Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Julebøger

Julen er hjerternes fest. Det kan der ikke være tvivl om, men her hos tales.dk er julen også bøgernes fest, og derfor har vi samlet en lang række julebøger, så hele familien kan komme i den rette julestemning. Vi tror på, at de kolde, hyggelige juledage skal bruges til at skabe nærvær og fordybelse både alene og i samværet med andre. Derfor vil du her finde både julebøger med 24 afsnit til højtlæsningen, opskrifter til julens fester, juleromaner til stille aftener og meget meget mere. Alle julebøgerne er selvfølgelig til markedets laveste priser, så du kan få en glædelig jul fyldt med store læseoplevelser.
Vis mere

Bedste julebøger 2022

Hvad er de bedste julebøger 2022? Det kan vi desværre ikke give et konkret svar på. Men vi gjort et forsøg på at finde julebøger som er populære hos vores kunder samt vores bud på de bedste julebøger der hører til julen i 2022. Vi har derfor håndplukket nogle populære nye og klassiske julebøger og inddelt dem i flere kategorier, for at gøre det nemmere for dig at finde lige den julebog, du søger. Så uanset om du leder efter julebøger for voksne, til børn og unge eller ønsker at synge julen ind med vores julesang bøger, så finder du det i udvalget her. Julebøger til børn

Hvis du leder efter de bedste julebøger til børn, så bør der helt sikkert være en eller flere gode julebøger i udvalget ovenover. Vi har lavet vores helt egen kategori ‘Børnenes jul’, som byder på magiske julehistorier og spændende fortællinger, som kan vække julesmilet frem hos ethvert barn. Et godt bud kunne være ALLE TIDERS BØGER vi læser til jul, som er en skattekiste fuld af de bedste julebilledbøger. Heri finder du alle de klassiske børnehistorier, som f. eks Den lille pige med svovlstikkerne. Find inspiration til gode julebøger til børn ovenover eller læs mere om vores julebøger med 24 afsnit nedenfor. Julebøger med 24 afsnit

Julebøger med 24 afsnit er den perfekte 1. adventsgave til både dig og dit barn, da disse julebøger vækker smilet frem hos den lille i hele 24 dage i træk. Det kan f. eks være vores populære Tinkas juleeventyr, som var et kæmpe hit sidste år. En magisk julebog med 24 afsnit, som du fra den 1. december hver dag op til årets hyggeligste dag kan læse højt for ungerne. Vores julebøger med 24 afsnit er hvert år vildt populære, uanset hvilke julebøger du leder efter. Vi har øverst på siden samlet en kategori med vores bedste julekalenderbøger for børn og unge, hvor der er lidt af hver smag og til forskellige aldre. F. eks er Bamses julerejse perfekt fra 2 års alderen, som ligeledes passer til højtlæsning med 24 kapitler i. Julebogen er fyldt med fantastiske illustrationer, som du og børnene kan komme i den bedste julestemning. Bamses julerejse er en af DR's mest elsket julekalendre for de allermindste, og julebogen kan købes hos Tales til en billig pris.  

Vi kan hos Tales naturligvis anbefale et hav af vores julekalenderbøger, men i år vil vi gerne sætte ekstra fokus på Kongehusets julekalender, som er lavet i samarbejde med selveste Hendes Majestæt Dronningen. Bogen er gaven hele julen, som kan nydes af alle børn. I bogen finder du nissefigurer, som Dronningen selv har tegnet. Lad dine børn klippe disse ud og bruge til at pynte juletræet. 

Kom i julestemning med Dronningens julekalender og få julelyset frem i øjnene hos dit barn.  
Du finder både årets julekalenderbog hos Tales i udvalget ovenover eller ved at klikke dig ind herJulebøger for voksne

Vi har samlet massere af julebøger til børn i udvalget ovenover, men du skal naturligvis ikke snydes for at komme i julestemning. Julen er en helt speciel tid, som kan nydes med de bedste julebøger. Du finder derfor en kategori med jul for voksne i udvalget ovenover, som kan være en god julebog til dig. Hvis det er dig, der står for mandelgaven i år, så kan du her også få inspiration til en spændende mandelgave. Det kan f. eks være kalenderen Mit år 2022, som kan være den helt rigtige voksengave at sætte på højkant. Mit år 2022 er meget mere end en kalender, men kan også være gaven, som kan forandre vinderens liv. Gå på opdagelse efter julebøger her på siden, og kom i julestemning med vores håndplukkede udvalg af gode julebøger. 

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.