Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Advances in Food Science and Technology, Volume 1 - V P.M. - Bog

af V P.M.
Bag om Advances in Food Science and Technology, Volume 1

This book comprehensively reviews research on new developments in all areas of food chemistry/science and technology.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118121023
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 336
  • Udgivet:
  • 26. marts 2013
  • Størrelse:
  • 163x241x23 mm.
  • Vægt:
  • 558 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Advances in Food Science and Technology, Volume 1

This book comprehensively reviews research on new developments in all areas of food chemistry/science and technology.

Brugerbedømmelser af Advances in Food Science and Technology, Volume 1



Find lignende bøger
Bogen Advances in Food Science and Technology, Volume 1 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.