Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af North Audio Publishing

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lea Hvidt Kessler
  197,95 kr.

  DEN 59-ÅRIGE ALICE har levet et hæsblæsende liv på godt og ondt som international topmodel. Trods sin alder er hun langtfra falleret i gamet om prestige, bekendtskaber og saftige onenightstands – mændene står stadig i kø for at tilbede hende, og hun elsker opmærksomheden.Sammen med sine to bedste venner rejser hun til Dubai, hvor hun er inviteret tilbage på podiet efter mere end tyve år. Her møder hun den unge Jack, som både tiltrækker og forvirrer hende. Men turen er ikke problemfri: Alice har holdt på en hemmelighed, og hun har svigtet sin søn, Kasper. Og denne gang kan hun ikke charmere sig ud af balladen.Hvem fanden er Alice? er en charmerende roman om kærlighed, rampelys og sexede engangsaff ærer. Om at leve et liv i overhalingsbanen på sine egne præmisser. Men også om at opdage, at man har taget fl ugten fra alt det, der kan være både svært og nært i livet.

 • af Elisa Lykke m.fl.
  172,95 kr.

  I 2021 har Elisa Lykke og en række kendte danskere udgivet de tre erotiske novellesamlinger Kvindefantasier I, Kvindefantasier II og Mandefantasier (udk. oktober 2021). De fås nu for første gang på tryk i denne smukt og smagfuldt illustrerede samling, krydret med citater fra den erotiske verdenslitteratur.Interessen for Elisa Lykkes samlinger af kendte mænd og kvinders fantasier har været overvældende stor, og derfor samler forlaget nu novellerne, som ellers kun har været tilgængelige via lyd- og e-bog, i trykt form. Om projektet siger Elisa selv:”Mænd har jo i årtier haft monopol på den der meget eksplicitte liderlighed, og hele idéen bag novellerne har været at sætte lys på også kvinders seksualitet og vise, at vi er lige så frådende, liderlige og saftige som mænd,” og fortsætter: ”Jeg troede egentlig ikke, at vi var så bornerte, men i alle de henvendelser, jeg har fået, kan jeg mærke, at vi stadigvæk har utrolig meget, vi skal arbejde med," siger Elisa Lykke og fortæller, hvordan mange både mænd og kvinder har henvendt sig til hende med stor taknemmelighed, fordi de har oplevet endelig at få sat ord på deres fantasier og tanker.Udgivelsen er tænkt som gavebog og er smukt prydet med en rig billedside og citater fra poesien og litteraturen om længsel, kærlighed og sex.

 • af Caroline Bernard
  122,95 kr.

  EN DER SPIEGEL-BESTSELLERMexico, 1925. Efter en voldsom ulykke må den unge Frida Kahlo opgive sin drøm om at blive læge. Da hun forelsker sig i malergeniet Diego Rivera, dykker hun i stedet ned i kunstens verden. Men deres forbindelse koster hende også dyrt, og Frida må kæmpe for at opnå anerkendelse. Livet giver hende voldsomme ar på både krop og sjæl, og Frida må sande, at lykken kun er til låns. Men ikonet Frida Kahlo står for evigt.Frida Kahlo og livets farver er en storslået fortælling i serien STÆRKE KVINDERS SKÆBNER, der kaster lys over historiens mest ukuelige kvinder, deres revolutionerende kærlighedsliv og de skæbner, der ikke bare formede dem, men også forandrede historien.

 • af Taylor Jenkins Reid
  247,95 kr.

  Evelyn Hugos syv ægtemænd er en fascinerende roman skrevet af den talentfulde forfatter, Taylor Jenkins Reid. Udgivet i 2022 af North Audio Publishing, er denne bog en fantastisk tilføjelse til din samling. Bogen falder ind under genren af moderne litteratur og formår at holde læseren engageret med sin dygtige fortælling og veludviklede karakterer. Evelyn Hugos syv ægtemænd tager dig med på en uforglemmelig rejse gennem Evelyns liv og hendes syv ægteskaber. Denne bog er et mesterværk af Taylor Jenkins Reid og er et must-read for enhver bogelsker. Udgivet af North Audio Publishing, er denne bog sikker på at efterlade et varigt indtryk på sine læsere.

 • af THREE LIPINSKA SPÓLKA Z OGRANICZONA
  137,95 kr.

