Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Bøger udgivet af Sort Kat

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - En magnet til masser af liv
  af Lise Gartmann
  239,95 kr.

  VILDE BLOMSTER I HAVEN – En magnet til masser af liv… er en uundværlig inspirationskilde for både nye og erfarne haveejere, der drømmer om en grøftekant, en blomstereng, spiselige planter, vand og ikke mindst større biodiversitet i haven. VILDE BLOMSTER I HAVEN er en smuk og billedmættet rejse ind i de vilde blomsters univers. Bogen beskriver de vilde blomster i billeder og ord og giver os et indblik i planternes karakteristika, behov og detaljerigdom. VILDE BLOMSTER I HAVEN foreligger her i 2. reviderede udgave, hvor der er lagt ekstra vægt på afsnittene om græsser og enge og sletter. Med bogen får du blandt andet: · Viden om planternes karakteristika · Viden om jordbunds- og vækstvilkår · Tips til insektbo og kvashegn · Inspiration til vand og grøfter i haven · Tips om stendiger og højbede · Inspiration til indretning i haven

 • - Et eventyr
  af Jean-Claude Grumberg
  189,95 kr.

  DET DYREBARESTE STYKKE JERNBANEGODS er et eventyr for voksne og større børn. Et eventyr, der her i 75-året for befrielsen af Auschwitz slår til lyd for større tolerance mellem mennesker og alle menneskers ret til at leve – skrevet med lune midt i alle grusomhederne og i en anden form, end vi er vant til. Under anden verdenskrig er et godstog med deporterede franske jøder på vej mod en grusom skæbne, da faderen til et par nyfødte tvillinger i afmagt beslutter at kaste den ene tvilling ud fra toget. En beslutning, der bliver ved at hjemsøge ham, men barnet, det lille stykke jernbanegods, bliver opfostret af et fattigt skovhuggerpar, som kommer til at elske det over alt på jorden. Bogen har siden januar 2019 solgt over 73.000 eksemplarer i Frankring.

 • - 9 år, 1 spontan abort, 1 graviditet uden for livmoderen, 9 fertilitetsbehandlinger
  af Kirsten Marie Juel Jensen
  188,95 kr.

  En følelsesmæssig rutsjebanetur og en krop, der kæmper for at følge med til det hele. Sådan beskriver Kirsten Marie Juel Jensen det at prøve at få børn og være i et langt fertilitetsbehandlingsforløb. Da hun selv stod midt i inseminationer og IVF-forsøg, savnede hun at høre andres erfaringer. Derfor har hun nu kastet sig ud i at fortælle sin personlige historie – i samarbejde med sin kæreste Thor Seierø Mouritsen – så du i denne bog får både kvindens og mandens perspektiv på hormonsprøjterne, sædprøverne, ægudtagningerne, uvisheden, de grimme følelser, de glade følelser og behovet for en plan B. De har ingen facitlister, for alle fertilitetsforløb er forskellige. Men de fortæller, hvad der virkede for dem, så de kunne overleve et mangeårigt fertilitetsforløb som mennesker og som par. Skal I ikke snart have nogen børn? indeholder også en række fakta om medicin og behandlinger og afsluttes med et interview med to rådgivere fra Landsforeningen for Ufrivilligt Barnløse (LFUB) – Helene Cagara Bækgaard, jordemoder og psykoterapeut MPF, og Lise Holck, cand.pæd.pæd.psych og lektor i psykologi. De giver deres bud på, hvilke tanker der er vigtige at gøre sig før og under et fertilitetsbehandlingsforløb og kommer også ind på de særlige overvejelser, der kan gøre sig gældende, hvis man er solomor eller et lesbisk par i behandling.

 • af A.L. Kennedy
  167,95 kr.

  MÅNEN SKAL REDDES NU! Tredje bog i den herlige serie om Onkel Erling og Geo Grævling! Onkel Erling og Geo og deres lama-venner er blevet af med den onde Doktor S’Negl, og nu ånder alting fred og ro på gården på det skønne Sydfyn, hvor solen altid skinner. Eller det vil sige, der er et eller andet galt med Månen, og folks ønsker går ikke længere i opfyldelse … Og så er der hende den uhyggelig dejlige pigegrævling, der slår benene væk under Geo! Noget må der gøres, og det involverer bl.a. en gigantisk tallerken af metal, en magnet og noget pulver-luft. HVORDAN SKULLE DET KUNNE GÅ GALT? Også tredje bind i serien er herligt illustreret af Gemma Correll og oversat af Stine Spedsbjerg.

 • af Horacio Quiroga
  152,95 kr.

  FORTÆLLINGER FRA REGNSKOVEN er en samling dyrefabler fra den argentinske regnskov og blev oprindelig skrevet til Quirogas egne børn, for at de kunne lære at begå sig i den regnskov, de boede i. I dag fanger de otte dyrefabler både voksne og børn, fordi deres eventyrlige mystik og humor er baseret på forfatterens observationer af dyr og fauna i det område, der for ham var et jordisk paradis. Fortællingerne udkom første gang i Argentina i 1918 og er i dag en klassiker i de latinamerikanske lande.

 • af Charles-Louis Philippe
  189,95 kr.

  ”Uden sammenligning i øvrigt står Bubu som indbegrebet af Paris, på samme måde som nogle af Dickens’ romaner står som indbegrebet af London.” T.S. Eliot. Den tyveårige kontorist Pierre Hardy falder med et brag for den unge prostituerede Berthe, der sammen med den småkriminelle Bubu, sin alfons og kæreste, lever det vilde liv omkring Boulevard de Sébastopol. Pierre kan ikke slippe hende, heller ikke da hun får syfilis og får endnu sværere ved at skaffe til dagen og vejen, ikke mindst efter at Bubu ryger i fængsel. Charles-Louis Philippe (1874-1909) flyttede som ganske ung fra landet til Paris, og portrættet af Berthe er baseret på hans eget forhold til den prostituerede Maria. Romanen udkom første gang på dansk i 1944 og foreligger her i nyoversættelse med T.S. Eliots forord til den amerikanske udgave fra 1932.

 • af A.L. Kennedy
  167,95 kr.

  Anden bog i den vildt sjove og skøre serie om grævlingen Geo og hans ven Onkel Erling. For børn fra 6-års-alderen – og alle, der elsker Roald Dahl. I Storbritannien er serien fra 2017 blevet en kæmpe succes (også hos anmelderne). ONKEL ERLING SKAL REDDES NU! Den onde Dr. S’Negl er ude på at klemme al usædvanlighed ud af verden. Og nu har han desværre opdaget, at Onkel Erling er edderbrandhamrende usædvanlig. Heldigvis kommer Geo Grævling sin bedste ven til undsætning! Han har godt nok aldrig prøvet at redde nogen før, men han er ikke alene. Han har fire uenige lamaer, en sørøverdreng, en usynlig pige og en masse edderkopper til at hjælpe sig. HVORDAN SKULLE DET KUNNE GÅ GALT?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.