Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Med 365 sjove, flotte, flabede og alvorlige striber er der noget for enhver smag i Og Det var Danmark-kalenderen, der selvfølgelig også kan erhverves i år.Morten Ingemann fanger hverdagssituationer med en skøn humor og sin helt unikke streg. I årets kalender finder man en samling af hans bedste striber samt spritnye, eksklusive striber tegnet specielt til kalenderen for 2025.Uanset om man er fan af Morten Ingemanns arbejde fra hans år på Ekstra Bladet, eller man først lige har opdaget hans satiriske univers, vil denne kalender være et sjovt indslag i dagligdagen.
"Linse - jeg gør, hvad jeg vil" handler om den farverige bryggetøs Linse Kessler. Linse, der er kendt fra TV3s reality-hit 'Familien fra Bryggen', fortæller nu hele historien om sit barske og eventyrlige liv. Om at være barn med en tørstig mor og blive hurtig voksen. En vild ungdom som hashsmugler, med knivstikkeri, slagsmål, fængelsophold og fangeflugt. Om at strippe, falde for seje mænd og at blive mor. Om skønhed, tatoveringer, ansigtsløft og brystoperationer. Om et ubrydeligt familiesammenhold og kærlighed til hunde. Mød Linse - en ualmindeligselvstændig og handlekraftig kvinde med et kæmpe hjerte, som banker bag Skandinaviens største barm. En kvinde, der brænder max for at sætte kulør på livet. Linse Kessler er aktuel på TV3 i efteråret 2014, med 12 nye episoder af "Familien fra Bryggen". Hendes facebook-profil bliver fulgt af mere end270.000 fans. Om forfatteren: Michael Holbek, f. 1961, er uddannet journalist. Har bl.a. skrevet bestseller-biografierne "Hele Sandheden" med Stig Elling (2007), "Duet for livet" med Keld og Hilda Heick (2009) og "Til den yderste grænse" med Kai Vittrup (2010). Samt reportage-bøgerne "Bandekrig - blodbrødre og håndlangere" (2009) og "Storm - den danske agent i al-Qaeda" (2013).
I Drabscheferne – De største sager mødes to af landets mest erfarne og respekterede drabsefterforskere, Ove Dahl (tidligere drabschef i Københavns Politi) og Kurt Kragh (tidligere drabschef i Rejseholdet). Sammen ser de tilbage på nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie, som de har stået i spidsen for at efterforske. I bogen kommer de to drabschefer med viden, som kun de har kendskab til, og beskriver de syv motiver, der ligger bag den ultimative forbrydelse – at slå ihjel: Jalousi. Hævn. Begær. Profit. Magt. Udstødelse. Fanatisme. Ove Dahl og Kurt Kragh fortæller medrivende om drabsefterforskernes værktøjer i efterforskningen; om f.eks. profilering af gerningsmænd og afhøringsmetoder, men også om teamwork, grundighed, kløgt og held! Med udgangspunkt i sagernes temaer runder de to garvede drabsefterforskere desuden politiets arbejdsforhold i dag og udveksler deres ærlige mening om bl.a. det internationale politisamarbejde, offentlig kameraovervågning og kontrol ved grænserne.
Emnet har været sørgeligt underbelyst i mange år – indtil nu, hvor Morten Ingemann og Hans Bjerregaard tager det under kærlig behandling. Vi prutter. Du prutter. Dronningen prutter. Kronprinsesse Mary, Trine Dyrholm og pave Frans prutter under deres skørter, selv om man ikke lige kan se det på dem.Men skønt fænomenet er akkurat lige så almenmenneskeligt som at spise og drikke, som at sove og elske, er emnet sørgeligt underbelyst i både medier, litteratur og kulturliv.Se bare hvor mange kogebøger, der udkommer om året. Skønt prutter er en uundgåelig del af madlavningens slutprodukt, er der ikke udkommet en bog henvendt til voksne på dansk om emnet de sidste 20 år.I 2001 udkom Mega Pruttebogen. Den havde tekst af Henrik Krüger og var illustreret af en 20 år yngre Morten Ingemann. Siden er der blevet pruttet vildt mange prutter, og der er sket meget videnskabeligt, kulturelt og vel også med den gode tegner, så det er nok ikke et øjeblik for tidligt at udsende en ny bog om det fascinerende emne.Tiden kalder nærmest på det.
I Drabschefen – nye sager fortæller tidligere drabschef for Københavns Politi, Ove Dahl, om efterforskningsarbejdet ved de mest opsigtsvækkende mord, han har stået i spidsen for at opklare. Han beskriver en række nye sager, der har domineret i medierne, og hvis råhed og brutalitet har gjort et stærkt indtryk på den garvede efterforskningsleder. I bogen tager Ove Dahl læserne med tæt på den barske virkelighed og giver et unikt indblik i politiets arbejde. Bl.a. fortæller han om opklaringen af drabet på en norsk stewardesse på SAS-hotellet i København, om hue-mordet, hvor en ung mand bliver slået ihjel på Strøget, fordi han ikke vil af med sin hue og om Amagermand-sagen, hvor en 45-årig familiefar er dømt for seks voldtægter og to mord. Efter 40 år i politiet ser Ove Dahl tilbage på et arbejde, hvor forbrydelser og drab er hverdagen, og han reflekterer ærligt over sine oplevelser med bl.a. udenlandske kriminelle, åbne landegrænser, bandekrigen og den udskældte politireform. Om forfatterne Ove Dahl, f. 1949, gik på pension i sommeren 2011 efter at have været 40 år i politikorpset, de sidste otte år var han drabschef i Københavns Politi. Stine Bolther, f. 1976, er tidligere kriminalreporter på Ekstra Bladet og siden august 2011 tv-vært på Kanal 5´s kriminalprogram KRIMI5. Ud over Drabschefen (2006) har hun blandt andet skrevet krimien Hævn (2009).
Vi kender ham fra de store drabssager som Drabschef Ove Dahl, Københavns Politi, der fortæller sidste nyt fra efterforskningen.Gennen sin 34-årige karriere i politiet har Ove Dahl set det meste - og der værste. Nu fortæller han for første gang selv om nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem. Bl. a. sagen om det parterede lig fra det indre København og et stadigt uopklaret kvindedrab.I alle sagerne har Ove Dahl været på pletten. Forfatteren tegner i bogen et nærgående portræt af Drabschfen og skildrer gennem hans øjne den kriminalitet, der normalt serveres i småbidder gennem medierne.
Med klare holdninger og strategisk sans har Kai Vittrup dirigeret store politistyrker, så der blev mere orden end konfrontation. Selvlært, men i dag anerkendt som en af verdens bedste ledere. De seneste år har han arbejdet for EU og FN i verdens brændpunkter, og i dag arbejder han som chef i den private sikkerhedskoncern EADS i Saudi-Arabien. I bogen Til den yderste grænse beskriver Kai Vittrup sin ambition om at gøre en forskel, og han fortæller om det arbejde, han har gjort med at få danske værdier til at smitte af på nogle af verdens farligste stater. Her er det ikke altid demokrati og menneskerettigheder, der står øverst på dagsordenen.Kai Vittrup beskriver levende, hvordan det har været og er at stå midt i disse brændpunkter, og om de kampe han har kæmpet ved de yderste grænser. På den yderste grænse er det momenterne, som afgør udfaldet. De momenter, hvor kalkuleret mod og forbandet held skiller liv fra død.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.