Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Lind & Co AB

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Mette Blume
  217,95 kr.

  "Kysser man på første date? Og er det overhovedet muligt at vinde jackpot i det store kærlighedslotteri, når man ikke er 30 år gammel og har hvepsetalje?Mette er sidst i 40’erne og er netop blevet skilt efter et langt ægteskab. Hun begiver sig nysgerrigt ud i online dating, da hun gerne vil finde sig en ny mand. Hun ved godt, at det ikke er sikkert, hun møder the one på første date, og at der muligvis skal tre eller måske fire dates til, før hun finder den helt rigtige. Hvor svært kan det være? Hun bliver klogere!Singlelivet og datinguniverset viser sig at være ikke helt så ligetil at navigere i. Vi følger Mette og hendes singleveninder undervejs i de mange oplevelser, datingjunglen byder på – forventninger, frustrationer, tårer, grin, frigiditet og varmblod – og ja, engang imellem er der også KNALD på!KNALD – på datingjunglen er en bog om håb og skuffelser, naivitet og nye erfaringer, (h)vin og veninder – og ikke mindst om mænd. Bogen er god underholdning for alle, kvinder som mænd, der vil lære lidt om online dating. Humoristisk og ikke uden en snert af bitterhed."

 • af Marianne & Unni Wenche Tandberg
  217,95 kr.

  "Jehovas Vidner fyldte hele Mariannes liv. Hendes mor var et meget aktivt medlem, og Marianne voksede op med den "sandhed", at Jehova og moderen kun kunne lide lydige børn.Da Marianne startede i skole, opdagede hun pludselig, at der fandtes en helt anden verden; et frit liv med højtider, fødselsdage, leg og fester. Hendes tilværelse blev nu meget vanskelig, for hun følte sig splittet mellem det, hun skulle og det, hun gerne ville. Som teenager blev det endnu sværere at styre dette komplicerede dobbeltliv. Hun var draget af spænding og erotik - samtidig opretholdte hun facaden som den gode og dygtige pige i menigheden.Da hun til sidst ikke længere kunne leve op til de forventninger og krav, hendes mor og menigheden stillede til hende, valgte hun at vende Jehovas Vidner ryggen - med store omkostninger til følge."

 • af Lars Elkjær
  200,95 kr.

  Efter kannibalsagen er Gabriel Hoffman og hans private efterforskningsfirma blevet et kendt navn. Da han bliver kontaktet af en intetanende kvinde, der er budbringer for en mystisk sag, får han mistanke om, at den vil være endnu mere dødbringende. Ganske rigtigt står det hurtigt klart, at flere liv, herunder et barns, er på spil. Sammen med sin bedste ven og kollega, Mikael Conradsen, og til sin kones store forfærdelse, bliver Gabriel suget dybt ind i en retfærdighedssøgende kvindes syge spil. Igen bliver Gabriel og Mikael tvunget til at ty til utraditionelle metoder for at løse deres opgave.SINDETS BEDRAG er efterfølgeren til Lars Elkjærs debutkrimi, KANNIBALENS SPOR, som blev nomineret til Mofibo Awards 2022 i kategorien Årets krimi.

 • af Kiley Dunbar
  200,95 kr.

  Jude Crawley burde svæve på en lyserød sky. Hun har lige bestået sin kandidatgrad i litteratur, så nu kan hun endelig vise sig offentligt med sin kæreste, filosofiprofessoren Mack. Men drømmen smuldrer, da hun ser Mack kysse en anden kvinde. Og hvad værre er: deres drøm om fjorten dages ferie, hvor de skal drive en lille boghandel i Clove Lore, en landsby ude ved kysten, kan ikke refunderes.Jude er ivrig efter at fordybe sig i litteratur og hele sit knuste hjerte, så hun blæser på det hele og kører til Devon. Men der opstår et problem: På grund af en misforståelse har den høje, tænksomme (men flotte) Elliot også reserveret de fjorten dages ferie i boghandlen. Jude og Elliot er tvunget til at skubbe deres uenigheder til side, så de kan drive boghandlen. Men det ser ud til, at Jude forelsker sig i andet end blot ord … indtil hun opdager, hvad det er, Elliot løber fra, og hvorfor han skjuler sig i Clove Lore.

