Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Oplev en helt nyskrevet forestilling – inspireret af nutidens unge mennesker og deres tanker og historier.I ”byen ved fjorden” møder vi de unge mennesker, og vi oplever deres hemmelige drømme, håb, bekymringer, længsler, frygt og lidenskab.Inspireret af Dylan Thomas’ poetiske mesterværk ’Under Milk Wood’ lader Sjællands Teater os lytte ved døren til sindet hos et mylder af mennesker, der i virkeligheden nok er fuldstændig ligesom os selv. På én og samme tid hyldes hverdagens trummerum, ungdommens længsler og livets magi.UNDER MÆLKEVEJEN er en forestilling til unge (og voksne) om det at turde leve drømmene ud.Også de drømme, man skal finde mod til at stå ved.Udover at handle om de unges drømme, tager forestillingen også fat på emner som angst, selvskade, klimakrise, ensomhed, sammenhold, livets skrøbelighed og søgen efter fællesskab.
Fair Plays 50 års jubilæumsbog er en farverig og gennemillustreret bog med masser af minder fra det forgangne halve århundrede. Her er fotos fra tiden med opfindsomt indrettede turnébiler og evige tirsdagsmøder i kollektivet. Og her er udtalelser fra en stor gruppe tidligere medarbejdere ved teatret – fortællinger fra de gode gamle dage og anekdoter med glimt af både anarki, urimelige offentlige støttenedskæringer og ualmindeligt godt humør.
To unge mennesker spiller pingpong. To børn hvis opvækst har været turbulent og præget af uro. De er begge fjernet fra deres familier og begge kæmper de med at finde deres plads i livet. To unge mennesker hvis bedste ven bliver hinanden.Hvordan skaber man sin egen identitet i overgangen mellem barn og voksen, når man er anbragt? Og hvordan finder man ro i sig selv og i livet?Et år efter regeringens plan om at flere udsatte børn skal anbringes, vil Teatret FAIR PLAY med PING PONG rette blikket mod denne gruppe børn og unge.Forestillingen er i familie med I SKOVENS DYBE, STILLE RO og DEN FØRSTE DRÅBE BLOD, da den fokuserer på unge mennesker på kanten af vores samfund. Unge mennesker som udfordrer vores evne til at passe på hinanden.
Hvem tager sig af en voksen person, der på mange måder har brug for samme omsorg som et barn?En udviklingshæmmet voksen kvinde har mistet sin mor. Hendes lillebror skal hente hende fra deres barndomshjem, og de skal sammen finde en løsning på, hvor hun skal bo: Skal broren passe hende, eller skal der findes plads i en beskyttet bolig?Forestillingen viderefører FAIR PLAYs fokus på problemstillinger i vores samfund, hvor den enkelte persons situation fremkalder dilemmaer og kræver stillingtagen, både for deres nærmeste – og for publikum.Hvordan passer vi på dem der har det svært, men som ofte er “usynlige” i samfundet? Hvor gode er vi til at tage os af vores svageste?Denne problemstilling er relevant både for voksne og for børn…Sjællands Teater FAIR PLAY har ansat en skuespiller med funktionsnedsættelse til at spille hovedrollen, Bibi.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.