Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger udgivet af Fag & Kultur

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Dan Toft
    207,95 kr.

    Bogen rummer fire litterære fortællinger om Oswald og Nabiha, som er ængstelige børn på hver deres måde. Historierne lægger op til dialog med børn i alderen 7-12 år om det at have ængstelige eller bekymrende tanker, som fx kan handle om at være bange for at prøve nye ting, bange for at blive afvist eller holdt udenfor – eller bange for nogle helt bestemte ting i livet. Bogen rummer også forklaringer på, hvad der sker i ens hoved og krop, når man bliver bange, og hvordan man kan lære at blive bedre til at klare de angstfremkaldende situationer.Både børn og voksne får viden og konkrete redskaber til at snakke om, forstå og anerkende de følelser, der er forbundet med at være ængstelig og usikker.Bagerst i bogen giver et kapitel gode råd og vejledning til voksne, der gerne vil have mere psykologisk og pædagogisk viden om, hvordan de bedst kan agere og snakke med børnene. Dette kapitel rummer også forslag og inspiration til konkrete øvelser.Til brug i skolen kan der tilkøbes opgaver og lærervejledning. Kan kun købes på forlagets hjemmeside - www.fagogkultur.dk

  • - En traumepatients møde med hospitalsverdenen
    af Heidi Honig Spring
    72,95 kr.

    Heidi Honig Springs liv ændrer sig på et splitsekund, da hun på en løbetur bliver kørt ned af en højresvingsbilist. Hun overlever mirakuløst, og kæmper sig tilbage til livet i løbet af et langt hospitalsophold. Fortællinger fra stue 62 er Heidis hudløst ærlige, hjerteskærende og galgenhumoristiske beretning om at være patient i det danske hospitalsvæsen. Der er både stor taknemmelighed og inderlig ros, men også kritik – fx, når man som patient oplever at blive trængt i baggrunden af ressourcer, kultur og organisering, og når relationskompetencen hos de professionelle lader noget tilbage at ønske. Bogen giver også læseren et billede af, hvad det vil sige at miste sit liv og sin værdighed – og alligevel kæmpe for at leve og finde håb i en håbløs situation. Der er noget at lære for os alle – sundhedspersonale, patienter, pårørende og alle andre, der interesserer sig for det enkelte menneskes erfaringer med identitetstab, sorg, krise og veje til bedring.

  • af Uffe Lyngdal Sørensen
    257,95 kr.

    En guide til digitale værktøjer og multimodale præsentationsformer. Til det kreative arbejde med at kommunikere i form af skrevne tekster, lydfiler, billeder, grafikker, film – eller en kombination af disse. Bogen giver overblik og konkrete anvisninger på, hvordan man griber arbejdet an. Igennem hele bogen linker QR-koder og kortlinks til målrettede trin-for-trin videovejledninger udarbejdet af forfatteren specielt til denne bog. Videovejledningerne forklarer og viser, hvordan man bruger nogle af de mest udbredte digitale værktøjer til at lave blandt andet præsentationer, podcasts, interaktive billeder, modifikation af billeder, reklamefilm, explainere, osv. Bogen forklarer også, hvordan man kan kan bruge AI eller kunstig intelligens til at producere indhold, fx ved at vise, hvordan man skriver en god prompt. Men den forklarer også, hvad kunstig intelligens er og gør, og hvor vigtigt det er at være kritisk og reflekteret, når man bruger AI. Bogen er udviklet til danskundervisningen i skolen og på ungdomsuddannelserne, men kan bruges af alle, der arbejder kreativt med at formidle budskaber på digitale platforme.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.