finskrabning. Teknikkerne præsenteres gennem 16 projekter med klar trin-for-trin vejledning i fotos og instruktioner, der er lette at følge, så man opnår smukke resultater. Med nemme instruktioner i hvordan man former, glaserer og brænder, er bogen en god og omfattende guide, der kan bruges af både nye og erfarne keramikere. Hilda Carr begyndte at arbejde med keramik i 2014 og sælger i dag sine emner i egen webshop samt butikker og gallerier i hele Storbritannien. Hun har opbygget et stort følgerskab på Instagram, hvor hun hyppigt deler ud af sine opdagelser og teknikker.

 • - Øvebog
  af Gecko Keck
  147,95 - 227,95 kr.

  BLIV EN PROF TEGNER – TRIN FOR TRIN!Her lærer børn at lave realistiske og flotte tegninger af dyr og mennesker. Fra en hest i galop over nuttede katte til børn i bevægelse. Man kan ved hjælp af letforståelige trin-for-trin-vejledninger ret hurtigt lære at tegne motiverne selv. I bogen er der plads nok til egne projekter. På pladserne, klar, parat, start – med denne perfekte øvebog til alle små tegnekunstnere og dem, der gerne vil blive det.Denne øvebog er det perfekte supplement til grundbogen ”Tegnekunst for børn”.

 • af Ingunn Birkeland
  327,95 kr.

  Ingunn Birkeland Syr er fyldt med farver og indeholder 17 unikke mønstre, som er prøvet og tilpasset forskellige kropsbygninger igennem en årrække. I denne bog har hun samlet sine mest populære og klassiske mønstre, og foruden kjoler er der også bukser, bluser, frakker, nederdele og badetøj. Mønstrene ligger i hele 17 forskellige størrelser, fra 32 til 64. Det karakteristiske ternede CITY-mønster går igen i noget af tøjet i form af lappeteknik, og A-frakken på bogens forside er syet i norsk uld, fremstillet til anledningen i begrænset mængde af Røros Tweed. Opskrifterne varierer i sværhedsgrad, og de passer fint til både nybegyndere og mere erfarne syere. Mønsterdele fra de forskellige stykker tøj kan kombineres på flere måder, og bogen byder derfor på store variationsmuligheder. Mønsterark i fuld størrelse medfølger. Med Ingunn Birkeland Syr håber Birkeland at inspirere dig til at sy din egen garderobe med tøj, du kan være glad i, og som holder længe.

 • - Moderne geometriske designs til tæpper og tilbehør
  af Esme Crick
  277,95 kr.

  Skab ekstraordinære tæpper med mosaikhækling Mosaikhækling er en banebrydende hækleteknik, der tillader dig at lave et flerfarvet projekt uden at skulle skifte mellem farverne i den samme række. I stedet springer du simpelthen masker over på én række og fylder hullerne ud med en anden farve et par række senere. Dette resulterer i smukke, moderne geometriske mønstre, der ser fantastiske ud på tæpper, puder, gulvtæpper, tasker og meget mere. Mosaikhækling er en hyldest til farver, og forfatteren Esme Crick viser dig her, hvordan du kan skabe forskellige iøjefaldende projekter til boligen. Bogen indeholder 12 opskrifter på tæpper og 12 opskrifter på mindre projekter baseret på de samme mønstre som tæpperne. Alle 24 projekter er udførligt beskrevet og har både trin-for-trin-vejledninger og diagrammer.

 • - 20 nemme hækleopskrifter opbygget af sekskanter
  af Sarah Shrimpton
  247,95 kr.

  Oplev bedstemorsekskanter i et helt nyt lys Har du brug for en pause fra de klassiske bedstemorfirkanter? Så er Hækl med sekskanter lige noget for dig! Dem, der quilter, har længe kendt til sekskantens mange muligheder, og nu er det også blevet hæklernes tur. Denne forfriskende fortolkning af bedstemorfirkanten viser dig, hvor mange muligheder den lille sekskantede figur kan tilbyde dig, og hvordan du kan bruge den til at lave mange smukke og sjove projekter – én lille sekskant ad gangen. I denne unikke samling giver den anerkendte hækledesigner Sarah Shrimpton dig opskrifterne til 10 hæklede sekskanter med forskellige motiver og 20 trin-for-trin-vejledninger til projekter, der både er kreative og lette at lave. Opskrifterne er enkle at gå til, og teknikkerne til montering er letforståelige, så selv nybegyndere kan være med.

