Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Det gør godt at grine højt eller danse vildt. Uanset hvor gammel man er. Og selv efter et langt liv er der stadig ting, man bare ikke kan udstå. Men ikke alt varer ved, når man bliver ældre. Hvordan er det at være gammel? En dialog mellem barn og bedstemor, som rejser filosofiske spørgsmål om barndom og alderdom og alt, hvad livet består af.
En lille kanin bliver båret hjem i natten. Gennem de oplyste vinduer, ser hun naboerne og tænker på, hvad de laver. Det er en helt almindelig aften. Men også en helt særlig aften. Teksten er stille. Det er kun barnets trætte tanker, vi hører. Sproget er simpelt og let tilgængeligt for de allermindste. Den har en lullende ro, som en godnathistorie skal have. Bogen handler om tryghed. Den tryghed man finder, når man bæres af sin mor. Hjerte mod hjerte. Hjem til det sted, man hører til.
"Carls Fynske Barndom" er inspireret af Carl Nielsens erindringsroman "Min Fynske Barndom" fra 1927. Den handler om hans barndomsår på Fyn. Om hvordan han lærer at spille, og hvordan han udvikler sig musikalsk og som kunstner, før han som 18-årig tager det store spring til Musikkonservatoriet i København. Det er en fortælling i ord og billeder om en lille musikalsk dreng, der undrer sig over livet og om hvordan man kan give andre noget, uden man selv forstår, hvor værdifuldt det er.
Morfar har lavet dyreryg, og det er det bedste, Liv nogensinde har smagt. "Det her er min yndlingsret," siger hun. "Jeg vil aldrig spise andet end det." Morfar klør sig i skægget. Liv' er en filosofisk bog om et barns møde med naturens skønhed og iboende kompleksitet. Bogen lægger op til samtaler om, hvor vores mad kommer fra og om sammenhængen mellem kost og natur.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.