Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Tue Mantoni rejser i sin debutbog Danmark rundt for at finde ind til kernen af det komplekse samspil mellem det danske erhvervsliv og velfærdssamfund. Et spørgsmål fra Jack Ma, grundlæggeren af Alibaba, sendte Tue Mantoni, tidligere topchef for Bang & Olufsen og Triumph Motorcycles, på en rejse rundt i Danmark på jagt efter svar. Spørgsmålet var enkelt: “Hvad er luksus for dig?” I løbet af turen blev det klart for Tue Mantoni, at luksus for os danskere ikke så meget handler om materielle værdier, men om vores velfærdssamfund: værdien af at kunne lade sine børn cykle i skole, få sig en solid uddannelse eller blive behandlet, hvis man bliver syg. Og den værdi, som det giver erhvervslivet. Velfærden er dybt afhængig af et erhvervsliv, der kan finansiere den. Og det kræver, at danske virksomheder fremadrettet har endnu bedre adgang til talent, at innovation kan dyrkes frit, at spilleregler er transparente og til at stole på, samt at der også i erhvervslivet er plads til ’de skæve og de skøre’. I bogen bliver Tue Mantoni inviteret indenfor hos nogle af Danmarks mest succesrige iværksættere og ledere for at diskutere, hvad der skal til for at få virksomheder til at opstå, trives og vokse i Danmark, samt hvordan vi holder vores særlige samfundskontrakt i live, så vi efterlader et bedre samfund til de kommende generationer. Medvirkende er blandt andre tidligere forsknings- og uddannelsesminister Tommy Ahlers, ‘Lakridskonge’ Johan Bülow, bestyrelsesformand Jim Hagemann Snabe og forfatter Tor Nørretranders. Undervejs fortæller Tue Mantoni også om erfaringer og overvejelser fra sin egen karriere og fra de virksomheder, som han arbejder med i dag, blandt andre Joe & The Juice, Soundboks, Lakrids by Bülow og Vækstfonden. "Bogen er min egen roadmovie så at sige, og det har været vigtigt ikke at skrive en erhvervsfaglig grundbog, men at give et indblik i, hvad der skaber succeser, samt hvorfor velfærdssamfundet er lige så nødvendigt for erhvervslivet, som erhvervslivet er for velfærdssamfundet.”
2030 NOW beskriver FN's Sustainable Development Goals (Verdensmålene) som skal være opfyldt senest i 2030.Kunstnere, videnskabsfolk, aktivister, berømtheder, erhvervslivets ledere, politikere – over hele verden arbejder mennesker hårdt på at skabe et værdigt liv for os alle på en sund planet. FN’s bæredygtighedsmål for 2030 viser vej mod den fremtid. Denne bog handler om de 17 mål og om nogle af de mange mennesker, som kæmper for at gøre dem til virkelighed. Blandt bogens kunstnerne er Ai Weiwei, Yoko Ono, Olafur Elisasson og Jeppe Hein. Blandt ambassadørerne er Glenn Close, Zoe Saldana, Sir Richard Branson, Paul Polman og Nikolaj Coster-Waldau. Presse:Politiken 4 ud af 6 hjerterJournalisten 4 ud af 5 stjernerNetmediet P.O.V (Point of View) skrev bl.a.: "Da jeg fik bogen 2030 NOW med undertitlen 17 MÅL, 9 MIA. MENNESKER, 1 FREMTID i hånden, var jeg ved at falde ned af stolen af ærefrygt. Hvor er det bare en flot bog. Nu kan ingen danskere længere komme og sige, at verdensmålene er for verdensfjerne for almindelige mennesker. Tænk, at man kan trylle noget så knastørt som 17 FN-verdensmål om bæredygtig udvikling om til et mesterværk, der pynter på kaffebordet, giver viden, underholder og inspirerer til handling."