  „Jeg tror, du er klar.“ De ord fik det til at risle ned ad ryggen på mig. Laura Biels sicilianske eventyr forandres uigenkaldeligt, da hun efterlader sin kæreste på hotelværelset efter et heftigt skænderi. Kun for at falde direkte i kløerne på Don Massimo Torricelli: En attraktiv, ung mafioso, der er vant til at få, hvad han vil have. Og det, han vil have, er Laura. Massimo beslutter, at Laura skal være en ufrivillig gæst i hans luksuriøse villa. Hvis hun, mod hans forventning, ikke forelsker sig i ham, vil han sætte hende fri. Men selvsikre Laura lader sig ikke kue så let, selvom det er svært ikke at give sig hen til den uimodståelige italiener.

 • af Katrine Wessel
  147,95 kr.

  En æra nærmer sig sin afslutning i den storslåede finale til Katrine Wessels elskede Winther-serie. I toget mod Trondhjem sidder Emma Moen, der netop er vendt hjem fra Amerika, og drømmer om at finde et sted at høre til. Undervejs indleder hun en samtale med en charmerende ungkarl og en frimodig kunstmaler, som begge har tætte bånd til den berømte Wintherfamilie. Deres veje krydses på ny, da de ankommer til Trondhjem for at overvære kroningen af det nye kongepar. Byen emmer af glæde og festivitas, og mens nationen hylder sin arv, vikles Fredriks og Emmas skæbner sammen igen. Kan kærligheden denne gang overvinde traditionerne? Størst af alt er ellevte og sidste bind i fortællingen om WINTHER DYNASTIETS drømme, ambitioner og håb på tærsklen til 1900- tallet og ind i det spirende nye århundrede, hvor den gamle og den nye verden mødes midt på de bonede gulve.

 • af Katrine Wessel
  122,95 kr.

  Fredrik Winther & Emma Moen er begge flyttet til Kristiania. Emma i et forsøg på at undslippe sin fortid, og Fredrik med et ønske om at flygte fra det tunge ansvar som arving til Wintherdynastiet. Begge forsøger at skabe sig et nyt og bedre liv, men da deres veje krydses, blusser kærligheden frem på ny.Emmas bog er niende bog i fortællingen om WINTHERDYNASTIETS drømme, ambitioner og håb på tærsklen til 1900-tallet og ind i det spirende nye århundrede, hvor den gamle og den nye verden mødes midt på de bonede gulve. Snakken går på trapperne, og gryderne syder i køkkenet, mens familiens kvinder drømmer om fremtiden, nogle i velkendte, trygge rammer, andre uden fortidens snævre bånd.

 • af Rebecca Serle
  122,95 - 167,95 kr.

 • af Katrine Wessel
  122,95 kr.

  Trondhjem, 1903. Babette og Christian Winther er vendt tilbage til deres hjemstavn i håbet om at skabe sig et nyt liv. Men fortiden kaster lange skygger over deres nye tilværelse.Tabet af sønnen ligger som en kløft mellem ægtefællerne, og Christian har fortsat en stærk modvilje mod sin far. Er der håb for forsoning i familien Winther, eller er sårene for dybe til at hele?Vejen vi må gå er tiende bog i fortællingen om WINTHERDYNASTIETS drømme, ambitioner og håb på tærsklen til 1900-tallet og ind i det spirende nye århundrede, hvor den gamle og den nye verden mødes midt på de bonede gulve. Snakken går på trapperne, og gryderne syder i køkkenet, mens familiens kvinder drømmer om fremtiden, nogle i velkendte, trygge rammer, andre uden fortidens snævre bånd.

 • af Taylor Jenkins Reid
  212,95 kr.

  Daisy Jones & The Six er et stærkt portræt af en tid, der fandtes engang, et band, der aldrig gjorde, og en kvinde, der tør insistere på sit talent, sin lykke og ikke mindst sig selv.Daisy vokser op i L.A. i slutningen af tresserne. Hun er fascineret af sex og stoffer, men det er rock'n'roll, hun for alvor har tabt sit hjerte til, og endelig begynder hendes stemme at nå de rette ører.Med den plagede forsanger Billy Dunne i spidsen står bandet The Six også på tærsklen til det store gennembrud, men det øgede pres tærer hårdt på Billy, der nemt fortaber sig i musikbranchens mørke sider.Da Daisy og Billys enestående talenter forenes bliver resultatet en eksplosiv succes – den slags, der øjeblikkeligt danner legender.Daisy Jones & The Six befolkes af et farverigt persongalleri, der hver især beretter om bandets vej til berømmelsens tinder.

 • af Robyn Carr
  137,95 kr.