 • - Lær at væve til dig og din bolig
  af Vibe Munck
  217,95 kr.

  I Rammevævning lærer Vibe Munck dig, hvad det vil sige at væve på en rammevæv. Her får du en grundig introduktion til, hvad en rammevæv er, hvordan du sætter væven op og bruger den, og hvad du kan lave med lærredsvævning. Du får design, idéer og inspiration til projekter, som du kan bruge i dit hjem eller til dig selv. I bogen får du 20 moderne projekter fordelt på otte teknikker/metoder med et spektrum, der strækker fra flotte tørklæder og tasker til puder og plaider til dækkeservietter og hynder. Når du har færdiggjort et projekt i bogen eller draget inspiration af ét til at designe dine egne ting, kan du med det samme nyde følelsen af at kunne bruge din kreation i din hverdag. Bogens smukke billeder er taget af fotograf Allan Trolle.

 • af Jake Spicer
  217,95 kr.

  Du kan tegne! Og Jake Spicer vil lære dig det. Denne fascinerende skitsebog har en sjov og praktisk tilgang til, hvordan man kan lære at tegne. Jake er en succesfuld kunstner og underviser, og han formidler sin erfaring på hver eneste side af denne bog. Uden behov for en særskilt skitsebog vil du straks kunne omsætte hans forklaringer til praksis. Hvis du gerne vil tegne, men ikke ved, hvordan du skal gribe det an, er dette bogen for dig. Jakes lektioner vil ledsage dig på rejsen med enkle råd og masser af tricks, og før du ved af det, vil du selvsikkert begynde at skitsere. Grib en blyant, og find tegneglæden!

 • - Strik fra Færøerne
  af Navia
  277,95 kr.

  Strikkebogen Ull – Strik fra Færøerne er en hyldest til den færøske uld, strik og tradition, som vi finder hos garnproducenten Navia i hjertet af den stormfulde Nordatlanten. I denne smukke bog får du 28 af Navias bedste strikkeopskrifter til alle aldre og køn fra velkendte klassikere til moderne kreationer. Opskrifterne er i forskellige sværhedsgrader og spænder sig over både tidløse sweatere, stilfulde t-shirt, flotte cardiganer, bløde babydragter og meget mere – alle dybt forankret i færøske strikketraditioner og håndværk. Bogen er krydret med fantastiske billeder af færøsk strik, design og natur og indeholder et portræt af garnproducenten, der tager dig med helt ind bag ulden og fortæller historien om fåredrivning, uldspinderi og færøsk design.

 • af Niina Laitinen & Minna Metsänen
  257,95 kr.

  Den finske sokkedronning Niina Laitinens mest berømte strikkeopskrifter er mangeårige favoritter blandt strikkere i både Finland og udlandet. Novitadesignerne Minna Metsänen og Linda Permanto har skabt en kollektion af strik og tilbehør baseret på og inspireret af Niina Laitinens strømpedesign. I bogen får du mere end 20 strikkeprojekter, der inkluderer både trøjer, jakker, tæpper og accessories – lige fra vanter til baretter. Du bliver guidet godt igennem projekterne med kyndige vejledninger, hvor sværhedsgraden af instruktionerne varierer, så der er noget at strikke for både begyndere og øvede. Derudover er projekterne strikket i garn af forskellige tykkelser, fra uld til mohairblandinger, så der er opskrifter til både dig, der kan lide at strikke på små pinde, og dig, der foretrækker de større pinde. Novita er i dag den største producent af strikkegarn i Norden. De har produceret finsk garn og design siden 1928, da de åbnede som en familieforretning. Novitas uldspinderi i Kouvola, Finland producerer en million kilogram af garn – hvad der svarer til 10 millioner garnnøgler – hvert år. Alle garner i bogen er nøje håndplukket fra Novitas eget brede udvalg.

 • af Lorna Scobie
  217,95 kr.