 • - En mors svigt og en datters kamp for overlevelse
  af Dana Fowley
  200,95 kr.

  I årevis led Dana Fowley og hendes lillesøster under en af de største pædofiliringe i Storbritannien, der nogensinde er blevet afsløret. Da Dana var bare fem år gammel, lærte hun, at der ikke fandtes nogen, hun kunne stole på. Og deres mor gjorde intet for at beskytte dem. Først nu er Danas mareridt ved at få en ende, og hun kæmper for at få sine overgrebsmænd bag tremmer.I juni 2007 blev sandheden endelig afsløret. Dana var modig nok til at vidne mod sin egen mor. Kvinden, der havde udsat Dana og hendes søster for et liv fyldt med rædsler, blev idømt 12 års fængsel. Det var en af de mest traumatiske prøvelser, Dana nogensinde har gennemlevet, men en chokeret verden blev endelig tvunget til at åbne øjnene for, hvad der var sket med Dana. Dette er hendes historie om overlevelse.

 • - En sand historie om at overleve incest
  af Anna Carsall & Lena Morin Nilsén
  200,95 kr.

  Lena vokser op i en tilsynesladene tryg og velhavende familie i det maleriske landskab i Dalarna, Sverige. Men under overfladen styrer faderen familien med jernhånd. Fysisk vold afløses af psykisk mishandling og chikane. Lena er konstant bange for at nogen i familien skal blive dræbt. Da hun er ti år gammel, flygter hendes mor fra det voldelige hjem, og Lena bliver alene med sin far. I årene, der følger, eskalerer volden, og da Lena er fyldt 13, gør han det værste, en forælder kan gøre mod sit barn."Han kunne aldrig dræbe mig" er en gribende beretning om noget af det tabubelagte: hvordan det er at vokse op med en fars seksuelle vold, og hvad det gør ved dig som voksen. Men den handler også om håb. Hvordan man kan bryde fri, få den rette hjælp og endelig blive hel.

 • af Anna Carsall & Lena Morin Nilsén
  200,95 kr.

  Lena vokser op i en tilsynesladene tryg og velhavende familie i det maleriske landskab i Dalarna, Sverige. Men under overfladen styrer faderen familien med jernhånd. Fysisk vold afløses af psykisk mishandling og chikane. Lena er konstant bange for at nogen i familien skal blive dræbt. Da hun er ti år gammel, flygter hendes mor fra det voldelige hjem, og Lena bliver alene med sin far. I årene, der følger, eskalerer volden, og da Lena er fyldt 13, gør han det værste, en forælder kan gøre mod sit barn."Han kunne aldrig dræbe mig" er en gribende beretning om noget af det tabubelagte: hvordan det er at vokse op med en fars seksuelle vold, og hvad det gør ved dig som voksen. Men den handler også om håb. Hvordan man kan bryde fri, få den rette hjælp og endelig blive hel.

 • af Trine V. Ipsen
  200,95 kr.

  Det er oplagt at finde kærligheden på arbejdet, når man altid er de sidste to på kontoret - med mindre man er der, fordi man har vigtigere ting at opnå. Programmøren Leonora kæmper for at redde familiens store, snørklede og forfaldne hus på Bornholms sydkyst. Juristen Jonas holder fokus på forfremmelsen for ikke at tænke på den sorg, som hjemsøger ham. Men sommerens optimisme kan skubbe til livslange mål."Tjøs og tjærlighed" er andet, selvstændige bind i serien "Kyst til kys", en dansk romcom-serie om at udfordre sig selv med en rejse og finde kærligheden på vejen. For mange er en rejse til Bornholm ikke lige så banebrydende som til Skotland, Australien eller Bruxelles, men for Jonas er den lille sejltur over Øresund nok til at give ham lyst til at gemme sig.