  Den før så sorgløse underkorporal i marinen Rick Sudder vender desillusioneret hjem fra tjeneste i Irak. I Virgin River venter Liz, som aldrig har opgivet ham – men er hendes loyalitet og kærlighed nok til at hele hans krop og sjæl?Samtidig testes den idylliske bjerglandsbys ellers så berømte gæstfrihed, da Dan Brady dukker op. Kan han lægge sit blakkede ry bag sig i armene på Cheryl, der har sine egne dæmoner at bekæmpe?For en elsket søn hjemvendt fra krigen og en outsider på udkig efter et nyt liv, bliver Virgin River muligheden for at slutte fred med fortiden – og genfinde drømme, de troede var tabt for evigt.VIRGIN RIVER – Lys hinsides bjergene er syvende bind i Robyn Carrs romanserie bag Netflix’ kæmpehit, hvor kærlighed, familiedramaer og hjertevarme venskaber udspiller sig i den naturskønne californiske bjerglandsby.

 • af Katrine Wessel
  122,95 kr.

  Kristiania, 1885. Julenat efterlades et barn i en kurv på trappen til familien Sommers hus. Et lille barn, som vil være til stor glæde – men også stor fortvivlelse – for familien. På Christiania Theater modtager Harald Bech et manuskript, der vækker stor begejstring, mens forholdet mellem Oda og italieneren Vittore Rossi udvikler sig og bliver dybere end nogensinde før. Hemmeligheder og løgne er ottende bog i Katrine Wessels debutserie om 1880’ernes teaterverden og bohemernes Kristiania, hvor moral og traditioner udforskes og udfordres og drømme kan blive til virkelighed. Det er en fortælling om unge mennesker på tærsklen til voksenlivet, som alle må brolægge sin egen skæbne, hvis de skal klare sig i en foranderlig verden.

 • af Katrine Wessel
  122,95 kr.

  KRISTIANIA, 1885. Oda føler sig forrådt og sønderknust, efter Erik er rejst til Amerika uden at sige farvel. Ingen forstår hendes hjertekvaler, på nær italieneren Vittore Rossi, som nærmest kan læse hendes tanker. Ude på Bygdø træffer Georg et drastisk valg: Han bestemmer sig for at erklære sin kærlighed til Fanny Rosenvinge, selvom hun er lovet væk til en anden.Uden dig er femte bog i Katrine Wessels debutserie om 1880’ernes teaterverden og bohemernes Kristiania, hvor moral og traditioner udforskes og udfordres, og drømme kan blive til virkelighed. Det er en fortælling om unge mennesker på tærsklen til voksenlivet, som alle må brolægge deres egen skæbne, hvis de skal klare sig i en foranderlig verden.

 • af Katrine Wessel
  137,95 kr.

  Kristiania, 1885. Julen har med sin dyne af sne lagt sig over hovedstaden, og der bages og pyntes op på Josefinesgade. Men det eneste, tjenestepigen Hanna kan tænke på, er at finde højgravide Elin, som er forsvundet som dug for solen. Syersken Oda er stadig ved at komme sig efter fundet af et lig ved byens kaj. Men forfærdelsen begynder først for alvor, da hun opdager, hvem den døde person i vandet er, og hvilke følger det vil få. Kan julefreden mon nogensinde nå at sænke sig over Josefinesgade? Jul i byen er syvende bog i Katrine Wessels debutserie om 1880’ernes teaterverden og bohemernes Kristiania, hvor moral og traditioner udforskes og udfordres og drømme kan blive til virkelighed. Det er en fortælling om unge mennesker på tærsklen til voksenlivet, som alle må brolægge sin egen skæbne, hvis de skal klare sig i en foranderlig verden.

 • af Katrine Wessel
  122,95 kr.

  Kristiania, 1885. Syersken Oda Madsen har fået et tilbud, som hun ikke kan afslå: En modebevidst dame fra et af Oslos mere mondæne kvarterer ønsker en kjole fra Odas hånd. Det bliver en kjole, som vil gøre hendes navn kendt vidt og bredt.Drømmeren George Sommer har fået fast arbejde på Grams fabrikker, hvor han får et indblik i fabriksarbejdernes slidsomme hverdag. Men da fru Sommers kusine ankommer til byen, vendes der op og ned på alting.Stolthed og bedrag er sjette bog i Katrine Wessels debutserie om 1880’ernes teaterverden og bohemernes Kristiania, hvor moral og traditioner udforskes og udfordres og drømme kan blive til virkelighed. Det er en fortælling om unge mennesker på tærsklen til voksenlivet, som alle må brolægge sin egen skæbne, hvis de skal klare sig i en foranderlig verden.