  Kunst er et stærkt redskab. Den indbyder til at slippe fantasien løs og dykke ned i vores følelser, og den er en kilde til lykke i vores liv. I 365 dage med feelgood-kunst vil du finde kreative opgaver, der lægger op til mindfulness og skaber glæde på alle årets dage. Gennem praktiske daglige øvelser og dagbogssider viser Lorna Scobie dig, hvordan du kan eksperimentere, udforske og frigøre dig fra dine hæmninger i forhold til din kreativitet. Bogen opmuntrer dig til at se lidt anderledes på verden og være god ved dig selv, mens du skaber din kunst. Uanset om du er begynder, bare plejer at tegne lidt kruseduller eller er en erfaren kunstner, vil 365 dage med feelgood-kunst stimulere din kreativitet og give dig et sted at udfolde dine kunstneriske eventyr.

 • af Erika Åberg
  277,95 kr.

  Kom med til fire flotte kystområder i det nordlige Europa og bliv inspireret til at strikke flot og varmt tøj og tilbehør. I denne smukke bog kommer du med til fire udvalgte kystområder: Gotland, Roslagen, Shetlandsøerne og De Ydre Hebrider, og du får et indblik i landskabet, fårene, ulden og livet de forskellige steder. Med udgangspunkt i ulden og naturen har Erika Åberg skabt projekter for både nybegynderen og den mere erfarne strikker, som for eksempel fiskertrøjer i grafiske mønstre, flerfarvede vanter og huer og en pæn og elegant kofte. I bogen møder du kystområderne gennem strikningen, farverne og landskabet. Bogen giver også en introduktion til teknikker og materialer, tydelige diagrammer, fine illustrationer og stemningsfulde billeder taget af fotografen Linnea Ronström.Her får du 20 opskrifter på flotte og varmende trøjer, strømper, vanter og tørklæder - alle med inspiration fra de fire kyster.

 • - Skab fotorealistisk 3D-kunst med farveblyanter
  af Amie Howard
  187,95 kr.

  Kan du godt lide at tegne, men mangler inspiration og hjælp til at løfte dine tegninger til et nyt niveau? Så er dette bogen for dig, for her lærer du at skabe tegninger, der ser helt realistiske ud. I denne bog får du en grundig gennemgang af nyttige redskaber, materialer og teknikker, efterfulgt af en trin for trin-guide til at skabe et udvalg af hyperrealistiske tegninger af dyr, mennesker og genstande. Lær, hvordan du gengiver forskellige overflader og materialer, blandt andet metal, glas og stof, så du opnår nogle fantastiske fotorealistiske resultater.Kunstner Amie Howard forklarer, hvordan du tackler forskellige teksturer som pels og fjersåvel som naturmaterialer som græs, bark og sten på en måde, så du får de helt små detaljer med og bringer dit motiv til live.Med denne bog får du en udførlig vejledning i, hvordan du kan skabe flotte fotorealistisketegninger - blot ved hjælp af blyanter.

 • - Lav dine egne skåle, kander og fade
  af Stefan Andersson
  257,95 kr.

  Skab din egen unikke keramik.At lave og male sin egen keramik er populært som aldrig før. Og nu kan allevære med på bølgen. I 'Pottemageri' får læseren en grundig introduktion til at komme i gang med at lave sin egen keramik helt fra bunden.Pottemageri er en håndbog for både den nytilkomne og den erfarnepottemager. Her blandes grundlæggende teknisk viden med et spændende kig ind i pottemageriets historie. Trin for trin gennemgår pottemager Stefan Andersson drejning, glasurfremstilling og brænding og deler undervejsgenerøst opskrifter, teknikker og tricks. Stefan beskriver også, hvordan man med beskedne midler kan bygge et enkelt værksted, lave sit eget værktøj og hvordan man bygger en brændeovn ved hjælp af ganske almindelige mursten. Bogen er baseret på Stefans egen forretning og produktion af potter og keramik i en brændefyret ovn. Rigt illustreret med fotos og illustrationer, der beskriver greb og teknikker. For hver del er der løsninger på almindelige problemer, som man kan støde på. Hvad gør man for eksempel, hvis man får luft ned i mudderet? Hvis drejeskiven slipper, når du centrerer leret? Eller hvisdine fade falder sammen, når du blander leret? Masser af tips både for nybegynderen og den erfarne pottemager.