 • af Lars Elkjær
  200,95 kr.

  I København har den tidligere rekrutteringsekspert Gabriel Hoffman en lille fin forretning med at finde forsvundne personer sammen med sin ven, den tidligere politimand Mikael Conradsen. Men pludselig udvikler en forsvindingssag sig dramatisk, og Gabriel og Mikael indleder en efterforskning på en seriemorder med smag for menneskekød. Efterhånden som jagten intensiveres, træffer Gabriel flere og flere kontroversielle valg i sin søgen efter den barbariske morder. Lars Elkjærs debutkrimi KANNIBALENS SPOR blev nomineret til Mofibo Awards 2022 i kategorien Årets krimi. I juni 2024 udkommer bind 2, SINDETS BEDRAG, i serien om Hoffman og Conradsen.

 • af Tina Modin
  200,95 kr.

  Et lig dukker op til overfladen i byen Kalundborg på Vestsjælland. Den pensionsivrige kommissær Summer og teamet på den lokale politistation får hjælp af den nye, fandenivoldske efterforsker Jack Storm, som han lige har ansat fra Station City, København. Efter blot nogle dage, hvor det første lig bliver fundet, dræbes en højt agtet politimand, og efterforskningen intensiveres. De finder hurtigt ud af, at han ikke var den, han udgav sig for at være. Mørke hemmeligheder, som skulle have været begravet sammen med liget, dukker op og tåler ikke dagens lys. Livet, som de kender det i teamet, bliver aldrig det samme igen.

 • af Linda Watson Brown & Della Wright
  200,95 kr.

  Da den kendte pædofil, Terry Price, kom ind i Della Wrights liv, var hun seks år. Han flyttede ind i hendes hjem og begyndte at groome og misbruge hende seksuelt de næste fem år. Selv synet af en lille pige, der mødte op til hans prøveløsladelses-møder, var ikke nok til at få myndighederne til at handle.Efter et helt liv med voldelige forhold og psykiske problemer, lykkedes det endelig Della at få sin krænker bag tremmer i 22 år – et helt årti efter hun havde opsøgt politiet.“Jeg var det uønskede barn, den lille pige, der var i vejen. Jeg svor, at jeg ville sørge for, at min krænker endte bag tremmer, og jeg ville kæmpe til sidste åndedræt mod den livstidsdom, han havde påført mig. Dette var min tid.” - Della Wright.

 • af Stephen Smith
  217,95 kr.

  Stephen Smith er drengen som aldrig eksisterede.Han blev født udenfor ægteskabet i begyndelsen af 1960´erne, og forældrene valgte at gemme ham for verden udenfor, ved at låse ham inde. Han blev sultet og slået. Steve brugte dagene i sin fantasiverden af monstre, hvilket hjalp ham med at fortrænge den fysiske smerte og psykologiske tortur, som hans far udsatte ham for. Steve levede uden dagslys i sit "kælderfængsel" i familiens hus, hvor han fik frataget hele sin barndom, skolegang og al menneskelig nærhed - indtil han blev teenager. Til sidst lykkedes det ham at komme væk, men kun for at havne som offer på to nye steder, som i England blev afsløret som de værste tilfælde af institutionel mishandel: Aston Hall og St. Williams Catholic School.Drengen i kælderen er ikke kun en modbydelig og sand historie om tortur og magtmisbrug, men fortæller også om, hvordan kampen for overlevelse og lykke overvinder alt og sejrer til sidst.

 • af Jesper Agermose Bæksted
  217,95 kr.

  I hjertet af Odense, på toppen af sin karriere, trækker den succesfulde forretningsmand Erling Knudsen pludselig en pistol for øjnene af cafeens måbende gæster, og skyder sig selv. Pressen går amok og politiet sender straks deres nystartede gruppe til Fyn, Politiets Mobile Eliteenhed. Under overfladen gemmer Knudsens familie på løgne, fortielser og hæslige hemmeligheder. Politiets Mobile Eliteenhed skal arbejde hurtigt, for flere personers liv kan pludselig være i fare. Dem han efterlod er en krimi og første bind i serien om Politiets Mobile Eliteenhed. Nanna Vestergaard, Andreas Dahm og Henrik Hertz Davidsen er den nye gruppe, foran dem venter en stor og uhyggelig opgave.

