Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

5 minutters eventyr (over 30 kendte eventyr og fortællinger) - Peter Gotthardt - Lydbog

Bag om 5 minutters eventyr (over 30 kendte eventyr og fortællinger)

Der er altid tid til højtlæsning med denne skattekiste af kendte eventyr og fortællinger. Glæd dig til 32 gennemillustrerede historier, der hver tager 5 minutter at læse højt, så de nemt kan passes ind i en travl hverdag. Bogen indeholder alle de klassiske eventyr ("Snehvide", "Tornerose", "Hans og Grete" m.fl.), en række af H.C. Andersens mest elskede ("Fyrtøjet", "Klods-Hans" m.fl.), de bedste fra 1001 Nats Eventyr ("Aladdin", "Ali Baba og de fyrretyve røvere" m.fl.) og en lang række andre tidløse fortællinger ("Skønheden og udyret", "Pinocchio" m.fl.). Eventyrene er nænsomt gendigtet af Peter Gotthardt, så både store og små får glæde af dem. Bogen er smukt illustreret af to af Danmarks mest kendte og elskede tegnere, nemlig søstrene Bente Bech og Sussi Bech. Bente Bech er især kendt for sine papbøger ("En elefant kom marcherende", "Den store Halfdan", "Syng sammen" m.fl.), og Sussi Bech står bag en lang række pap- og billedbøger, ikke mindst "Kaj og Andrea"-bøgerne samt "Spøgelser i rundetårn".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788741519296
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 6. Maj 2021
 • Oplæser:
 • Sebastian Klein
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af 5 minutters eventyr (over 30 kendte eventyr og fortællinger)

  Beskrivelse af 5 minutters eventyr (over 30 kendte eventyr og fortællinger)

  "Der var engang …" Sådan starter mange af de fantastiske eventyr, vi alle kender og holder af. I denne bog er der udvalgt 32 af de allerbedste – og de er tilpasset, så de kun tager 5 minutter! Oplagt som godnathistorie eller til en kort hyggestund i løbet af dagen. Den danske børnebogsforfatter Peter Gotthardt har bearbejdet eventyrene, så de passer til nutidens sprog uden at miste deres fortryllende stemning. Indlæst af Sebastian Klein.

  Forlagets beskrivelse af 5 minutters eventyr (over 30 kendte eventyr og fortællinger)

  "Der var engang …"

  Sådan starter mange af de fantastiske eventyr, vi alle kender og holder af. I denne bog er der udvalgt 32 af de allerbedste – og de er tilpasset, så de kun tager 5 minutter! Oplagt som godnathistorie eller til en kort hyggestund i løbet af dagen.

  Den danske børnebogsforfatter Peter Gotthardt har bearbejdet eventyrene, så de passer til nutidens sprog uden at miste deres fortryllende stemning. Indlæst af Sebastian Klein.

  Brugerbedømmelser af 5 minutters eventyr (over 30 kendte eventyr og fortællinger)  Find lignende bøger
  Bogen 5 minutters eventyr (over 30 kendte eventyr og fortællinger) findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.