 • - Kom godt i gang
  af Kerstin Neumüller
  237,95 kr.

  Vævning er det nye store hit blandt kreative personer i Danmark. I 'Båndvævning- Kom godt i gang' får læseren en udførlig, men enkel introduktion til, hvordan man let kan komme i gang med at væve. Teknikkerne i bogen bliver suppleret med flotte billeder og letforståelige illustrationer. Når man tænker på vævning, forestiller man sig ofte store tungevævemaskiner, der fylder en halv stue. Men sådan behøver det ikke at være. I Kerstin Neumüllers nye bog om båndvævning åbner en ny væveverden sig. Hun viser, hvordan man væver med redskaber, der er nemme at lave selv, og som ofte ikke er større, end de passer i en bukselomme. Her er inspiration både til dem, der aldrig har vævet, men er ivrige efter at prøve, og til erfarne vævere, der gerne vil arbejde med fleksible værktøjer til at lave bånd, vægpynt, grydelapper og andre praktiske og fine ting.Kerstin fortæller også om sin rejse fra tekstil til træhåndværk og viser, hvordan man laver sit eget væveværktøj i lommestørrelse af træ eller sågar af en mælkekarton. Først vandt broderiet frem i Danmark. Nu vokser også interessen for vævning blandt danskerne. Kerstin Neumüllers bog er derfor en kærkommenintroduktion til en vævemetode, hvor man ikke behøver den store investering i en væv.

 • - Strik til de mindste
  af Lotte Rahbek
  287,95 kr.

  “Du er min øjesten” er en ny dansk strikkebog af den danske strikdesigner Lotte Rahbek. Bogen indeholder opskrifter til børn i alderen 0-2 år. Lotte Rahbek har siden 2020 stået bag Apple of My Eye, hvor hun designer skønne strikkeopskrifter til babyer og børn med en ren, nordisk æstetiktilsat fine detaljer. Som strikdesigner finder hun inspiration i særligt de farver, der præger naturen ude ved havet. Ideer til mønstre henter hun ofte i strandbredden – i sand, sten og i de smukke polerede stykker af vraggods, der er drevet i land.“Det at strikke er et håndværk – det er unikt, og det tager tid. Selvom man følger en strikkeopskrift, er resultatet stadig helt unikt, da vi alle har vores egen strikkestil. Derfor får resultatet altid et personligt udtryk. Man kan ikke få en mere personlig gave end hjemmestrik. Og man strikker ofte til nogen, man har kær, eksempelvis sine små øjesten,” fortæller Lotte Rahbek, der selv holder meget den gamle klassiker “Du er min øjesten”, sunget af Peter Malberg i filmen “Flintesønnerne” fra 1956.Opskrifterne i bogen er strikket med garn fra Krea Deluxe, Sandnes, Filcolana og Håndarbejdsklubben.

 • af Ingunn Birkeland
  337,95 kr.

  Farverig og inspirerende strikkebog! Den norske designer Ingunn Birkeland er kendt for at skabe eksklusive kjoler til den røde løber, og hendes kreationer er blevet båret af både norske kulturpersonligheder og medlemmer af det norske kongehus. Nu har hun fortolket sine designs ind i en række strikkeopskrifter, så du nu også kan iføre dig Birkelands designs. I bogen finder du 29 opskrifter til både børn og voksne, og der er opskrifter på både jakker, kjoler, sweatre, huer og tørklæder. Udsøgte detaljer, tidsopslugende teknikker og et kunstnerisk udtryk er kendetegnende for Birkelands stil – i kombination med hendes helt egen farvepalette bestående af pasteller og pangfarver. Alle designs er strikket i garn fra Rauma Garn, og der er designs i både forskellige typer af uld og sommerlige bomuldsvarianter. Birkeland gør det enkelt at lege med forskellige farver, mønstre og faconer, og til alle opskrifterne kan du vælge mellem flere forskellige farvekombinationer. Hele hendes farveunivers er nøje sammensat og balancerer mellem mørke og lyse, kolde og varme toner. Sværhedsgraden på opskrifterne varierer, og der findes noget for enhver strikker uanset smag, niveau og tålmodighed.

 • af Linda Skuja
  257,95 kr.