 • af Barbara O'Hare
  217,95 kr.

  En sand histroie om, hvordan Barbara som barn overlevede hemmelige eksperimenter på det psykiatriske hospital Aston Hall. I stedet for redningen fra hendes vanskelige hjemmesituation, blev det begyndelsen på et nyt helvede.Barbara blev udsat for ufattelige fysiske og psykiske overgreb og ufrivillige medicinske eksperimenter. Hospitalets direktør og overlæge, Dr. Kenneth Milner, udnyttede Barbara og mange andre børn seksuelt og udsatte dem for regelmæssig tortur, der ville påvirke dem resten af ​​deres liv.

 • af Barbara O'Hare
  217,95 kr.

  En sand histroie om, hvordan Barbara som barn overlevede hemmelige eksperimenter på det psykiatriske hospital Aston Hall. I stedet for redningen fra hendes vanskelige hjemmesituation, blev det begyndelsen på et nyt helvede.Barbara blev udsat for ufattelige fysiske og psykiske overgreb og ufrivillige medicinske eksperimenter. Hospitalets direktør og overlæge, Dr. Kenneth Milner, udnyttede Barbara og mange andre børn seksuelt og udsatte dem for regelmæssig tortur, der ville påvirke dem resten af ​​deres liv.

 • af Ronny Reffelt
  217,95 kr.

  Kriminalassistent Charlotte Bergs engelske veninde fra gymnasietiden bliver myrdet foran Charlottes bopæl. Hvorfor befandt veninden sig foran netop dér i netop dét øjeblik? Og hvorfor blev hun myrdet? De spørgsmål optager Charlotte, og i samarbejde med inspektør Carol Burns fra det engelske politi og kriminalassistent Jens Agerfelt efterforsker hun sagen, og flere lig og spørgsmål dukker op. Hvidt raseri er bind to i krimiserien om Charlotte Berg, en selvstændig fortsættelse af Tavshedens Pris.

 • af Michelle Knight
  217,95 kr.

  I næsten elleve år befandt Michelle Knight sig i Ariel Castros verden. Som den første af tre kvinder, blev Michelle bortført og lokket ind i Castros hus i Cleveland, Ohio, i august 2002. På det tidspunkt var hun 21 år.I april 2003 bortførte Castro sit andet offer, den knap 17-årige Amanda Berry, og et år senere blev 14-årige Gina DeJesus også kidnappet. Ni år senere lykkedes det de tre kvinder at komme væk.Fortællingen om de 3.911 dage Michelle var låst inde i Ariel Castros hus er en skræmmende beretning, men skildringen af hendes liv før kidnapningen er også mildest talt gribende. Hendes barndom var langt fra idyllisk. Og om den mishandling hun blev udsat for af Ariel Castro har hun sagt: "Man kan ikke ødelægge det, der allerede er ødelagt - kun gøre det stærkere!"

 • af Anna Johansson
  217,95 kr.

  Emelie har være usædvanligt heldig: Lejligheden i Stockholm er en drøm, arbejdet som brevkasseredaktør ved avisen er som skræddersyet til hende, og kæresten er perfekt. Juleaften skal de giftes! Det er på en måde for godt til at være sandt. Emelies storesøster, Lotta, er blevet boende hjemme i den smålandske flække Vinterby med fire børn, en distræt sennepsfabrikant som ægtemand og tolv bunker tøj i vaskekælderen. Lotta er verdens lykkeligste kvinde, der vil holde en jul efter alle kunstens regler. Men hvorfor føles det, som om hele hendes tilværelse er ved at smuldre mellem hænderne på hende? Lillesøster Stina, festaben fra Tenerife , er blevet træt af nattelivet, de flygtige affærer og det ansvarsløse liv, så nu vil hun have et fast punkt i tilværelsen – hjemme i Sverige. I år bliver december måned imidlertid ikke, som søstrene havde forestillet sig. Da kærlighedsboblerne brister, gamle hemmeligheder dukker op til overfladen, og livet får en ny mening, så bliver julen i Vinterby pludselig i endnu højere grad fuld af overraskelser.

