Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Missionen

MISSIONEN: ÅBN DØREN, FØLG KORTET OG RED KONGEN! To børn søger ly for regnen, da noget forunderligt pludselig sker… En dør til eventyrets verden åbner sig og ud træder en konge. Han når kun lige præcis at række børnene et kort, inden han brutalt bliver revet tilbage gennem døren af uniformerede soldater, og døren bliver smækket igen. Børnene bliver nødt til at redde kongen! Men hvordan? Ved hjælp af to nøgler, som de lynhurtigt tegner med magiske farver, åbner de døren til eventyrets verden, og med kongens kort som vejledning begiver de sig ud på en mission for at redde kongen: Ind gennem døren, dybt ned i havet, gennem et tropisk landskab og over en bro højt oppe mellem skyerne… Missionen er en smuk og fantasifuld fortælling, som i den grad understreger rigtigheden i den gamle talemåde: ”Et billede kan sige mere end tusind ord”. Bogen er anden del af den kritikerroste trilogi, hvoraf første del, Rejsen, som udkom på ABC Forlag i 2015. Målgruppe: de 3- til 8-årige Fra lektørudtalelsen (DBC): ” Ordløs billedbog med flotte detaljerede illustrationer, som vil styrke børns fantasi. Billederne er indbydende og sjove at gå på opdagelse i”.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788779167070
  • Udgivet:
  • 25. Februar 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Missionen

MISSIONEN: ÅBN DØREN, FØLG KORTET OG RED KONGEN!
To børn søger ly for regnen, da noget forunderligt pludselig sker… En dør til eventyrets verden åbner sig og ud træder en konge. Han når kun lige præcis at række børnene et kort, inden han brutalt bliver revet tilbage gennem døren af uniformerede soldater, og døren bliver smækket igen. Børnene bliver nødt til at redde kongen! Men hvordan?
Ved hjælp af to nøgler, som de lynhurtigt tegner med magiske farver, åbner de døren til eventyrets verden, og med kongens kort som vejledning begiver de sig ud på en mission for at redde kongen: Ind gennem døren, dybt ned i havet, gennem et tropisk landskab og over en bro højt oppe mellem skyerne…

Missionen er en smuk og fantasifuld fortælling, som i den grad understreger rigtigheden i den gamle talemåde: ”Et billede kan sige mere end tusind ord”. Bogen er anden del af den kritikerroste trilogi, hvoraf første del, Rejsen, som udkom på ABC Forlag i 2015.

Målgruppe: de 3- til 8-årige

Fra lektørudtalelsen (DBC): ” Ordløs billedbog med flotte detaljerede illustrationer, som vil styrke børns fantasi. Billederne er indbydende og sjove at gå på opdagelse i”.

Brugerbedømmelser af MissionenFind lignende bøger
Bogen Missionen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.