Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
@affektivt af @affektivt

@affektivt - Bog

 • Produktet er ikke tilgængeligt og kan desværre ikke skaffes eller leveres.

Bag om @affektivt

@affektivt skriver digte om alle de tilstande, man som menneske kan befinde sig i. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at de tit handler om menneskets mørke sider: afmagt, vrede, uforløste følelser, skæve relationer og om det at være affektivt. Det fede ved @affektivt er, at digtene er så skarpe og rå, at de går ind i dig med træsko på – uden at tørre fødderne af! Der er ingen romantiske eller bløde billeder eller metaforer, kun hudløst ærlige skildringer af et sind, der er affektivt – præcis som vores alle sammens. @affektivt begyndte allerede sin rejse i 2015 på Instagram, men nu har Forlaget Forår fået lov til at udgive @affektivt som fysisk bog – selvom projektet er startet på Instagram, synes vi, det kun giver mening, det også får et fysisk ståsted. Det gør noget helt andet og fantastisk for litteratur at være på tryk! Forfatteren skriver under pseudonymet @affektivt, og ingen ved, hvem der står bag Instagramprofilen. Det bliver der ikke ændret på, og derfor hedder både bog OG forfatter @affektivt. Men hvem er så forfatteren? Og hvorfor vil denne være anonym? Tja, det kan vi ikke svare på. Men faktisk er det heller ikke så vigtigt, hvem der står bag. For @affektivt er ikke en bestemt person – @affektivt er os alle sammen, et fænomen, en tilstand … Digtsamlingen beholder dog sit format og grafiske udtryk fra Instagram og bliver trykt kvadratisk. Der er yderligere blevet skrevet helt nye digte til digtsamlingen, som du selvfølge-lig ikke finder på Instagram. Et par af de gode gamle digte er dog også med. Kender du ikke allerede @affektivt, kan du med fordel besøge Instagramprofilen @affektivt og tjekke det ud. Vi synes selv, det er ret fedt!

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797036211
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Udgivet:
 • 6. November 2018
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 175x180x8 mm.
 • Vægt:
 • 266 g.
Beskrivelse af @affektivt
@affektivt skriver digte om alle de tilstande, man som menneske kan befinde sig i. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at de tit handler om menneskets mørke sider: afmagt, vrede, uforløste følelser, skæve relationer og om det at være affektivt. Det fede ved @affektivt er, at digtene er så skarpe og rå, at de går ind i dig med træsko på – uden at tørre fødderne af! Der er ingen romantiske eller bløde billeder eller metaforer, kun hudløst ærlige skildringer af et sind, der er affektivt – præcis som vores alle sammens.

@affektivt begyndte allerede sin rejse i 2015 på Instagram, men nu har Forlaget Forår fået lov til at udgive @affektivt som fysisk bog – selvom projektet er startet på Instagram, synes vi, det kun giver mening, det også får et fysisk ståsted. Det gør noget helt andet og fantastisk for litteratur at være på tryk!

Forfatteren skriver under pseudonymet @affektivt, og ingen ved, hvem der står bag Instagramprofilen. Det bliver der ikke ændret på, og derfor hedder både bog OG forfatter @affektivt.

Men hvem er så forfatteren? Og hvorfor vil denne være anonym? Tja, det kan vi ikke svare på. Men faktisk er det heller ikke så vigtigt, hvem der står bag. For @affektivt er ikke en bestemt person – @affektivt er os alle sammen, et fænomen, en tilstand …

Digtsamlingen beholder dog sit format og grafiske udtryk fra Instagram og bliver trykt kvadratisk.

Der er yderligere blevet skrevet helt nye digte til digtsamlingen, som du selvfølge-lig ikke finder på Instagram. Et par af de gode gamle digte er dog også med.

Kender du ikke allerede @affektivt, kan du med fordel besøge Instagramprofilen @affektivt og tjekke det ud. Vi synes selv, det er ret fedt!
Brugerbedømmelser af @affektivt


Find lignende bøger
Bogen @affektivt findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.