 • af Thomas Helle
  217,95 kr.

  Michael Frost slikker sine sår i Colombia, hvor han har rodet sig ud et tvivlsomt arbejde, der sender ham på kollisionskurs med myndighederne. Det lykkedes Frost at slippe hjem til Danmark, men han er kun lige landet, da en kryptisk besked fra en gammel soldaterkammerat kaldet KS, får hans alarmklokker til at ringe.Fatale forbindelser er anden del i serien om Michael Frost. Første del er Blodige brikker.

 • af Gustav Østeraa
  217,95 kr.

  Magnus lever i en foruroligende verden, hvor tomme ord kan dræbe. En verden hvor folk hænger hinanden ud på sociale medier og bedømmer hinanden på en app. De mest upopulære bliver straffet af folkedomstolen, og der er ingen krav om beviser. Det er den 5. statsmagt, som styrer slagets gang i Danmark, og Magnus prøver ihærdigt at holde lav profil, så han ikke ender som sin far, der blev dømt til døden.På en skæbnesvanger dag går det alligevel galt efter en uheldig hændelse på Magnus' gymnasium. Hans bedste veninde Astrid gør sit bedste for at muntre ham op, men det forhindrer ikke folkets hammer i at falde. Normalt ville Magnus modtage sin straf, men i stedet udtages han til TV-programmet Damokles' Engle, hvor han får mulighed for at vinde syndsforladelse og få sit liv tilbage kvit og frit. Hvis det skal lykkes, skal han være den mest vellidte af de seksten deltagere i seernes øjne, men det bliver ikke nemt i et program fyldt med udfordringer, der er skabt til at sætte hans moral og samvittighed på prøve. Straffen venter på den anden side, hvis han fejler.

 • af Anne-Mette Riis Rasmussen
  217,95 kr.

  Jens Hallgren, jurist midt i halvtredserne, arbejder i Styrelsen for Sundhed og Arbejde hvor han behandler klagesager fra borgere der er kommet i klemme i systemet. Men hvor længe endnu? Computere med kunstig intelligens er i fuld gang med at overtage en stor del af sagsbehandlingen. Han er gift med Ninna, men ægteskabet er heller ikke hvad det har været. Forfatteren Paula Lerche tjener ingen penge og er af nød flyttet ind i nogle særlige boligblokke hvor borgere på basisydelse kan få tildelt et værelse i en delelejlighed med fælles køkken og bad. Her lærer hun nogle nye mennesker at kende og bliver gradvist og modstræbende involveret i et ulmende oprør. Den unge tømrer Jakob Faurby er kommet alvorligt til skade ved en arbejdsulykke. Han har fået tilkendt et aktivjob på en kommunal sengearbejdsplads. Arbejdet består i overvågning. Frie borgere er en fremtidsrealistisk roman der foregår i et teknokratisk overvågningssamfund hvor digitaliseringen er altomfattende, og hvor algoritmer træffer beslutninger om borgernes skæbne.

 • af Michael Folkmann-Schjerbeck
  217,95 kr.

  De tre venner, Robert, Marc og Rikke, er vokset op i skyggen af svigt, misbrug og vold. Da en af dem bliver fundet brutalt myrdet, efterlades de andre i en verden af kaos og hævn. Historien forvandler sig til en desperat jagt efter den skyldige, og vejen mod sandheden viser sig at være fyldt med farlige hemmeligheder og fortidens stemmer. Men alt er ikke umiddelbart, hvad det ser ud til at være, og deres moralske grænser skubbes længere og længere, imens deres indre dæmoner truer med at udslette den virkelighed, de har tilbage.