 • af Tessa Bailey
  137,95 kr.

  EN NEW YORK TIMES-BESTSELLERDa for meget champagne og en fashionabelt løssluppen fest sender L.A.’s It Girl Piper Bellinger i spjældet, bliver hun og søsteren Hannah sendt i eksil i en forblæst fiskerby ved Beringshavets skummende kyst.Piper når dårligt at ankomme til Westport, før hun krydser klinger med den sammenbidte kaptajn Brendan Taggart, der ikke har meget til overs for glitter og glamour. Men efterhånden som Piper slår rødder i det lille lokalsamfund, bliver det tydeligt, at det slår gnister mellem den gnavne fisker og livlige storbypige.Piper er fast besluttet på ikke at lade sig distrahere, og da slet ikke af en mand, der sejler ud på oprørt hav flere uger ad gangen. L.A. og hendes gamle liv kalder på hende, men hvad nu hvis hun alligevel har tabt sit hjerte til Brendan og denne fiskerby fyldt med hjertevarme personligheder?

 • af Blanka Lipinska
  122,95 kr.

  Udefra ligner Laura Biels nye sicilianske liv et rent eventyr: Hendes grandiose bryllup med en velhavende, hengiven og yderst tiltrækkende ægtemand, Massimo Torricelli, står for døren. Desuden venter hun barn og lever en luksustilværelse omringet af tjenere, eksklusive biler og strandkantspalæer. Men virkeligheden er, at Laura gifter sig ind i en mafiosofamilie, hvor hun er omgivet af brutale håndlangere, og hun må indse, at et ægteskab med Italiens farligste mand ikke vil blive nogen dans på roser.

 • af Katrine Wessel
  137,95 kr.

  Kristiania, 1887. Dagen oprinder for Lucies øjenoperation, men alt går desværre ikke som forventet. Lucie har ikke lukket et øje natten før, og hendes øjne brænder så meget, at de knap kan åbnes.Hanna og Kristian glæder sig til at flytte hjem til Asker, men det er følelsesladet at sige farvel til alle på Josefinesgade.Lad hjertet bestemme er attende bog i Katrine Wessels debutserie om 1880’ernes teaterverden og bohemernes Kristiania, hvor moral og traditioner udforskes og udfordres, og drømme kan blive til virkelighed. Det er en fortælling om unge mennesker på tærsklen til voksenlivet, som hver må brolægge sin egen skæbne, hvis de skal klare sig i en foranderlig verden.

 • af Katrine Wessel
  137,95 kr.

  Kristiania, 1886. Da Lucie sendes til øjenlægen, frygter hun, at hendes spinkle håb om et forbedret syn vil briste. Samtidigt forarges Oda over, hvordan Lucie har formået at holde det skrantende syn hemmeligt så længe. Hanna rejser hjem til Asker med Kristian og Henriette, hvilket skal vise sig at blive en tur, der får stor betydning. Hjemrejsen er sekstende bog i Katrine Wessels debutserie om 1880’ernes teaterverden og bohemernes Kristiania, hvor moral og traditioner udforskes og udfordres og drømme kan blive til virkelighed. Det er en fortælling om unge mennesker på tærsklen til voksenlivet, som hver må brolægge sin egen skæbne, hvis de skal klare sig i en foranderlig verden.

 • af Katrine Wessel
  137,95 kr.

  Kristiania, 1887. En uventet gæst dukker op på teateret og skaber problemer for Fanny og Georg. Da gæsten træder ind, står Fanny klar med sin replik, men ingen lyd kommer ud. Hun stirrer ud i salen, som havde hun set et spøgelse. Samtidigt kæmper Oda med sine følelser, og det bliver ikke nemmere, da Mathias overrasker hende med en helt særlig gave. Forårstegn er syttende bog i Katrine Wessels debutserie om 1880’ernes teaterverden og bohemernes Kristiania, hvor moral og traditioner udforskes og udfordres og drømme kan blive til virkelighed. Det er en fortælling om unge mennesker på tærsklen til voksenlivet, som hver må brolægge sin egen skæbne, hvis de skal klare sig i en foranderlig verden.

 • af Elena Armas
  163,95 kr.