  Skab hæklede sweatre med spændende strukturmønstreTræd ind i en inspirerende verden af hæklede sweatre med hækledesigner Linda Skuja, og skab de flotteste hæklede design, du kan forestille dig. Hvis du har længtes efter at løfte dine hæklefærdigheder til et nyt niveau, så er dette bogen for dig. Her får du mulighed for at hækle flotte sweatre, der ikke ligner noget hæklet tøj, du har set før. Bogen indeholder 15 hækleopskrifter, og Linda Skuja vil guide dig gennem teknikkerne til at hækle alle de flotte design. Du vil komme til at mestre nyskabende teknikker til formgivning og iøjnefaldende, tredimensionelle mønstre, mens du skaber en håndlavet smuk garderobe. Nytænk raglansømme på den betagende Ēna-sweater, eller udforsk den nuancerede tekstur, som relief- og pufmasker giver Malduguns-sweateren. Opdag det fascinerende ved asymmetriske detaljer, mens du arbejder dig igennem Ainava-sweateren. Du vil endda afsløre hemmelighederne ved tunesisk hækling med den forførende Nakts tunesisk sweater. Uanset hvilket design du vælger først, er der en ting, der er sikker: Din hæklerejse vil aldrig blive den samme!

 • - Årstidsguide til naturakvareller
  af Harriet de Winton
  217,95 kr.

  Mal smukke botaniske kunstværker, og nyd naturens skiftende årstider Den prisvindende og populære kunstner og underviser Harriet de Winton fører dig, trin for trin, gennem mere end 30 naturmalerier, der afspejler årstiderne. Lær at male kirsebærblomster og lam om foråret, sommerens honningbier og vilde blomster, egetræsblade og dværgmus i efteråret og fyrretræer og vintergækker om vinteren. Nyd desuden nogle charmerende ekstra tilføjelser som en opskrift på ramsløgspesto om foråret eller vejledning til, hvordan man maler en festlig krans med vinterbær og -løv. Det er den bedste forberedelse til at male det perfekte julekort, personligt brevpapir og betagende kunstværker til at hænge op i dit hjem eller forære venner og familie.

 • af Zoë Ingram
  177,95 kr.

  Brug kunsten at tegne som en afslappende øvelse i mindfulness. Tegning handler ikke altid om resultatet, det perfekte billede eller dygtighed. I Tegning for sjælen lærer du, hvordan du bruger tegning til at berolige din sjæl. Bogen giver dig en frisk tilgang til tegneprocessen, der ser den som et middel til at stresse af og slappe af. Mange mennesker elsker at tegne eller elsker idéen om at tegne, men de holder sig selv tilbage fra starten, fordi de er bekymrede for ikke at være gode nok. I denne bog får du som absolut nybegynder hjælp og vejledning til bare at tegne meget enkle linjer og former, og kunstneren Zoë Ingram viser dig, hvordan disse kan have en stærk meditativ effekt, og samtidig skabe smuk kunst, du kan være stolt af. Målet med teknikkerne og projekterne i denne bog er at kreere kunst, der afspænder både kunstneren og beskueren af det færdige værk. Projekterne spænder fra simple bogmærker, kort og små tegninger til at hænge på væggene til større kunstværker, som, du aldrig ville have troet, var mulige – alt sammen udført med fokus på afslapning – hvilket er så vigtigt i dag med vores hurtige og stadig mere digitale verden. Lær, hvorfor tegning kan være så afslappende, hvilke materialer du kan bruge, forskellige måder at tegne på, og hvilke motiver du kan tegne. Skab så smukke kunstværker, der løfter humøret både under tegneprocessen og videre, som færdige kunstværker. Forfatteren Zoë Ingram er en etableret og talentfuld kunstner, der brænder for at bruge kunst til at slappe af. Hendes blide lektioner og nærende tryghed vil guide selv nybegyndere gennem processen med at lave beroligende, sjælfulde moderne tegninger.

 • af Ashleigh Wempe
  247,95 kr.

