Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fotobøger og produkter med egne billeder

Her kan du finde en oversigt over spændende fotobøger og produkter med dine egne billeder. Når du vælger et produkt kommer du hen til vores samarbejdspartner, hvor hele bestillingen foregår. De guider dig smidigt igennem processen og sørger for at sende dig et super godt kvalitets produkt.

Alle produkter laves med dine egne bedste billeder. Alt laves online eller igennem det gratis software, hvor du blot vælger produkt, uploader billeder, designer og retter til og bestiller. Det er nemt, bekvemt og sjovt, og du kan finde flotte og sjove ting til hjemmet, til dig selv og til hele familien når du har tid og ikke kun, når butikkerne har åben.

Hvis du har et medlemskab hos tales.dk, så får du ekstra 10% på din ordre af alle fotoprodukterne. Du kan se koden under "Min medlemsside", når du er logget ind, hvis du er tilmeldt vores medlemskab.

Nedenfor kan du se alle de forskellige fotoprodukter der tilbydes.
Vis mere

Fotobøger

Den bedste måde du kan gemme dine minder på er ved at lave en fotobog. Hyggen er den samme som ved at sidde med de gammeldags fotoalbum, men dine billeder trykkes direkte på bogens sider, og designet står du selv for – med en hel verden af muligheder for at lege med farver, skygger og rammer, skabeloner og pynt.

Du kan vælge mellem forskellige typer og størrelser, lige fra en lille mini-udgave til en stor, lækker luksus fotobog. Så er der muligheder for at forevige store og små minder. Og du kan være helt sikker på, at fotobogen bliver en af de mest populære bøger i din egen bogreol.

Se mere om de forskellige typer og muligheder her, hvor du også kan se forskellige eksempler på fotobøger, få tips og tricks og finde inspiration til din egen.

Fotokalender

En fotokalender er en superfin måde at bruge dine bedste billeder på. Også her kan du vælge forskellige typer inden for væg – og bordkalendere. Der er alle størrelser og typer, lige fra en stor, flot vægkalender med smukke billeder i bedste kvalitet til den populære familiekalender med en kolonne til hvert familiemedlem og alle faste aktiviteter og arrangementer lagt ind. Om du vil lave en kalender med mange billeder for hver måned eller et enkelt, en kalender til dine børn med billeder af dem selv, eller en super god gave til bedsteforældrene er helt op til dig. Læs mere her om de forskellige fotokalendere hvor du også kan se, hvordan du selv vælger startmåned, laver en evighedskalender og meget andet.

Plakater og fotolærreder

Vil du gerne have dine bedste pletskud op på væggen i stuen eller på værelserne? Så tag et kig på mulighederne for at lave dine egne plakater, galleritryk, flerdelte vægdekorationer, fotocollager og meget mere. Det er en fantastisk mulighed for at få brugt dine rigtige gode billeder, dem der fortjener noget mere end en plads i fotoalbummet. Vægbillederne kan laves i spændende materialer og stort set alle størrelser, og også her er der mulighed for at tilføje skygger, farver, tekst osv. Læs her om hvordan du laver din egen personlige vægkunst med dine bedste billeder.

Kort og invitationer

Skal du holde fest i den nærmeste fremtid? Måske skal den lille døbes, den store konfirmeres eller du skal giftes eller holde en anden stor fest, hvor familien og vennerne skal samles. Hvis du gerne vil sende nogle rigtig flotte invitationer afsted til den store dag, så lav dem selv. Du får god hjælp af vores software, hvor der er designskabeloner og mange muligheder for at vælge farver, clip art, skrifttype osv. du kan indsætte ét eller flere af dine egen billeder og vælge enkelt eller dobbeltkort, samt bord og menukort. Lav den flotteste invitationer tin din store dag her og se også, hvordan du får dem til at ekstra eksklusiv ud med tryk i guld eller sølv.

Fotogaver

Fotoprodukter er også ideelle gaveidéer. Hvad enten du er på udkig efter en gave til dit livs udkårne, din bedste veninde eller børnene, så kan du finde gode idéer her. Vidste du for eksempel, at du kan lave vendespil med dine egne billeder? Dét er et hit hos de yngre familiemedlemmer. Du kan også lave et lækkert dørskilt med et pletskud af hele familien på, puslespil, krus, t-shirts og meget mere. Se det store udvalg og bliv inspireret her.

Mobilcovers

Pas godt på dit kæreste eje med et fedt mobilcover. Et godt mobilcover i god kvalitet sørger for, at din telefon er godt beskyttet. Derudover vil mange også gerne have, at coveret er fedt og med et godt billede på. Det kan du være sikker på ved at lave covers selv, hvor du bare uploader dit eget billede af det, der skal være på dit cover. Lav covers med dit eget billede til stort set alle typer mobiltelefoner. Vælg forskellige materialer, for eksempel læder eller silikone og vælg forskellige typer. Se udvalget og flotte eksempler på fede covers her.

Billeder

Fremkald dine billeder! Det er ikke spor gammeldags, derimod er så hyggeligt med en stak billeder man kan sidde og se igennem sammen, sætte i fotoalbum, på køleskabet eller i glas og ramme. Fremkaldte billeder er helt håndgribelige minder om de bedste, sødeste og sjoveste øjeblikke. Udover det klassiske format kan du også få dine billeder som forstørrelser og retro prints, og du kan få inspiration til, hvordan du bruger dine Instagrambilleder og Facebookbilleder.

Husk at du med et medlemskab af tales.dk får 10% ekstra rabat på alle fotobøger og fotoprodukter.
Du kan se koden under "Min medlemsside", når du er logget ind, hvis du er tilmeldt vores medlemskab.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.