  AF NYT-BESTSELLERFORFATTEREN BAG DEN SPANSKE KÆRLIGHEDSAFFÆRE OG DET AMERIKANSKE DATINGEKSPERIMENTAdalyn Reyes er kontrolfreak, workaholic og kommunikationschef for faderens storklub, Miami Flames FC, men da hun bliver genstand for en PR-skandale af virale proportioner, sendes hun i eksil i en afsidesliggende flække.Hun har storslåede planer om at redde sin professionelle ære ved at genrejse det lokale fodboldhold, Green Warriors, men de smuldrer lynhurtigt, da det viser sig, at spillernes udfoldelser på banen lader noget tilbage at ønske.Af uvisse årsager er Cameron Caldani — vidundermålmand og international sportsstjerne — også i byen, og det virker oplagt, at han kunne hjælpe Adalyn med at få sat skik på hendes Warriors. Men måske vil det være bedre for hendes sjælefred, hvis hun holder sig på afstand af den sexede fodboldgud?Kærlighed på udebane er en charmerende, moderne kærlighedshistorie om en lille landsby med store personligheder, et fodboldikon med stålhårde ben og et smørblødt hjerte — og om at være på udebane, men ende med at opdage, at det er der, man hører allermest hjemme.

 • af Sarah Lark
  137,95 kr.

  INTERNATIONAL BESTSELLEREngland, 1852. Guvernanten Helen Davenport har varetaget husholdningen hos en af Londons mondæne familier det meste af sit liv. Da hun ser en annonce i avisen, som søger unge kvinder til giftermål med hæderlige ungkarle i New Zealand, beslutter hun at bryde op og forlade alt, hvad hun har kært.I Wales er den smukke Gwyneira Silkham ved at være godt træt af high society-livets kedsommelige rutiner. Men da en mystisk newzealandsk fårebaron trumfer hendes far i blackjack, bliver hendes hånd i ægteskab pludselig en del af den samlede gevinst. De to kvinder mødes på det skib, der skal føre dem til Christchurch på den anden side af kloden. Gwyn rejser på første klasse, Helen på tredje, men deres skæbner skal vise sig at blive bundet uløseligt sammen i deres nye, fælles hjemland – det, der af generationer er blevet kaldt ‘De lange, hvide skyers land’.De lange, hvide skyers land – del 1 er første bind i Sarah Larks storslåede New Zealand-saga.

 • af Katrine Wessel
  147,95 kr.

  Søstrene Hedvig og Hanne er rejst til København på juleferie, en kombineret forretnings- og fornøjelsesrejse. Den succesfulde psykolog Hedvig skal besøge sit danske forlag og modtage en pris for sin bestsellerroman om moderne parforhold. Men hun fortryder næsten rejsen, allerede inden afgangen fra Oslo, eftersom hendes eget parforhold befinder sig midt i en krise. Desuden kan hun ikke fordrage sin forkælede, bohemeagtige lillesøster.Men turen skal vise sig at vende op og ned på det meste. For midt i de julepyntede gader får Hedvig et sammenbrud kort før prisoverrækkelsen, og det er nu op til Jesper Skovgaard – Hedvigs flotte, unge redaktør – og Hanne at finde en løsning.Jul i Nyhavn er en charmerende juleroman fuld af forviklinger, romantik, nøddeknækkere og snedækkede gågader

 • af Katrine Wessel
  122,95 - 147,95 kr.

  Kristiania, 1885. Sommeren er lige om hjørnet, og Frøken Lied skal giftes, men hun er ikke meget for at overlade sin kjolesalon i fremmede hænder.Samtidig bliver syersken Oda inviteret til en helt særlig kunstudstilling, og familien Sommer får sig en stor overraskelse, da uønskede gæster pludselig aflægger visit.Hvo intet vover er tiende bog i Katrine Wessels debutserie om 1880’ernes teaterverden og bohemernes Kristiania, hvor moral og traditioner udforskes og udfordres og drømme kan blive til virkelighed. Det er en fortælling om unge mennesker på tærsklen til voksenlivet, som alle må brolægge sin egen skæbne, hvis de skal klare sig i en foranderlig verden.

 • af Robyn Carr
  137,95 kr.

  Når sneen daler og dækker skovens tårnhøje graner, er Virgin River det perfekte sted at tilbringe højtiden. Det lille samfund samles år efter år for at pynte og tænde et gigantisk træ, synge julesange og drikke varm chokolade – og denne gang er begivenheder under opsejling, som vil bringe to ganske særlige mennesker sammen. Da beboerne i Virgin River finder en kasse med hundehvalpe under det fælles juletræ, ringer de til den lokale dyrlæge Nathaniel Jensen. En flot og handlekraftig mand med favnen fuld af nuttede hundehvalpe er i sig selv uimodståeligt, men det er hans gryende forhold til Annie McCarty, der for alvor sætter svingninger i sladder og logrende haler i den lille by.VIRGIN RIVER – Under tindrende stjerner er ottende bind i Robyn Carrs romanserie bag Netflix’ kæmpehit, hvor kærlighed, familiedramaer og hjertevarme venskaber udspiller sig i den naturskønne californiske bjerglandsby

 • af Katrine Wessel
  122,95 kr.