  Lær at strikke flotte geometriske design med denne enkle introduktion til mosaikstrik.Mosaikstrik er en simpel teknik, der gør dig i stand til at lave smukke, farverige projekter på ingen tid. Denne samling af teknikker og strikkeopskrifter til boligartikler og tilbehør indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang med denne spændende teknik. I modsætning til andre flerfarveteknikker er mosaikstrik begyndervenlig – hvis du kan strikke ret og vrang samt tage en maske løst af, kan du lave disse projekter. Projekterne er strikket frem og tilbage for at gøre dem så begyndervenlige som muligt. Ved denne teknik skal du ikke bekymre dig om lange tråde, der hænger på arbejdets bagside, som det er tilfældet ved andre former for flerfarvestrik. Du vil heller ikke skulle arbejde med mange farver på en gang, for det er både let og hurtigt at komme i gang med mosaikstrik. Her får du en trin-for-trin-vejledning, der viser, hvordan du strikker teknikken, samt råd om valg og ændring af farver. Du bliver introduceret til det grundlæggende og får trinvise instruktioner og diagrammer, så du kan mestre teknikkerne, før du afprøver deres færdigheder på 15 forskellige projekter med fantastiske geometriske mønstre, herunder sjaler og halsrør samt tæpper, plaider og puder. Alle opskrifterne er ledsaget af diagrammer, og der er instruktioner til, hvordan du følger diagrammerne, samt hvordan du læser de skrevne mønstre. Projekterne varierer i sværhedsgrad, så du kan begynde med de lette og til sidst bevæge dig videre over i de mere avancerede.

 • af Olga Putano
  247,95 kr.

  Lær at strikke smukke trøjer med flotte bærestykker Klassiske trøjer med rundt bærestykke går aldrig af mode og kan varieres på utallige måder. Det runde bærestykke er også helt perfekt til at lave mønstre i strukturstrik eller flerfarvestrik, hvor der kan leges med farverne. I denne bog får du 12 forskellige design, alle med rundt bærestykke, som vil give dig lyst til at fatte pindene og strikke de smukke bluser. Designer Olga Putano har skabt tre forskellige trøjer med hver deres strikkefasthed, så der er noget for enhver smag og årstid. Til hver af de tre trøjer har hun designet fire forskellige bærestykker. Du vælger derfor først, hvilket af de flotte bærestykker, du ønsker at strikke, og derefter følger du opskriften for resten af trøjen, der passer til det udvalgte bærestykke. Alle opskrifterne i bogen er strikket oppefra og ned, så du kan variere længden på ærmer og krop løbende, alt efter hvad du foretrækker og ønsker. Mønstrene er gradueret op i 10 størrelser med brystmål fra 81,5 cm til 172,5 cm. De forskellige design varierer mellem flerfarvestrik, snoninger og strukturmønstre ledsaget af overskuelige diagrammer.

 • - Teknikker og projekter
  af Julie Robert
  247,95 kr.

  Punching er en spirende kreativ trend, der forenkler det typiske broderi og forkorter processen fra start til slut med nålens flydende bevægelser. Punching kræver kun meget få elementer, som denne bog giver en grundig introduktion til. Alt du behøver for at kaste dig ud i denne hurtige og meget simple broderiteknik er en punch needle, en simpel teknik, et lærred, noget uld- eller bomuld garn og stof. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til punching, og her hjælper Julie Robert dig godt på vej med en masse smukke mønstre, der bliver forklaret trin for trin. Vejen til flotte og skønne resultater er ikke lang! I denne bog guider Julie Robert dig gennem 19 forskellige smukke opskrifter og projekter. Du får en gennemført vejledning til de forskellige udstyr og materialer, så du kender dine redskaber, før du går i gang med håndarbejdet. Udover at bogen hjælper dig med opstarten, får du også en masse inspiration til at lave alt fra tæpper, puder og hynder til tasker, bamser og vægkunst. Bogen er for alle – både begyndere og øvede.

 • af Julie Robert
  247,95 kr.