 • af Jørn Solgaard
  217,95 kr.

  I Vejle og omegn begynder der pludselig at ske mord. Kommissær Carsten Madsen og hans assistent, Mette Linde, har tilsyneladende mødt en morder, der rydder op i det kriminelle miljø uden at efterlade spor af nogen art. Eneste kendetegn er metoden – ofrene bliver alle skudt i venstre øje – og ved alle drab synes der at være en drone involveret. Ved flittig brug af medierne er morderen nu også ved at vinde befolkningens opbakning, hvilket også gør opklaringen vanskeligere. Da Carstens familie bliver truet, kommer der hjælp fra en uventet kant, noget der ændrer hans liv for altid.

 • - En sand historie
  af Lena Bivner & Åsa Ahlund
  217,95 kr.

  Da læreren Åsa møder Anders, er hun i begyndelsen slet ikke interesseret. Han er ikke hendes type og har både kone og børn. Men Anders vækker noget i hende, han er omsorgsfuld og får hende til at føle sig set. Dagligt sender han hende beskeder fulde af kærlighed og pludselig er hun forelsket.De indleder et passioneret forhold, der også føles som et dybt venskab, men Åsa fornemmer, at der er noget, der ikke hænger sammen. De mere og mere usandsynlige løgne tvinger hende til sidst til at sætte spørgsmålstegn ved hans løfte om, at lige om lidt er det bare de to. Det begynder at gå op for hende, at han lever et dobbeltliv.Det her er Åsas fortælling om kærlighed, løgne og svigt i toppen af svensk industri. Anders hedder selvfølgelig noget helt andet.

 • - Min barndom som Jehovas Vidne
  af Sophie Jones
  217,95 kr.

  Hvad skal man stille op, når hele ens liv er forudbestemt? Når man forventes at være en person, man ikke er?Hele mit liv har jeg spillet komedie. Jeg har virkeligt forsøgt at være den perfekte kristne. Jeg fejrede ikke fødselsdage eller jul, men gik i stedet fra dør til dør og prædikede verdens undergang. Hele mit liv var centreret om min tro. Jeg ville have lagt mig til at dø i Guds navn. Alle de mange år med psykisk vold, manipulation og min egen mor, som for enhver pris forsøgte at beskytte mig mod Djævlen og hans dæmoner, drev mig næsten til at begå selvmord. Da jeg blev nødt til at udstøde min elskede far, begyndte jeg at leve et dobbeltliv. Jeg vågnede langsomt op og indså, at jeg var nødt til at tage min skæbne i egne hænder, og at jeg alene måtte kæmpe for min frihed.

 • - En sand historie
  af Jacqueline Kanhov
  217,95 kr.

  Set udefra ligner det den perfekte familie, men bag facaden gemmer sig noget helt andet. Jacqueline er den yngste i en søskendeflok på fem, og fødes ind i et kaos af mishandling og misbrug.Her følger vi hendes beretning om en opvækst, der mest af alt minder om en krigszone. En opvækst der svinger mellem håb og fortvivlelse, og hvordan hun som teenager giver op og taber livsmodet.

 • af Anne-Britt Harsem
  217,95 kr.

  Den 11. januar 2011 påbegyndtes retssagen om en af de værste sager om overgreb i Norges nyere historie – den såkaldte Alvdalsfallet. Den afslørede en pædofiliring i Østerdalen, der er en kommune med omkring 50.000 indbyggere, og sagen rystede hele Norge.Et samboende par, deres naboer og en pensioneret lærer blev anklaget for at have forgrebet sig på fire børn, hvor nogle af dem var deres egne. En mor og hendes daværende mand blev dømt for de værste af overgrebene.Men det hele begynder ikke her. Det hele startede flere år tidligere, da den hovedmistænkte kvinde boede et andet sted i Norge.En mors svigt – er der sande historie om en rædsom forbrydelse og beretningen om, hvad der egentlig skete. Det hele er fortalt af den ene kvindes ældste datter – et af pædofiliringens ofre.