  Kristiania, 1885. Pyntekonen Elvira er forsvundet som dug for solen, og Oda frygter, at hun er blevet bortført. Oda og Anders begiver sig derfor ud på en dramatisk og farefuld redningsaktion for at finde hende i det snedækkede landskab.Imens opsøger Georg Sommer sin svigerfar, Johan Gram, for at fortælle ham noget, der vil få store konsekvenser.Redningen er niende bog i Katrine Wessels debutserie om 1880’ernes teaterverden og bohemernes Kristiania, hvor moral og traditioner udforskes og udfordres og drømme kan blive til virkelighed. Det er en fortælling om unge mennesker på tærsklen til voksenlivet, som alle må brolægge sin egen skæbne, hvis de skal klare sig i en foranderlig verden.

 • af Tessa Bailey
  122,95 kr.

  Krabbefiskeren Fox Thornton har ry for at være en sexet, skødesløs elsker. Lige indtil han møder Hannah Bellinger. Hun er immun over for hans charme og flotte ydre, og det virker, som om hun rent faktisk kan lide ham for hans ... personlighed?Nu overnatter Hannah imidlertid i Fox’ gæsteværelse og søger råd hos ham for at opnå opmærksomhed fra et ugengældt crush. Men jo mere tid hun tilbringer sammen med Fox, desto mere er det ham hun længes efter. Efterhånden som grænserne mellem venskab og flirt begynder at flyde sammen, får Hannah sværere og sværere ved at ignorere, at hun faktisk elsker alt ved Fox, men hun nægter at være blot endnu et nøk i hans sengestolpe.

 • af Jill Mansell
  128,95 kr.

  Essies liv forandres for altid, da en privat besked til en veninde (hvori Essie brokker sig voldsomt over sin svigermor) havner på internettet. Beskeden går viralt og Essie bliver en sensation - men de negative konsekvenser er til at føle på: Inden længe mister hun både kæreste, hus og job.Hun beslutter sig for at starte forfra og flytter ind i en loftslejlighed i byen. Kærligheden går dog sine egne veje og snart forelsker hun sig i en, som hun virkelig ikke burde forelske sig i.

 • af Katrine Wessel
  122,95 kr.

  Sommeren står for døren, Christiania Theater holder ferielukket og familien Sommer er flyttet ud på Bygdø. Oda befinder sig dog stadig på teatret, hvor hun er blevet for at hjælpe Ingeborg, da hun modtager en uventet invitation. Imens lider Georg af hjertekvaler på Bygdø. Hvordan skal han vie sit liv til Cecilie, når hans hjerte banker for en anden? Lyst og længsel er fjerde bog i Katrine Wessels debutserie om 1880’ernes teaterverden og bohemernes Kristiania, hvor moral og traditioner udforskes og udfordres og drømme kan blive til virkelighed. Det er en fortælling om fire unge mennesker på tærsklen til voksenlivet, som alle må brolægge sin egen skæbne, hvis de skal klare sig i en foranderlig verden.

 • af Katrine Wessel
  137,95 kr.

  CHRISTIANIA THEATER, 1885. Nationalteatret rammes af en stor skandale, da Oda Madsens store hemmelighed afsløres. Nu overvejer hun at acceptere Eriks tilbud og rejse til Amerika, men kan hun løbe fra alt, hun har kært? Og fra sin egen mor?Ude i sommerlandet forberedes en storstilet fejring af norges nationaldag og både teaterchef Rosenvinge og Fanny, det nye stjerneskud på de skrå brædder, står på gæstelisten. Der tegner sig et festligt forår i horisonten, men det bliver en fejring, som borgerskabet sent vil glemme ...Forårsnætter er tredje bog i Katrine Wessels debutserie om 1880’ernes teaterverden og bohemernes Kristiania, hvor moral og traditioner udforskes og udfordres og drømme kan blive til virkelighed. Det er en fortælling om fire unge mennesker på tærsklen til voksenlivet, som alle må brolægge deres egen skæbne, hvis de skal klare sig i en foranderlig verden.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.