  Tufting er den nye store trend inden for håndarbejde, og på de sociale medier er der flere og flere influencere, der giver sig i kast med denne spændende teknik. Opdag glæden ved tufting, og lær at lave dine egne tæpper, puder og pynt. Tufting er en teknik, der er nem at lære og sjov at lege med. Når først du har anskaffet dig en god tuftingpistol, er du klar til at kaste dig ud i tuftingens mange muligheder. I denne bog får du 22 opskrifter på smukke og helt særlige projekter. Forfatteren Julie Robert guider dig gennem alle de grundlæggende teknikker, så du selv kan komme i gang med at tufte. Her får du hjælp til opstarten og inspiration til at lave alt fra tæpper, puder og vægdekorationer til tasker, bamser og lampeskærme. Bogen er for alle – dig, der aldrig har prøvet at tufte før, og dig, der mestrer teknikken og er på udkig efter nye idéer. Bogen indeholder en guide til det udstyr, du har brug for, og en udførlig vejledning i, hvordan du gør klar til at kaste dig ud i projekterne. I bogen finder du også skabeloner samt QR-koder til videoer, der uddyber teknikkerne, så du kan se, hvordan du skal gøre.

 • - Spring ud i strik og hækling med en olympisk guldvinder
  af Tom Daley
  327,95 kr.

  En flot og farverig bog til alle strikkere og hæklere - både nybegyndere og øvedeDen OL-guldvindende udspringer Tom Daley er på en mission for at inspirere den næste generation af strikkere og hæklere. I denne bog vil du lære, hvordan du kan strikke og hækle 30 projekter, der alle er en guldmedalje værdig, for eksempel smart beklædning, ønskværdige gaver, lækkert tilbehør og hyggelige ting til boligen. Her finder du projekter i alle sværhedsgrader - fra den absolutte begynder til den mere erfarne strikker og hækler. Til nybegynderne er der vejledninger til de helt basale teknikker, så du kan komme i gang med at strikke eller hækle, og til de øvede er der mere avancerede projekter at kaste sig over. Snart vil også du kunne skabe flotte projekter, som du selv kan nyde eller dele med andre.

 • - Enkle, beroligende og inspirerende maleprojekter for begyndere
  af Sharone Stevens
  177,95 kr.

  Akvarelmaling er det nye inden for mindfulness. Lær at skabe indre ro og velvære gennem enkle og flotte maleprojekter.Akvarel for sjælen er en smuk malebog med simple, beroligende og inspirerende projekter for begyndere. Opdag, hvordan man kan bruge akvarelfarver til at stresse af, trække stikket ud og berolige sjælen med denne guide til begyndere.Der er mange, der elsker tanken om at male, men holder sig tilbage, fordi de er bange for, at de ikke er gode nok. I denne guide til nybegynderen viser kunstner og lærer Sharon Stevens, at akvarelmaling kan være for alle, og at blot det at male enkle figurer i beroligende farver, mens man koncentrerer sig om hvert penselstrøg, kan have en kraftfuld meditativ virkning. Lær, hvordan du blander en afslappende farvepalet, prøv enkle maleøvelser, der får dig ind i et afslappende flow, og skab smukke illustrationer, der vil gøre dig i godt humør både i løbet af maleprocessen og senere som færdige kunstværker.Her får du de grundlæggende teknikker til at komme godt i gang med akvarelmaling.

 • - - og lidt til voksne
  af Hawre Gyth
  287,95 kr.

  ”Skøn strik til børn – og lidt til voksne” er en smuk og helt speciel strikkebog. Her får du indbydende opskrifter på et rigt udvalg af tøj, mest til de mindste, men du finder også luftigt og lækkert voksentøj. Hawre Gyth er optaget af, at tøjet skal være slidstærkt og tidløst, men stadig afspejle de aktuelle tendenser, og dermed også, at tøjet kan genbruges. Når du bevæger dig ind i Hawres strikkeverden, finder du de fineste tights og de smukkeste kjoler og trøjer.Glæd dig også til strikjakker, sæt bestående af toppe og bukser, bodyer, knæstrømper, hårpynt, kys og andre småting. Som en bonus kan du bruge dine garnrester til rigtigt mange af strikkeopskrifterne. Hawre har kastet sin kærlighed på strukurstrik og bløde jordfarver, og beggedele er smukke og praktiske til legende og livlige børn. Børnetøjet kommer i størrelserne 0-8 år, og hun giver dig forklaringer på, hvordan det kan tilpasses den heldige bruger. Tøjet til voksne er i størrelse XS til 5XL. Opskrifterne i bogen er strikket med garn fra bl.a. Filcolana og Sandnes.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.