"KØBENHAVNERGRØN - GUIDEN" er den lille handy'e lommeudgave af den større hardcoverbog "Københavnergrøn". Guiden beskriver 100 af de mest spændende grønneog rekreative områder i København og byens nærmeste omegn, fortæller om stedernes historie, deres rekreativekvaliteter, om deres natur og mange forskellige aktivitets- ogoplevelsesmuligheder.Her er både dekendte, de mindre kendte og de nærmest hemmelige grønne og blå oaser i ogomkring byen. Der er nemlig ikke mangesteder i verden, man på mindre end et kvarter kan komme fra byens pulserendecentrum og ud i en veritabel vildmark. Eller kan hoppe direkte i bølgerne fleresteder inde midt i byen. Men det kan man i København.Til forskel fra hardcoverbogen har guiden udvidede informationer om bl.a. handicapadgang, turen dertil, muligheder for køb af mad og drikke mm.Bogen udspringeraf fotoudstillingen KØBENHAVNERGRØN, som vises på Højbro Plads i København frem til midt i oktober.
2030 NOW beskriver FN's Sustainable Development Goals (Verdensmålene/bæredygtighedsmålene) som skal være opfyldt senest i 2030. Kunstnere, videnskabsfolk, aktivister, berømtheder, erhvervslivets ledere, politikere – over hele verden arbejder mennesker hårdt på at skabe et værdigt liv for os alle på en sund planet. FN’s bæredygtighedsmål for 2030 viser vej mod den fremtid. Denne bog handler om de 17 mål og om nogle af de mange mennesker, som kæmper for at gøre dem til virkelighed. Blandt bogens kunstnerne er Ai Weiwei, Yoko Ono, Olafur Elisasson og Jeppe Hein. Blandt ambassadørerne er Glenn Close, Zoe Saldana, Sir Richard Branson, Paul Polman og Nikolaj Coster-Waldau.
Habitat:Aarhusviser Aarhus fra en anden vinkel. Det er Aarhus som levested for en lang rækkevilde arter, hvad enten det er vores hurtigste fugl, vandrefalken, eller ræve,harer, rotter, delfiner, sæler, sjældne sommerfugle og farvestrålende sommerblomster. Vier vant til, at vi skal langt væk for at finde naturen, men den er lige her,hvor vi bor. Og bynaturen bliver stadig vigtigere som levested, efterhånden somlandet uden om byerne bliver dyrket mere intensivt. Ifantastiske billeder, de fleste taget af århusianerne selv, og tankevækkendetekster fortæller Habitat:Aarhus om det liv, som leves lige for øjnene af os,nogle gange uden at vi ser det. Habitat:Aarhuser skabt som både en udstilling og en bog og er en fejring af den naturligemangfoldighed, vi er omgivet af, men det er også en bog, som kan gøre osklogere på, hvad både byen og naturen er. Og som stiller spørgsmålet: Hvormeget plads vil vi give naturen i vores kulturlandskab? Projekteter et samarbejde mellem Naturhistorisk Museum i Aarhus og Life Exhibitions, oger støttet af Nordea-fonden i anledning af Aarhus 2017 Europæisk KulturhovedstadBogen har både dansk og engelsk tekst
Mens journalisten Rasmus Rodenstein er i Rom, bliver en dansker fundet myrdet i en af byens parker. Mordet trækker både tråde tilbage til Rodensteins maoistiske fortid, til terrormordet på en italiensk undersøgelsesdommer og ikke mindst til et sommerpensionat i hans hjemby Tisvilde, hvor han også støder ind i et gammelt, uopklaret mord begået i Tibirke Lunde. Samtidig leder fundet i en romersk baggård af en gammel lommebog med nogle mystiske notater Rasmus Rodenstein og hans veninde, kriminalteknikeren Tina Rasmussen, på sporet af et forladt forfatteranneks og en forfalden jagthytte i det fredede naturområde Tibirke Bakker. Men hvilken forbindelse har de til mordet i Rom, Rasmus Rodensteins fortid og til sommerpensionatet i Tisvildeleje?“Spænding på højt plan"Per Kofod, tidligere litterær direktør og indehaver af Per Kofods Forlag: “Jeg har læst “Det romerske broderskab” i manuskript og har været virkelig begejstret - dels med hensyn til selve plottet, den kriminalistiske gåde, der udspiller sig i Rom og Tisvilde og Købenavn med levende og smukke beskrivelser af både steder og mennesker, og det psykologiske spil, der udfolder sig imellem menneskene, der er involveret i den højspændte atmosfære imellem internationale forbrydere og det danske opklaringshold - spænding på højt plan...”