 • af Rachel Jeffs
  200,95 - 217,95 kr.

  Rachel Jeffs blev født ind i Den Fundamentalistiske Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige og opdraget i en strengt patriarkalsk kultur, der var defineret af underordnede medhustruer og mænd, som de skulle adlyde. Ingen i denne radikaliserede, afsporede gren af mormonkirken var mere magtfuld og frygtindgydende end dens leder, Warren Jeffs – Rachels far.Uden for den traditionelle mormonkirke og i strid med amerikansk lovgivning arrangerede Jeffs ægteskaber mellem mindreårige piger og midaldrende og ældre mandlige medlemmer af hans menighed. I 2006 blev han internationalt berygtet, da han endte på FBI’s liste over de ti mest eftersøgte forbrydere. Skønt han afsoner en livstidsdom for sexforbrydelser mod børn, fastholder han sit jerngreb om kirken, og hans påbud til sine følgere bliver stadig mere restriktive og besynderlige.I Min far sektlederen - En sand historie løfter Rachel sløret for dette tillukkede samfund og giver et rystende indblik i sit liv med Warren Jeffs og årene med psykisk og følelsesmæssigt misbrug. Efter at være seksuelt misbrugt blev hun tvunget ind i et arrangeret, polygamt ægteskab, blev spærret inde på hemmelige skjulesteder som straf for angivelige forseelser og tvunget til at være adskilt fra sine børn i lange perioder. Rachel, der var Jeffs første af flere døtre med hans anden af mere end halvtreds hustruer, fandt mod til at forlade kirken i 2015. Men Min far sektlederen - En sand historie er ikke kun hendes historie; Rachels oplevelser kaster lys på de af hendes familiemedlemmer og de utallige andre, der stadig er fanget i den mærkelige verden, hun forlod. ”

 • af Ulrik Lauritzen
  200,95 kr.

  En fiskekutter går på grund på en lille dansk ø. På dækket ligger to unge dræbt af knivstik. Den ene er Saya Shariq, datter af en kontroversiel politiker, den anden Emil Andresen, søn af en lokal fisker.Drabsefterforsker Jacob Moritz arbejder under pres fra offentligheden, mens ukendte gerningsmænd truer ham og familien. Jacobs kone og datter må forlade landet. På gerningsstedet vækker et vidne øjeblikkeligt Jacobs mistanke, og jagten på at afsløre mandens fortid fører til fundet af grufulde hemmeligheder og sandheden om, hvorfor han forlod sit gamle liv.Vidnet Schillinger lever isoleret bag mur og pigtråd dybt inde i en af øens plantager. Da det viser sig, at en kvinde meldte sin mand savnet i slutningen af 1980’erne, leder Jacob efter en forbindelse til Schillinger og indser, at fortidens og nutidens synder hænger sammen – men ikke som han tror.Snart står Jacob over for flere brutale drab, der ryster øboerne og får hadet til at blusse op i det lille samfund. Alt tyder på, at de, som kendte den virkelige Saya Shariq, bliver dræbt én efter én.

 • af Lydia Gouardo
  200,95 kr.

  Lydia Gouardos smertehelvede begyndte, da hun var ni år gammel. Hun var fange i sin fars hus. Til tider voldtog faren hende flere gange dagligt, og hendes stedmor gjorde intet for at hjælpe hende. Hun blev ofte låst inde på loftet i flere dage ad gangen. Indimellem, når hun var blevet gennembanket, ville hun prøve at stikke af, men politiet bragte hende altid hjem indenfor kort tid. Ingen greb ind: Ikke naboerne, ikke politiet, end ikke lægerne på det hospital, hvor Lydia fødte sine seks børn – heller ikke selvom hendes far pralede over for lægerne med, at det var hans børn. Lydia var så hjernevasket, at det først var efter hendes fars død i 1999, at hun forstod, at det, hun havde været udsat for, ikke var normalt. Hun lagde sag an mod sin stedmor, som i 2006 endte med at få en dom på fire års fængsel.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.