Om 30 år vil der være flere end 600.000 mennesker over 80 år i Danmark. Det er dobbelt så mange som i dag. Hver anden pige – og næsten lige så mange drenge – født i 2000 kan forvente at blive 100 år. De færreste tør sige det højt, men det er uomgængeligt: Vi har ikke råd til at opretholde et pensionssystem som det nuværende. Samtidig rammes hvert år flere end 40.000 mennesker af en arbejdsskade, og en fjerdedel af de voksne i landet har et højt stressniveau. Mange så højt at de bliver syge af det. I denne debatbog argumenterer tidligere PenSam-direktør Helen Kobæk for, at vi skal ændre vores pensionssystem radikalt, så vi i stedet får råd til pauser hele livet. Pauser der kan bruges til personlig udvikling, til dygtiggørelse eller til i en periode at tage sig mere af familien. Helen Kobæk trækker på sin erfaring gennem mere end 30 år til at foreslå en omfattende reform, som både sikrer penge til at investere i en bæredygtig fremtid og til at sikre, at velfærdssamfundet støtter den enkelte og fællesskabet hele livet – uanset alder.
Jordens fremtid består af 36 luftfotografier taget af den franske fotograf Yann Arthus-Bertrand, kendt for kult-bogen ´Jorden set fra Himmelen´ og udstillingerne af samme navn.Billederne sætter fokus på det meget aktuelle emne ´bæredygtig udvikling´ og fotografen ønsker med denne bog at gå os til at forstå, at vi er nød til at ændre vores livsstil mod mere bæredygtighed, så vi efterlader Jorden ordentlig til kommende generationer.Bogen er let tilgængelig, pædagogisk og fortæller børn og unge (og voksne der læser med) om Jordens aktuelle tilstand - om emner som fattigdom, knaphed på naturressourcer og den tiltagende byudvikling samt hvordan vi selv kan være med til at forme fremtiden.
For hver solgt bog går kr. 20,- ubeskåret til Dansk Røde KorsDen Stora Nordiske Malebok indeholder 84 tegninger af nordiske kunstnere. Tegningerne er kun en begyndelse – det er op til den enkelte at tegne og male videre og hermed skabe et kunstværk i samarbejde med nogle af de mest kendte nordiske kunstnere.Med bidrag fra blandt andre Olafur Eliasson, Jeppe Hein, Magnus Wallin, Camilla Løw, Fredrik Raddum og Michael Kvium er DEN STORA NORDISKE MALEBOK et sandt slaraffenland for alle, der har lyst til at lege med og lære af Nordens dygtigste nulevende kunstnere.
Wild Wonders of Europe - Udstillingskatalog er bogen der viser samtlige 100 fantastiske fotos fra 48 lande i Europa, som bliver vist på den turnerende store udendørs udstilling, som i sommeren 2011 vises på Nytorv i København. Billederne er alle taget til projektet, og tilsammen udgør de det største natur-foto-projekt, der nogensinde er lavet.Bogens tekster er på både dansk, engelsk og spansk
Copenhagen Green er både en guide og fotobog, der sætter spot på grønne oplevelser i hovedstaden. Med sanselige billeder og håndgribelige informationer, inspirerer den til udforskning og brug af Københavns mange grønne områder. Bogen præsenterer 100 steder i København og omegn, hvor man kan løbe, cykle, skate, bade, klatre, gå en tur, dase i solen, nyde naturen eller blot tage på picnic med familie og venner
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.